Zvětšené uzliny

Vážený pane doktore, obracím se na Vás ohledně zvětšených uzlin, které jsem si nahmatala v podpaží a v tříslech. Mám tři dny po menstruaci a před týdnem jsem brala antibiotika Penbene na zánět mandlí. A během menstruace jsem cítila občasnou bolest v oblasti vaječníků. Chtěla bych se Vás proto zeptat, zda toto mohla způsobit ATB nebo něco jiného. Beru také HA. Předem velice děkuji, Veronika

Odpověď odborníka:

Zvětšení uzlin je při zánětlivém onemocnění,která jste prodělala a nějakou dobu trvá,než se uzliny opět vrátí k normální velikosti, je třeba kontrola zánětlivých parametrů z krve zda zánět již odezněl a pokud by se dejme tomu do 10 dní nezmenšily, navštivte praktického lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: