Zvětšení prsou při roztroušené skleroze

Dobrý den, zajímalo by mne, zda je možné podstoupit zvětšení prsů i s diagnozou roztroušená skleroza.Pokud ano, jaká by byla rizika.Děkuji za odpověď Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Evo! Nemyslím ,že je to dobrý nápad. Zvětšní prsou obnáší vnesení cizorodého materiálu do těla, roztroušená skleróza je přitom onemocnění imunitního systému, který napadá vlastní nervovou tkáň. Každá operace navíc obnáší anestezii, která je pro tělo zátěží a může vyvolat řadu nepříznivých účinků.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: