Zvětšení prsou po antikoncepci

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda existuje nějaká hormonální antikoncepce, která nemá vliv na zvětšování prsou, případně která, či zda je toto individuální u každé ženy. Začala jsem totiž brát antikoncepci a zvětšili se mi po ní prsa, z čehož nadšená vůbec nejsem, tak zvažuji, zda mám své lékařce říci o jinou. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nevím jakou antikoncepci berete ale nízkodávkovaná antikoncepce nemá většinou na velikost prsou vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: