Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Citalopram

Inzerce

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Dostinex

Léky Gabriela 10.6.2017

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu užívat současně Dostinex a Citalopram. Děkuji Zobrazit více

MUDr. Kateřina Kovaříková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Dobrý den, z hlediska metabolismu by se uvedené léky navzájem ovlivňovat neměly. Je ale třeba počítat... Celá odpověď

Inzerce

Může to souviset?

Gynekologie Marcela 5.6.2017

Dobrý den, chci se zeptat, užívám 20 mg citalopramu na léčbu postraumatu, nyní mi gynekolog řekl, že mám vysokou hladinu FSH. Může to souviset? Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, užívání Citalopramu v dávce 20mg denně v indikaci postraumatické poruchy by nemělo ovlivnit... Celá odpověď

Ginkgo a citalopram

Jiný problém Jan 17.5.2017

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může mít nějaký zásadní vliv užívání SSRI léku citalopram současně s přípravky s ginkgo bilobou? Konkrétně GinkgoMax+lecitin. Předem díky za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Jane, tento lék a doplněk stravy by se nijak významně ovlivňovat neměly, můžete je tedy užívat současně.... Celá odpověď

Panické ataky

Psychiatrie Petr 30.12.2016

Dobrý den, je mi 30 let, chodím dlouhá léta do posilovny a cca před 3 měsíci mě přepadla přímo v posilovně slabost, bušení srdce a tlak do uší. Připadal jsem si jak opilý, nevím jak to popsat, ale nějak se mi i dělalo špatně z vidění. Odeznělo to, po pár hodinách. Po zhruba týdnu jsem se přestával... Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, zřejmě se jedná o panické ataky. Ještě je možné vyčkat nástupu efektu Citalopramu, protože... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Fobie

Psychika Vendy 27.12.2016

Dobrý den, Vaše poradna mě nabádá k tomu, že je třeba každý rok navštívit gynekologickou ambulanci i v případě, pokud je klientka stále panou ….. ale jak ji lze přesvědčit, jestliže má dívka nebo mladá žena strach, který plyne z toho, že se obává toho, že se v ordinaci strachy počůrá!!! Jak ji lze pomoci... Zobrazit více

MUDr. David Folprecht
Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht

opět Vás rád zdravím...naprosto vás chápu a opět vám velmi doporučuji navštívit nejdřííve svého praktického... Celá odpověď

Nežádoucí účinky léčby antidepresivem Zoloft

Psychiatrie Jana 10.11.2016

Dobrý den, dlouhodobě (od roku 1998 s přestávkami)se léčím s depresí a panickou atakou. Užívala jsem naposledy několik let Citalon 20mg. V srpnu let.roku jsem po psych.vypětí přestala úplně spát. Paní doktorka mi od 10.10. změnila léky na Zoloft ráno 75mg, Trittico75mg a nyní beru necelý týden Buspiron... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, ne každému sedí léčba, kterou Vám lékař doporučí, výskyt nežádoucích účinků je určitě frekventní... Celá odpověď

Placebo

Hemofilici, zkontrolujte si svoji lékárničku!

Článek 29.3.2012

Trpíte-li tímto dědičným onemocněním, které se projevuje nadměrným krvácením, zvykli jste si být v mnoha směrech mimořádně opatrní....

Inzerce
×