Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Citalopram actavis

Inzerce

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Hypertenze

Vnitřní lékařství Pavel 22.6.2017

Dobrý den, je mi 22 let a poslední rok si všímám, silnějšího bušení srdce než doposud. Byl jsem u lékaře podstoupil vyšetření a našli mi wpw syndrom, který už mám uspešně odstraněný. Nicméně kromě wpw mám ještě zvýšený tlak kolem (130-140)/(60-75). A mám brát léky, což me netrápí, ale trápí mě vysoká... Zobrazit více

MUDr. Daniela Obrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová

Pane Pavle, bohužel všechny antihypertenziva Vám sníží, jak tlak systolický, tak tlak diastolický. V... Celá odpověď

Inzerce

Léčba migrény

Mozek a nervy Lucie 12.6.2017

Dobrý den. Rok a pul trpim na migrény. Ze začátku sem je mela casto cca 4-5krat do týdne. Začala jsem užívat Sumatriptan Actavis pri záchvatu (při včasném vziti vždy zabralo), take jsem dostala Vesacardin 50 s užíváním 1/2-0-1/2. Vse je od neurologa. Záchvaty se cca po cvrt roku zacali snižovat... Zobrazit více

MUDr. David Folprecht
Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht

dobrý den, samozřejmě léčbu migrény je možné měnit a upravovat podle vývoje nemoci a efektu léčby, a... Celá odpověď

MUDr. Eliška Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Eliška Klímová

Dobrý den, dle Vašeho popisu se jedná o klasickou migrénu!!!Léčbu určuje neurolog. Jedna se o léčbu záchvatů,... Celá odpověď

Dostinex

Léky Gabriela 10.6.2017

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu užívat současně Dostinex a Citalopram. Děkuji Zobrazit více

MUDr. Kateřina Kovaříková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Dobrý den, z hlediska metabolismu by se uvedené léky navzájem ovlivňovat neměly. Je ale třeba počítat... Celá odpověď

Panika

Mozek a nervy Dunkova 1.6.2017

Dobry den,chtela jsem se zeptat ..Mívám bolesti hlavy navaly , a točení hlavy...byla jsem na EEG a rekly mi ze jedna strana mozku funguje rychleji nez druha...poslaly me na Ct k vyloučení patologie. Moje obvodní doktorka mi predepsala citalopram,na deprese a panicke ataky,beru je přibližně 3 ,4 mesice,... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Ano, potíže se vám vrátily určitě proto, že jste léky vysadila. Vaše lékařka měla pravdu,... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Snížené sexuální libido a Sertralin

Sex Monika 30.5.2017

Dobrý den, v únoru tohoto roku jsem začala brát antidepresiva na úzkost (spíše na fyzické příznaky, deprese jsem neměla) a potřebovala jsem se spíše tak zklidnit. Doktorka mi předepsala Sertralin actavis a brala jsem nejprve 50mg a potom 75mg. Vím, že je ideální je brát déle.. na fyzické příznaky a zklidnění... Zobrazit více

MUDr. Klára Martoníková
Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková

Dobrý den paní Moniko. Jako jeden z nežádoucích účinků užívání antidepresiv může být i pokles sexuálního... Celá odpověď

MUDr. Jan Vašinka
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Dobrý den, může jít o změnu stavu v důsledku vysazení medikace. Vliv může mít i Vaše špatně léčená psychická... Celá odpověď

Při ATB mám přerušit kojení

Vnitřní lékařství Eva 22.5.2017

Dobrý den, dnes mi paní doktorka předepsala 3 denní atb azithromycin actavis s tím, že mám přerušit kojení. Mám 10 měsíční dceru a kojení bych přerušovala jen velice nerada. Záleží mi samozřejmě na dceřině zdraví. Nechci ji nijak ohrozit. Jaký na celou situaci máte názor? Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, buď Vám lékařka předepíše ATB penicilinové řady (Penbene, Ospen), které jsou bezpečné a budete... Celá odpověď

Ginkgo a citalopram

Jiný problém Jan 17.5.2017

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může mít nějaký zásadní vliv užívání SSRI léku citalopram současně s přípravky s ginkgo bilobou? Konkrétně GinkgoMax+lecitin. Předem díky za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Jane, tento lék a doplněk stravy by se nijak významně ovlivňovat neměly, můžete je tedy užívat současně.... Celá odpověď

Statiny a alkohol

Vnitřní lékařství Roman 26.4.2017

Dobrý den, prosím vás užívám Atorvastatin Actavis 20mg.Mohu na tyto léky pít nealkoholické pivo?Děkuji za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, Romane, na tento lék lze nealkoholické pivo v rozumné míře pít.Ojediněle také nevadí sklenka... Celá odpověď

Atorvastatin

Vnitřní lékařství Jana 25.4.2017

Dobrý den, dlouhodobě užívám lék Atorvastatin Mylan 20 mg a v lékárně mi omylem dali Atorvastatin Actavis 20 mg.Je to problém,nebo ho můžu použít? Děkuji a přeji hezký den,Jana Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Jano, je to úplně jedno, lék můžete bez obav použít.... Celá odpověď

Intolerance lepku a únava, péče o kojence

Dieta Kateřina 24.4.2017

Dobrý den ,před 2 roky mi bylo zjištěno alergie na pšenici ,po půl roce co jsem nasadila bezl.dietu ,zhubla jsem a bez problémů otěhotněla .V těhotenství jsem se neomezovala ,spátne mi nebylo ,ani žádné jiné potíže nebyli .Porod ,následně šestinedělí ,začala jsem být extrémně unavená ,sotva jsem kolikrát... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Kateřino, pečujete o malé dítě, do jisté míry je naprosto normální, že jste unavená, a to i hodně. Pokud... Celá odpověď

MUDr. Marcela Vorlíčková
Odpovídá lékař:

MUDr. Marcela Vorlíčková

Dobrý den, diagnostika potravinové alergie není jednoduchá, nejlépe se prokáže časná přecitlivělost,... Celá odpověď

Atorvastatin Actavis a špatné jaterní testy

Vnitřní lékařství Roman 19.4.2017

Dobrý den, prosím vás mohu užívat Atorvastatin Actavis jestli jsem měl špatné jaterní testy?Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, záleží na hodnotách, kterých bylo při jaterních testech dosaženo a také na příčině jejích... Celá odpověď

Přeskakování srdce

Vnitřní lékařství Zdeněk 28.3.2017

Dobrý den, pociťuji časté přeskakování srdce a to hlavně v noci. probudím se třeba ve tři ráno a pak už nespím a srdce různě přeskakuje. Přes den to je méně nebo to necítím. Měl jsem Holtra, byl jsem i na vyšetření srdce - ultrazvuk, ale nic podstatného se nezjistilo. Na zvýšený tlak beru Rivotril.... Zobrazit více

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá lékař:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, nejpravděpodobněji se jedná o extrasystoly. Jejich výskyt se zvyšuje při psychickém vypětí.... Celá odpověď

Lékové interakce

Léky Miroslav 6.3.2017

Dodrý den.Prosím o odpověď ns následující dotaz : jak de ovlivňují léky KALNORMIN a TELMOSARTAN ACTAVIS 80mg. Děkuji . Miroslav Zobrazit více

MUDr. Jiří Martinů
Odpovídá lékař:

MUDr. Jiří Martinů

Miroslave, telmisartan je lék, který určitými specifickými mechanismy snižuje tělní tlak, zároveň ale... Celá odpověď

Psychické problémy po šikaně

Psychiatrie Jan 19.2.2017

Dobrý den, koncem roku 2015 - 2016 jsem byl šikanovaný v zaměstnání kolegou. Trvalo to 5 měsíců pak jsem musel odejít. Našel jsem si novou práci a už se to neopakuje. Dle psychiatra jsem užíval 7 prášků, cipralex, stylnox, lexaurin, citalopram, apo cital, trittico AC 150. Řekl bych, že mně to utlumilo,... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Jane, Váš problém si jako praktická lékařka netroufám posuzovat, předám Váš dotaz specialistovi. Vyčkejte,... Celá odpověď

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
Odpovídá lékař:

MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Dobrý den, moje odpověď vás asi neuspokojí. Chcete "aby to nebylo", ale zároveň "nechci k psychologovi... Celá odpověď

Super kamigra

Urologie Pollak 2.2.2017

Dobry den.Prosim vas timto o radu.Pred sexem beru na predpis jednu celou tabletu leku Sinedafil Actavis na zlepseni erekce.Chtel bych si ted sex prodlouzit a proto jsem si sehnal lek na predcasnou ejakujaci Super Kamagra 160mg.Chtel bych se zeptat co se podle vas stane pokud pred sexem pouziji soucasne... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, Nevím,zda jste se o tom někde radil nebo Vám bylo doporučeno kombinovat Sildenafil+ Kamigru,ale... Celá odpověď

MUDr. Jan Vašinka
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Dobrý den, tyto typy léků se mohou užívat společně. Lék na předčasnou ejakulaci se ale nemá dávkovat... Celá odpověď

Pomalý tep

Srdce a cévy Vlastimil 19.1.2017

Dobrý den, je mi 37 let, 184cm/100 kg.Na problémy s vyšším tlakem a rychlým pulsem beru 1 tabletu betaloc sr 200mg a nyní mi doktor ještě přidal 1 tab. ramipril actavis 2,5 mg.Cítím se v celku dobře(tlak 110/70-145/90), ale mám dost pomalý puls.Přes den 50- 60 úderů za min., večer a v noci 45-55.Je... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, pomalý pulz je způsoben léky, které užíváte- Betaloc SR 200mg. Je to při tomto léku normální,... Celá odpověď

Bolest ucha

Praktické lékařství Kristína 11.1.2017

Dobrý den, začalo mi to v létě, kdy jsem měla nějaký zánět dutin (nos, hlava, kašel), do toho zvýšená teplota. Nebyla jsem u lékaře, léčila jsem se sama, ted vím, že to byla chyba, trvalo několik týdnů než jsem se z toho nějak dostala. Od té doby jsem si všimla, že mi hučí v uších a praská když polykám,... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Určitě chápu, že k operaci mandlí zatím nechcete, myslím, že ani nemusíte spěchat. Pokud nemáte... Celá odpověď

Panické ataky

Psychiatrie Petr 30.12.2016

Dobrý den, je mi 30 let, chodím dlouhá léta do posilovny a cca před 3 měsíci mě přepadla přímo v posilovně slabost, bušení srdce a tlak do uší. Připadal jsem si jak opilý, nevím jak to popsat, ale nějak se mi i dělalo špatně z vidění. Odeznělo to, po pár hodinách. Po zhruba týdnu jsem se přestával... Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, zřejmě se jedná o panické ataky. Ještě je možné vyčkat nástupu efektu Citalopramu, protože... Celá odpověď

Nežádoucí účinky léčby antidepresivem Zoloft

Psychiatrie Jana 10.11.2016

Dobrý den, dlouhodobě (od roku 1998 s přestávkami)se léčím s depresí a panickou atakou. Užívala jsem naposledy několik let Citalon 20mg. V srpnu let.roku jsem po psych.vypětí přestala úplně spát. Paní doktorka mi od 10.10. změnila léky na Zoloft ráno 75mg, Trittico75mg a nyní beru necelý týden Buspiron... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, ne každému sedí léčba, kterou Vám lékař doporučí, výskyt nežádoucích účinků je určitě frekventní... Celá odpověď

Placebo

Hemofilici, zkontrolujte si svoji lékárničku!

Článek 29.3.2012

Trpíte-li tímto dědičným onemocněním, které se projevuje nadměrným krvácením, zvykli jste si být v mnoha směrech mimořádně opatrní....

Inzerce
×