Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Escitalopram teva

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Alergie na antibiotika

Infekce Eva 27.6.2017

Dobrý den chtěla bych poradit byli my zjištěny plicní chlamydie nasazeny antibiotika augmentin na týden. Po té odebrána kontrolní krev výsledek stále pozitivní a teď otázka byl my predepsan clartromycin - teva 500 mg na 14 dni , ale už v minulosti jsem tyto léky brala třikrát a vše bylo v pořádku ale... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Evo, Klaritromycin teva a Klacid jsou antibiotika s totožnou účinnou látkou. Při suspektní... Celá odpověď

Reklama

Triamcinolon teva s oparem

Kožní obtíže Tereza 7.5.2017

Dobry den, potrebuji pomoc. Byla jsem na permanentnim make up na rtech. Uz pri aplikaci me to strasne bolelo. Pote me to zacelo mokvat svedit palit. Zasla jsem si na kozni kde me rekli ze je to alergie jelikoz v barve je obsazen nikl a ja jsem na nikl alergicka. Doktor me dal vodu na obklady zodac a... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, skutečně není vhodné, aby jste na místa, kde je opar aplikovala kortikoidní mast, vzhledem... Celá odpověď

Po escitalopramu přibývám na váze

Psychika Denisa 29.4.2017

Dobrý deň! Pán doktor, pred dvomi rokmi som mala tetaniu a po čase aj strach, úzkosti. Po viacerých vyšetreniach, ktoré boli všetky dobré som navštívila psychiatra. Predpísal mi escitalopram 10 mg. Asi 3-4 mesiace som ho brala každý deň ale pribrala som 5 kg, tak mi doktor znížil dávku a brala som... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, Elicea je také opět jenom escitalopram, pokud ho netolerujete, přibýváte na váze, změna dávkového... Celá odpověď

Poruchy erekce

Urologie Václav 28.4.2017

Dobrý den je mi 60 let a potřebují lék na povzbuzení erekce asi prokrvení penisu. Co by jste mi prosím doporučil .Zatí jsem vyzkoušel SILDENAFIL TEVA 100.děkují za odpověd. Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, Václave, přípravek, který užíváte je v pořádku. Nepíšete, zda Vám nevyhovuje nebo či je... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Zápěstí pravé ruky

Ortopedie Martin 21.3.2017

Dobrý den pane doktore,živím se jako automechanik a při práci 11.ledna mi při velkém zabrání hlasitě křuplo v zápěstí pravé ruky.Ruka mne rozbolela,ale hybnost byla neomezena ruku jsem si stáhl pružným obvazem a v klidu jsem pracoval dál.Po té mi hlasitě křuplo znovu,již při menším záběru v neděli 15.ledna,hybnost... Zobrazit více

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá lékař:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, vzhledem k charakteru obtíží a délce trvání, přeposílám Váš dotaz specialistovi k odpovědi.... Celá odpověď

MUDr. Milan Navrátil
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Pravděpodobnost zánětu šlachové pochvy je malá. Je třeba pomýšlet na možnost porušení vazivových spojení... Celá odpověď

Kopřivka

Kožní obtíže Jana 22.2.2017

Dobry den, jiz od rijna me trapi vyrazky (po 4mesicnim navratu z USA, kde jsme ovoce jedli po skromnu). Byla jsem u kozni a ta rekla ze se jedna o koprivku a predepsala triamcinolon Teva, doporucila zmenit avivaz, praci prasek a omezit drazdive potrqviny.. na nejakou chvili pomohlo, ale trapi me... Zobrazit více

MUDr. Jana Fischerová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Fischerová

Dobrý den Jano. Podle fotografií se pravděpodobně o kopřivku jedná. Určitě je vhodné používat léky na... Celá odpověď

Montelukast Teva 10mg a HAC

Antikoncepce Klára 18.2.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli hrozí otěhotnětí nebo je ochrana antikoncepce snížena jestliže beru lék Montelukast Teva 10mg. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, účinek antikoncepce při léčbě inhalačním kostikosteroidem, ve Vašem případě Montelukast Teva... Celá odpověď

Nižší TK

Praktické lékařství Jaroslav 2.2.2017

Měl bych dotaz. Lékař na urologii mě předepsal lék Tamsulosin HCL Teva 0,4mg.Při užívání léku mám občas závratě a nižší krevní tlak.Současně užívám i léky na vysoký tlak a to Prenewel 4mg/1,25mg,Betaloc ZOK 25mg a Stacyl 100mg.Chtěl bych se zeptat,zda by se užívání těchto léků nemělo upravit.Za Vaši... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, určitě, pokud s nasazením Tamsulosinu se snížil tlak krve a vy měříte spíše nižší hodnoty,... Celá odpověď

Dávka Anopyrinu

Léky Daniela 24.1.2017

Dobrý den, v listopadu jsem prodělala náběh na slabounkou mozkovou příhodu /3 minuty jsem nemohla srozumitelně mluvit/. Veškerá následná vyšetření byla v pořádku - nezjistil se důvod.. Žádné jiné léky jsem před tím nebrala. Dostala jsem Anopirin 1x denně. Pro lepší snášenlivost mi byl změněn na Godasal... Zobrazit více

MUDr. David Folprecht
Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht

zdravím vás, účinnost léčby je možno prokázat pouze laboratorně, tedy specielním testem a odběrem krve... Celá odpověď

Aescin a alkohol

Léky Anna 30.12.2016

Dobrý den,užívám lék Aescin Teva na zlomenou ruku,kterou mám týden po operaci. Jelikož se blíží silvestr chtěla bych se zeptat jestli je příliš riskantní míchat tento lék s alkoholem. Děkuji za odpověd :) Zobrazit více

MUDr. Magdalena Žáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková

Dobrý den, Váš dotaz bude automaticky přeposlán do konzultační ambulance,nicméně kombinace aescinu s... Celá odpověď

MUDr. Jan Vachek
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek

Kombinace aescinu a alkoholu nevadí, přesto není vhodné alkohol pít v nadměrném množství při rekonvalescenci.... Celá odpověď

Průjem, léčba AESCIN – TEVA, Neurovitamín.

Praktické lékařství Jitka 21.12.2016

Dobrý den, absolutně nepoužívám žádné, ale před několika dny mě paní doktorka na neurologii předepsala AESCIN – TEVA společně s vitamíny. Krabičku už nemám, ale název zněl něco jako Neurovitamín. Bohužel, po dobo užívání mám světlý průjem, může to být reakce na ty léky. Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, nasazení pravidelné medikace, i když se jedná jenom o vitamíny a Aescin, může být doprovázeno... Celá odpověď

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)

Psychika Miroslava 6.12.2016

Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin), případně pouze výživové doplňky tryptofan a DLPA? Děkuji za odpověď M.M. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, obecně se nedoporučuje antidepresiva SSRI či jiné kombinovat s jinými léky, zejména pokud... Celá odpověď

Antidepresiva

Psychiatrie libuše 3.11.2016

dobry den ,děkuji za odpověd ,užívám cipralex a předtím olwexyu,nyní při užívání cipralexu se mi deprese zhoršily ,olwexya mi byla vysazena kvuly tachikardii, myslím že lék ktery nyní užívám je dost slaby,chtěla bych se zeptat jaky je rozdíl mwzi olwexyí a cipralexem ,ktery z těchto antidepresiv je... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Libuše, Olwexya je účinná látka venlafaxin. Venlafaxin se řadí mezi antidepresiva skupiny SNRI... Celá odpověď

Mlhovina pravého oka

Oči Vladislav 30.10.2016

Dobrý den, prosím o radu manžel byl na reoperaci kyčle bere tyto léky Accupro tbl10, Bisoprolol tbl, Rosurvastatin teva tbl 20 ,Sorbimon tbl 20 , Eliquis 2,5. Stěžuje si, že občas špatně vidí na pravé oko (mlhovinu a nebo dvojí vidění). Nevíme zda to nevyvolává skladba léků.Děkuji Zobrazit více

MUDr. Lucie Hasalíková
Odpovídá lékař:

MUDr. Lucie Hasalíková

Dobrý den, na kombinaci léků manžela nevidím nic špatného ani žádnou kontraindikaci, nemělo by vyvolat... Celá odpověď

Antidepresiva

Praktické lékařství libuše 28.10.2016

dobry den chtěla bych se zeptat jaky je rozdíl mezi cipralexem a zoloftem a jaky je lepší lék děkuji za odpověd Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den, Cipralex ( účinná látka escitalopram) a Zoloft ( účinná látka sertralin) jsou psychofarmaka... Celá odpověď

Dívka s kapesníkem

Zbavte se chřipky jednoduše a elegantně – s přípravky VICKS

Článek 3.1.2014

Chřipka a nachlazení patří mezi nejběžnější onemocnění, kterými si minimálně několikrát za život projde každý z nás. Opakuje se...

Zavřít reklamu