Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Montelukast Teva 10mg a HAC

Antikoncepce Klára 18.2.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli hrozí otěhotnětí nebo je ochrana antikoncepce snížena jestliže beru lék Montelukast Teva 10mg.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, účinek antikoncepce při léčbě inhalačním kostikosteroidem, ve Vašem případě Montelukast Teva 10mg by měl být zachován, otěhotnění při řádném užívání HAC nehrozí, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Triamcinolon teva s oparem
Dobry den, potrebuji pomoc. Byla jsem na permanentnim...
Průjem, léčba AESCIN – TEVA, Neurovitamín.
Dobrý den, absolutně nepoužívám žádné, ale před několika...
Poruchy erekce
Dobrý den je mi 60 let a potřebují lék na povzbuzení...
Náhrada léků potravinovými doplňky
Dobrý den, vážená poradno, přestala jsem užívat Aescin...
Aescin a alkohol
Dobrý den,užívám lék Aescin Teva na zlomenou ruku,kterou...
Vysoký tlak krevní
Dobrý den, užívám léky na vysoký tlak - Micardis,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mononukleóza?

Dobrý den, minulý týden v pátek jsme byly na pohotovosti s tím, že mám už dlouhodobé...

Mononukleóza?

Dobrý deň,dcéra 13r. ochorela 3.8. 2012. Údajne išlo o angínu.Príznaky boli...

Mononuklóza

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Hospitalizovali mě v nemocnici a diagnostikovali...

Mononukloza a štítná žláza

Dobrý den, byla mě opětovně po 2 letech zjištěna mononukloza, nyní v lehké formě,...

Mononukloza, růstový hormon

Dobrý den, nevím zda to sem patří, ale zkusím to. Prodělal jsem v roce 2009...

Monopost a bolest svalu

Dobry den, cca 4. rok jsem sledovan kvuli hranicnimu nitroocnimu tlaku, HRT,...

Monovisc


Monstrozní obezita

Mám 135kg a měřím 165cm. Byla jsem poučena, že mám monstrozni život ohrožující...

Monteggiova zlomenina

Dobrý den, dcera 5,5r. si zlomila ruku,v nemocnici si na rentgenu nevšimli,že...

Monteggiova zlomenina

děkuji za rychlou odpověď, ještě jsem se tedy chtěla zeptat, řekli nám,že je...

Montiho ventil

Dobrý den, jsem od ledna po operaci, kdy mi byl do pupku v operován Montiho...

MOP

Dobry den, Minuly tyzden som bola na preventivnej prohlidke a v MOP mi boli...

MOP Ureaplasma, Streptokok, E.coli

Dobrý den, snažíme s manželem o dítě. V rámci pravidelné preventivní ko a...

MOP-diplokoky

Dobry den, Minuly tyzden som bola na preventivnej prohlidke a v MOP mi boli...

Morální dilema

Dobrý den! Asi před rokem a půl jsem si zřídil internetovou dětskou psychologickou...

Morální problém ? Ano či ne ?

Dobrý den. Chci se zeptat na Váš názor jako lékaře ... Jde o to , jestli je...

Moraxela

Dobrý den, ve 3 letech mému synovi zjistili ve výtěru z nosu a krku bacil moraxela,...

Moraxella

Dobry den, nasa dcera (5 r.) opakovane pocas zimnych mesiacov (uz druhy rok...

Morbus Bechtěrev

Dobry den.chtel bych se zeptat zdali by me pri vysetreni patere pred dvema lety...

Morbus Crohn

dobrý den,chtěl bych se zeptat:mám udělanou enteraklýzu s postižením cca 10cm...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ztuhlé trapézy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na mé zdravotní potíže. Trápí...

Tachyardie, palpitace

Dobrý den,jmenuji se josef a jemi 27let. před 11 lety jsem byl velmi mlady a...

CRP + FW při rakovině

Dobrý den, mají pacienti, u kterých byla diagnostikována rakovina, zvýšené hodnoty...

Prasklý kondom?

Dobrý den, dnes 23.6 jsme s partnerkou souložily a já jsem poprvé po několika...

CT kolografie

Dobrý den, při CT kolografii bylo mojí babičce zjištěno zesílení apendixu s...

Přenos HIV

Dobrý den, měla bych jednu otázku - je možné nakazit se virem HIV, když se napiju...

Svědění konečníku po peraci anální píštěle

Dobrý den, jsem týden po operaci anální píšťele a začalo mě to svědit je známka...

Píchání u srdce při nádechu


Obsedantně kompulzivní porucha

Lze se zbavit obsedantně-kompulzivní poruchy ignorováním kompulzí? Nevyvolá...

Vyvrklej kotnik nasledne modrani prstu

Dobrý den, před 6dny jsem si vyvrkl kotnik , kotnik neboli chodit už můzu celkem...

Nateklý šourek

Dobrý den, zespodu na šourku mi natekla jeho část. Je to jakoby část (spoj)...

Bolesti zad a nohou


Bolesti po ošetření zubu

Dobrý den, moc prosím o radu. Před 4 týdny mi byl endodonticky ošetřen zub s...

Penis

Dobrý den, před několika týdny se mi objevil na žaludu červený flek, trochu...

Samovolný orgasmus

Prosím, reaguje nechtěný orgasmus na psychické rozložení jedince. Štědrý den...

Velký plodový obal v 6tt těhotenství

Dobrý den paní doktorko. Jsem v 6tt a dnes jsem byla na kontrole, jelikož jsem...

Křupání kloubů

Dobry den,uz 2 roky mam problem s krupanim snad vsech kloubu a tlakem v kloubech.Ted...

Zánět nosních dutin

prosím o odpověd co lze dovodit z nálezu kde se uvádí: Homogenní zastření pravého...

Hlen

Dobrý den. Nedávno jsme s přítelem měli chráněný sex a on poprvé vyvrcholil...

Krční páteř

Dobrý den, mám asi problém s krční páteří. Před rokem si mi udělalo špatně,...

Reklama
Zavřít