Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nemoc v těhotenství

Reklama

Genitální herpes a jiné pohlavní nemoci

Pohlavní nemoci vera 4.7.2017

Dobry den,byl mi zjisten genitalni herpes.mam 8 let pritele.coz znamena ,ze mi byl neverny. Dostala jsem Herpesin. Jaka dalsi lecba se doporucuje? Pokud budu chtit udelat testy na pohlavni nemoci na jake a kdo a jak mi je udela?? A jeste jsem se prosim,chtela zeptat,zda se v tehotenstvi delaji testy... Zobrazit více

MUDr. Danica Fričová
Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Dobrý den, kromě Herpesinu se žádná další léčba nedoporučuje. V případě, že byste se chtěla nechat testovat... Celá odpověď

Reklama

Bechtěreovova nemoc a těhotenství

Revmatologie lucie 28.6.2017

dobry den. je mi 22 let a diagnostikovaly mi bechtererovu chorobu s perifernim postizenim. ikdyz HLA B 27 je negativni a spise se jedna o sakroileiridu s perifernim postizenim. chtela bych se zeptat jaky by zo melo vliv na tehotenstvi lelar mi doporucil co nejdrive ale s finacnim duvodu je to opravdu... Zobrazit více

MUDr. Klára Martoníková
Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková

Dobrý den Lucie. Dotaz je určen spíše pro specialistu a proto Vaši otázku posílám dále k zodpovězení.... Celá odpověď

MUDr. Milan Hrubý
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Vážená slečno/paní Lucie, vzhledem k nedostatku údajů týkajících se konkrétní léčby Vašeho onemocnění... Celá odpověď

Panická ataka a plánované těhotenství

Psychika Veronika 28.6.2017

Dobrý den, je mi 30 let a mám 3letou dceru. Chtěli bychom se s manželem začít snažit o další miminko, ale bohužel se u mě asi před 1,5 rokem objevila panická porucha. Od té doby nejsem úplně ve své kůži. Jsem celý den nervozní a zhoršuje se to při jakémkoli stresu. Hodně se to zlepšilo po pravidelném... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Veroniko, odpověď na Vaši otázku není jednoduchá a nelze být konkrétní. Každopádně v dněšní době existuje... Celá odpověď

PhDr. Sylvie Navarová
Odpovídá lékař:

PhDr. Sylvie Navarová

Dobrý den, kombinaci léků a jejich vhodnost v průběhu těhotenství konzultujte se svým psychiatrem. Zvažovala... Celá odpověď

Těhotenství

Gynekologie Pavlína 7.6.2017

Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první porod - akutní císař. Vše proběhlo bez dalších komplikací. Letos v dubnu jsem měla druhého císaře, kde mi zjistili teratom na pravém vaječníku. Pravý vaječník i vejcovod mi byl odebrán. A bylo mi řečeno, že mi praskla děloha, že mi ji ještě ale zachránili.... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Po prasklé děloze dochází k jizvám a v těch místech se při těhotenství děloha špatně rozšiřuje.... Celá odpověď

Těhotenství?

Gynekologie Denisa 25.4.2017

Dobrý den, jelikož jsem momentálně na dva měsíce v zahraničí a nemohu se obrátit na svého gynekologa, tak se obracím sem. Mám otázku, zda se znepokojovat slabou MS. Obvykle mám první 1-3 dny silnější MS a pak postupně slábne s tím, že první dva dny mě i pobolívá podbříšek. Tentokrát (24.4.) přišla... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, změna charakteru menstruace, její slabší průběh, může být podmíněn změnou prostředí, větším... Celá odpověď

Těhotenství

Gynekologie Marie 23.3.2017

Dobrý Den . má vnucka je 3o tydnu A 3 dny gravidni.cervix score ma 1 ale pokleslou Delohu . Lékař doporučil klid domaci .Může dojit k predcasnemu porodu Při tomto nalezu?Je treba striktni setreni aby neporodila predcasne?Děkuji za odpoved. Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Riziko předčasného porodu je vždy, to se nedá nikdy zcela vyloučit. Určitě lékař doporučuje... Celá odpověď

Syfilis v těhotenství

Pohlavní nemoci Nina 22.3.2017

Dobrý den. Mohu poprosit o radu. Jsem ve 13 TT těhotenství na zajišťovací lecbe Syfylis který u me proběhl v roce 2010. Lékaři mi stanovili preleceni injekcemi penicilinu po dobu 21 dni. Momentalne jsem hospitalizována protože injekce špatně snasim. Zmínili se ze je ještě varianta léků v tabletách ale... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Nino, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku odborníkovi na pohlavně... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní Vzhledem k závažnosti této nemoci bych preferoval injekční léčbu jako účinnější Příjemný... Celá odpověď

Těhotenství

Gynekologie Ludmila 10.3.2017

Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem do Izraele ve 2. měsíci těhotenství a na koupání v Mrtvém moři. Nemůže extrémní slanost nějak uškodit? Jednalo by se o první těhotenství, můj věk je 25let. Děkuji. Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Ludmilo, pokud je vaše těhotenství fyziologické, bez přidružených komplikací, nevidím důvod,... Celá odpověď

Těhotenství?

Gynekologie Aneta 8.2.2017

Dobry den pred mesicem jsem mela sex (Chraneny) ani dlouho nerval! Za 3 tydny jsem dostala pravidelnou mentruaci. Menstrace trvala pouze 2 dny. Hodne jsem pred mentruaci byla nemocna a hodne Jsme pila citronu a sportovala. Muzu byt tehotna?! Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, nejspíše těhotná nebudete, ale pokud chcete mít sto procentní jistotu udělejte si těhotenský... Celá odpověď

Těhotenství?

Gynekologie Andrea 28.1.2017

Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace již 5den,bolavá zvětšená prsa,hustší bílý výtok ovšem těhu test negativní.V červenci jsem prodělala mimoděložní těhotenství a byl mi odstraněn jeden vejcovod.Mohu být těhotná? Miminko si moc přejeme,ale mám strach jestli by se nemohlo teď opakovat... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud máte zpoždění jinak pravidelné menstruace a těhotenské testy jsou negativní, přičemž... Celá odpověď

Stav po potratu, možné dalšé těhotenství, Rh negativní matka a Rh pozitivné otec

Gynekologie Kristyna 26.1.2017

Dobry den, Chtela bych se Vas zeptat 24.12.2016 jsem prodelala spontanni potrat na konci druheho mesice tehotenstvi.Podle meho gynekologa jsem v poradku.Mam krevni skupinu A negativni a pritel ma 0 pozitivni.Nedostala jsem tu injekci nevim jak se presne jmenuje.A ted jsem zjistila ze jsem mozna opet... Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, co se týče gynekologické péče a dalšího postupu- vyčkejte, prosím, odpovědi specialisty z... Celá odpověď

MUDr. Věra Kuralová
Odpovídá lékař:

MUDr. Věra Kuralová

Milá Krystíno, i u zdravých lidí dochazí do ukončeného 12. týdne těhotenství ke spontánním potratům,... Celá odpověď

Těhotenství?

Gynekologie Hedvika kostova 24.1.2017

Dobry den chtela bych se zeptat milostnej pomer jsem mela zacatkem prosince a mesicky koncem prosince ted v lednu se mesicky nedostavily.tehotensky test je negativni.dekuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, v prosinci proběhla menstruace, těhotenský test v dalším měsíci je negativní, těhotná nejspíše... Celá odpověď

Těhotenství?

Antikoncepce K 22.1.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné i při užívání antikoncepce abych měla PMS, tedy bolesti zad, podbrisku apd... antikoncepci užívám svědomitě a dlouhodobě. Při předchozí antikoncepci jsem bolesti měla, ale při užívání současné antikoncepce zatím ne. Beru ji už třičtvrtě roku a dosud jsem... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud antikoncepci užíváte řádně, nevynecháváte tablety, nebyl v poslední době intenzivní... Celá odpověď

Syrové vejce a těhotenství

Infekce Iveta 21.10.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem nyní ve 24 tt a v restauraci jsem snědla creme brulee a až pozdě jsem se dozvěděla, že obsahuje syrové vaječné žloutky. Obávám se nyní, zda jsem sebe a miminko nemohla nakazit například listeriózou. Kdy asi a jaké příznaky by se mohly eventuálně objevit? Mám na... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den, váš dotaz přeposílám specialistovi Celá odpověď

MUDr. Jana Moravcová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová

Přenos listeriózy se děje infikovanými, syrovými nebo nedostatečně tepelně upravenými potravinami, především... Celá odpověď

Syfilis v těhotenství

Pohlavní nemoci Petra 14.10.2016

Dobrý den ,můj dotaz zní zda zajištující léčba syfilis u těhotných které se absolvuje v průběhu těhotenství 2x probíhá formou lůžkovou nebo docházením na ambulanci každý den ? 2006 jsem prodělala a přeléčila první stadium této nemoci . Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den, váš dotaz přeposílám specialistovi Celá odpověď

MUDr. Jitka Dobešová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jitka Dobešová

Milá Petro, je možno léčbu absolvovat i ambulantně. Celá odpověď

Tehotná žena

Srdce ženy v jiném stavu

Článek 5.10.2011

Čekáte miminko a s úžasem sledujete svoji proměnu? Během těhotenství opravdu dochází v...

Botičky na břiše

Těhotenství

Článek 18.7.2011

Těhotenství je fyziologický stav, kdy se v organismu ženy vyvíjí nový člověk. Probíhá...

Reklama
Zavřít