Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Gynekologie Ludmila 10.3.2017

Dobrý den,
chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem do Izraele ve 2. měsíci těhotenství a na koupání v Mrtvém moři. Nemůže extrémní slanost nějak uškodit? Jednalo by se o první těhotenství, můj věk je 25let.
Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den Ludmilo, pokud je vaše těhotenství fyziologické, bez přidružených komplikací, nevidím důvod, proč byste nemohla cestovat letadlem a koupat se v Mrtvém moři. Nemusíte se ničeho obávat. S pozdravem Jana Harnová

Nemoc v těhotenství Mrtvé moře

Související dotazy

Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, začnu tím, že jsem měla naposledy pohlavní styk v 2. den MS (15....

Těhotenství

Dobrý den jsem v 7+0 týdnu těhotenství a ještě není vidět srdíčko.je to zlé,nebo...

Těhotenství

Dobrý den, je mi 16 let. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, když mě můj...

Těhotenství

Dobrý den ja bych potřebovala poradit je mi 15 let pohlavní styk už jsem měla....

Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat jestli zjistím po 5dnech jestli jsem těhotná ? Jelikož...

Těhotenství

Dobrý den, následující dotaz možná bude znít jako hloupost, avšak dotaz myslím...

Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné otěhotnět 5dní před menstruací. Měla...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká je možnost otěhotnění, když se partner...

Tehotenstvi

Dobry den mela bych otazku dnes jsem byly na vysetreni jsem ve 14 tydnu tehotenstvi...

Těhotenství

Dobrý den, měla jsem 4.12. Dostat Ms ale ta se nedostavila.Po 3 dnech jsem začAla...

Těhotenství

Dobrý den. Prosím Vás mám takovou choulostivou otázku. Předem Vás prosím, abyste...

Těhotenství

Dobrý den, pane doktore mám na Vás prosbu nebo spíš dotaz.Mám podezření,že...

Tehotenstvi

dobry chtel bych se zeptat.. mel jsem s pritelkyni pohlavni styk.. ejakuloval...

Těhotenství

dobrý den chtěl bych se zeptat ,jestli moje přítelkyně může jeste otehotnět...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zaptat na následující. Jsem v 21 týdnu těhotenství(prvorodička)...

Těhotenství

Dobrý den ... měla bych dotaz jiz pres pul roku neberu antiko.snažíme se o...

Těhotenství

Dobrý den, mám takový problém, s přítelem jsme asi před měsícem měli sex, ale...

Těhotenství

Dobrý den, jsem v 19. týdnu těhonenství a začalo mě píchat v podbřišku. Chci...

Těhotenství

Dobrý den.Před 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci(Lindynette) a stále se nám...

Těhotenství

Dobrý den, děkuji ta odpověď k mému dotazu ohledně termínu početí. Poprosím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Časté zívání


Úzkost nebo štítná žláza ??

Dobrý den, už tak dva měsíce nemůži pořádně usnout. když si lehnu a už usínám...

Bolest žeber

Dobrý deň, chcel by som sa informovať o krvnom obraze. Pred dvoma mesiacmi mi...

Zápal plis a infekční průjem u kojence

Dobrý den,pane doktore.Právě ležím s ročním synem již 7 den v nemocnici.Přijali...

Antidepresiva vedlejší účinky

Dobrý den, užívám cca 5 let antidepresiva Arketis 20 mg (tapletu denně) na...

Bolest prstů u nohou

Zdravím, 2 dny mě trápí bolet prstů u nohou, když chci ohnout prsty začnou...

Roztroušená skleróza ?

Dobry den, mel bych dotaz nejspise na neurologa. Je mozne, aby clovek mel roztrousenou...

Nádor dutin

Dobrý den byl jsem na rtg dutin a mám zastrenou levou stranu chtěl jsem se zeptat...

Chronická trichomoniáza - diagnostika

Dobrý den. Včera jsem byla po dvou letech na preventivní prohlídce u svého gynekologa...

Nolpaza - pálení žáhy

Dobrý den, rád bych mě zajímal Váš odborný náhled na mou problematiku. Je...

Uzliny pod čelistí

Dobrý den chtěl bych se zepta mám na pravé straně asi 3 nateklé uzliny velikost...

Dlouhodobé bolesti pod kolenem zezadu na vnější straněstraně,

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s píchavou až řezavou bolestí pod kolenem...

Svědivá vyrážka na noze

dobrý den , 2 měsíce už mám na chodidle červenohnědý flek viz foto neboli...

Hodnoty PSA

Dobrý den, manžel 71 let, váha 95 kg, v péči urologa, TURP v roce 2015 -...

Zalehle leve ucho, bez bolesti, zmeny behem dne

Dobry den, uz asi 14-20 dnu mam zalehle leve ucho.. Behem dne se to obcas...

Únava

Dobrý den, už asi měsíc mě trápí nevolnosti v podobě malátnosti, točení hlavy,...

Křeče v břiše, průjem a krev ve stolici

Dobrý den, v pátek (6.4.) mě v 00:10 probudily strašné křeče do oblasti podbříška...

Bolest v levém třísle

Dobrý den. Je mi 34. Na fotbale sem se natáhl nohou po míči a učitel sem ostrou...

Těhotenství počínající

Dobrý den, ráda bych věděla, zda se moje rané těhotenství zatím dobře vyvíjí....

Borelioza
