Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Gynekologie Marie 23.3.2017

Dobrý Den . má vnucka je 3o tydnu A 3 dny gravidni.cervix score ma 1 ale pokleslou Delohu . Lékař doporučil klid domaci .Může dojit k predcasnemu porodu Při tomto nalezu?Je treba striktni setreni aby neporodila predcasne?Děkuji za odpoved.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Riziko předčasného porodu je vždy, to se nedá nikdy zcela vyloučit. Určitě lékař doporučuje správně klidový režim. Vždy se žena cítí lépe v domácím prostředí než v nemocnici. Pokud by to ovšem bylo nutné, tak lékař o hospitalizaci rozhodne. Hlavně by neměla vaše vnučka zvedat žádné těžké předměty. Hodně štěstí. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat.. 5.10. jsme měli s přítelem pohlavní styk...

Těhotenství

Dobrý den, už jsem sem psala dotaz ohledně mého strachu z těhotenství. Užívám...

Těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná jen pár týdnů, nebo spíše dnů, 16.5 jsem měla testy...

Těhotenství

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak zabránit tomu abych přestala těžce...

Těhotenství

Dobrý den, mám několik dotazů: měla jsem partnerovo sperma na ruce šla jsem...

Těhotenství

Dobrý den, beru HA Mercilon. Po 1.týdnu užívání jsem začala mít s partnerem...

Těhotenství

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,asi před měsíce a půl jsem měla pohlavní styk...

Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se informovat dcera byla před 14 dny na gynekologii a...

Těhotenství

Dobrý den, během menstruace jsem měla pohlavní styk. Doufala jsem, že riziko...

Těhotenství

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, 11.6. se mi nedostavila menstruace, s přítelem...

Těhotenství

Dobrý den, je mi 17 let a s přítelem (19 let) jsme spolu 3 měsíce. Chtěla bych...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore, Poslední menstruaci jsem měla 18.3. Další jsem měla...

Těhotenství

Dobrý den. Potřebuji se zeptat jak poznám že jsem těhotná? S přítelem jsme měli...

Těhotenství

dobrý den chci se zeptat za jak dlouho po styku lze zjistit těhotenství? hraje...

Těhotenství

Dobrý den, byla jsem na klasické preventivní prohlídce u svého praktického...

Těhotenství

Dobrý den, už jsou to 4 týdny, kdy jsme měli s přítelem nechráněný sex. Beru...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět 3.a 4 den cyklu..(...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zetat...zajímá mě jestliže se jde na prohlídku v obvodní...

Těhotenství

Dobrý den, měla jsem zapáchající výtok, jsem ve 22tt těhotenství. Byla jsem...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj cyklus trvá cca 28-30 dní. MS mám 6 dní,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v břiše a zvracení

Dobry den mam takovy problem den pred vanocemy jsem zvracela druhy den jsem...

Svrbenie okolo análneho otvoru

Dobrý den, mam takyto problem ze uz ma asi pol roka trapi svrbenie okolo analneho...

Svědění penisu

Dobrý den, mám problém, je mi 19 let a zhruba před 5 mesici jsem mel sexualni...

Zánět mandlí


Průjem


Nitroděložní tělísko, bolesti v podbřišku a krvácení

Dobrý den, již téměř rok mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko s mědí....

Bolest podbříšku a pálení při močení


Erotická videa

Dobrý den, před časem mě můj kolega z práce dlouho lákal k němu domů, jak on...

Prasklý bubínek a let letadlem

Dobrý den, na pohotovosti mi byla potvrzena perforace bubínku, v důsledku rýmy....

Kolem znaménka se mi objevilo červené kolečko.

Dobrý den,kolem znaménka se mi objevilo červené kolečko viz. foto a znaménko...

Pocení při sportu

Dobrý den. Je mi 16 let. Mám problém s tím, že z ničeho nic( před 4 měsíci)...

Svalové "spasmy"

Dobrý večer, léčím se na autoimunitní štítné žlázy. Na podzim 2010 jsem prodělala...

Citalec vysazení léčby

Dobrý den, 10 dní jsem bral AD Citalec 20 mg. 7 dni pul tablety. Pak 4 dny...

Motání hlavy, komoce, úraz hlavy

Dobrý den, před 3 týdny jsem měla úraz na lyžích, vyražený dech - v nemocnici...

Chrupavka na krku

Dobrý den zničeho nic mi vyrostla pod bradou malá kost něco jak chrupavka asi...

Syn 5 let má přilepenou předkožku k žaludu

Dobrý den, syn 5 let má přilepenou předkožku k žaludu a pod předkožkou má dvě...

Afty, vřídky na rtu,...

Dobrý den, již poměrně dlouhou dobu trpím na afty. Mám je téměř pořád. Jenže...

Strach ze spánku, když jsem sama doma

Dobrý den, poslední 4 měsíce se bojím usnout, když jsem sama doma. Nejde o...

Naražený nárt

Dobry den,pri fotbale me jak se rika"sejmul" protihrac a nakopl me do nartu,kdyz...

Závislost na pervitinu

Dobrý den, mám 30-ti letou dceru, která je závislá na pervitinu. Je jí závislost...

Reklama
Zavřít