Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Srdeční akce

Reklama
Reklama

Porucha srdečního rytmu

Srdce a cévy martin 8.7.2017

Dobry den . Uz asi rok a pol ma trapia problemy so srdcom. Zacne to tym ze mi akoby prestalo bit srdce a zrazu sa nakopne same . dostanem strach ze sa so mnou nieco deje citim v krku ako by ma tam nieco zvieralo a vzdy to spravi ked mi preskoci srdce . takto sa to opakuje v priebehu hodiny 4-8 krat... Zobrazit více

MUDr. Kateřina Kovaříková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Dobrý den, zřejmě se jedná o benigní extrasytoly- tedy nadpočetné stahy bez vlivu na celkovou činnost... Celá odpověď

MUDr. Zbyněk Cejnar
Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Dobrý den, paní doktorka již vše napsala. Doporučoval bych doplnění EKG Holteru k posouzení srdečního... Celá odpověď

Těhotenství

Gynekologie markéta 7.7.2017

dobrý den jsem v 5 týdnu těhotenství a chci se zeptat kdy mám jíd na gynekologii stačí až v 8 týdnu ,četla jsem na internetu že dříve stejně gynekolog nemůže mi nic dovnitř dávat aby neublížil plodu je to tak a kdy mám jid teda a ještě se chci zeptat kdy má plodu začít bít srdíčko nejpozději ,četla jsem... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Na váš dotaz odpoví lékař specialista v oboru gynekologie. Ještě vyčkejte odpovědi. Vždy se... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní Akce srdeční ji již patrná v, 5 " týdnu gravidity měla by jste na gynekologii zajít aby... Celá odpověď

Nevyvíjející se plod

Gynekologie Aneta 30.6.2017

Dobrý den.. Dnes jsem byla na kontrole u gynekologa.. Podle data početí. Jsem 7+3tt. 19.6 mi dr rekl odpovída mezi. 5-6tt a dnes mi řekl. Ze uz je to 8 týden a vypada to ze se plod nevyvyji... 10.7. Jdu znovu na ko... Na obou vyšetření Mi rekl ze mam masivni dělohu, bohuzell nevim co to znamená, ani... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Aneto, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku gynekologovi. Proto... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní, masivní je objemnější to nemusí pro graviditu nic znamenat, akce srdeční je již patrná... Celá odpověď

Těhotenství

Gynekologie Petra 21.6.2017

Dobrý den mám prosbu ohledně těhotenství. Dle poslední menstruace 9+1tt dle ultrazvuku 7+1tt. Hodnota hcg v krvi dle menstruace 4+0tt 42, 4+2tt 142, 6+1tt 15000 ale nyní 9+1tt jen 65000.znamena to že hodnota hcg neroste jak ma a značí to neprosperujici tehotenstvi?ultrazvuk byl dělán 17.6. Se srdecni... Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den,paní Petro vzhledem k charakteru VAšeho dotazu jej s VAším dovolením předám kolegovi se specializací... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní pokud je hodnota HCG 65 000 a akce srdeční přítomna pak není důvod k zbytečným obavám rozhodující... Celá odpověď

Transfer zmraženého embrya

Neplodnost a IVF Šárka 20.6.2017

Dobrý den.Jak se postupuje v den transferu zmraženého embrya-KET.Klidový režim po a pod.Kdy přecházím do péče svého gynekologa po potvrzeni pozitivity z krve.Můžu přejít ihned? Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den,Šárko, vzhledem k charakteru Vašeho dotazu jej s Vaším dovolením budu přeposílat ke zodpovězení... Celá odpověď

prim. MUDr. Pavel Texl
Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Pavel Texl

Dobrý den, paní Šárko, každé centrum postupuje jinak. U nás pacientka leží po transferu 15 minut na... Celá odpověď

Epilepsie

Mozek a nervy Jitka 16.6.2017

Dobrý den, .Měla jsem výpadek krátkodobé paměti s chaosem a nepoznáváním svých věcí.Trvalo to několik hodin.CT v pořádku na EEG .abnormální nález pro intermitentní zpomalení F-T bilat.,více vpravo,intermitentní generalizované zpomalení,pozadí místy hůře organizované,s kolísáním vigility bez EPI GE.akce... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Váš dotaz bude zpracovávat konzultační ambulance, lékař specialista v oboru neurologie.... Celá odpověď

MUDr. Eliška Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Eliška Klímová

Dobrý den, Vámipopisované potíže bych spíše hodnotila jako tranzistorní globální amnezii než jako Ep!!Kontaktujte... Celá odpověď

Zpožděná menstruace, negativní test

Gynekologie Stanislava 13.6.2017

Dobrý den, mám dotaz dne 4.5.-8.5. Jsem měla poslední menstruaci nyní mám 12 dni zpoždění, těhotenský test mám negativní....chci si dojít na gynekologii, ale chtěla bych vědět za jak dlouho by bylo vidět na ultrazvuku případné těhotenství.Mockrát děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Stanislavo, pokud máte pravidelný cyklus, těhotenství by již vidět bylo, srdeční akce ale nejdříve od... Celá odpověď

Kožní obtíže

Kožní obtíže Eva 4.6.2017

Dobrý den, předem vám děkuji za váš caš. Jsem trochu v rozpacích ze svého zdravotního stavu.Za letošní zimu jsem prodělala několik kašlů. Na začátku dubna mě začaly trápit dolní končetiny.Postupně se mi objevolal jeden flek po druhém od kolen dolů. Navštívila jsem lékaře, dostala antibiotika, ktrera... Zobrazit více

MUDr. Kateřina Kovaříková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Dobrý den, nemoc erythema nodosum, která Vás postihla se často vyskytuje u plicního onemocnění zvaného... Celá odpověď

Umělé oplodnění

Neplodnost a IVF Irena 1.6.2017

Dobrý den, mám dotaz ohledně prospívání těhotenství po KETu. Dne 28.4.2017 (17 den cyklu) jsem podstoupila transfer 1 hatchující blastocysty kvality jedna. KET jsem měla stimulovaný estrofemem, jelikož jsem měla výšku děložní sliznice jen 7 mm. KET byl prováděn o den dříve z důvodu zavřené laboratoře.... Zobrazit více

MUDr. Klára Martoníková
Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková

Dobrý den paní Ireno. Dotaz je určen pro specialistu v oboru gynekologie a porodnictví, proto Vaši otázku... Celá odpověď

prim. MUDr. Pavel Texl
Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Pavel Texl

Dobrý den, paní Ireno, výška sliznice 7mm je naprosto dostačující a není třeba přidávat estrogeny (u... Celá odpověď

Jaká je šance na přežití u 81letých lidí se zástavou srdce, když nešel na srdeční operaci?

Jiný problém Miloš 30.5.2017

Já bych se chtěl zeptat jaká je šance na přežití u 81letých lidí se zástavou srdce když nešel na srdeční operaci? děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, vše záleží na mnoha okolnostech- zda dotyčný trpěl i jinými chorobami před zástavou srdce,... Celá odpověď

MUDr. Zbyněk Cejnar
Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Dobrý den, to je velmi individuální. Záleží na klinickém stavu, délce zástavy, onemocnění srdce atd. Celá odpověď

Těhotenství

Gynekologie Perta 24.5.2017

Dobrý den,obracím se na vás s prosbou. Skoro rok se s partnerem snažíme o dítě,po aplikaci pregnylu a braní duphastonu se to konečně před měsícem podařilo. Bohužel jsem tento týden musela podstoupit zákrok pro zamlký (nevypuzený) potrat. Embrio se zastavilo ve vývoji 6+1 bez srdeční akce. Říká se,že... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Na otázku proč jste zrovna vy potratila vám žádný lékař neodpoví. Je to zcela přirozené a... Celá odpověď

Těhotenství a HCG

Gynekologie Veronika 19.5.2017

Dobry den, jsem tehotna, na ultz u lekare jsem byla v 5+3tt a potvrdil mi tehotenstvi, zvetsenou sliznici a gestacni vacek, ktery byl uz dobre viditelny. O tri dny pozdeji jsem byla na zmereni HCG jako samoplatce a hodnota se ukazala byt 50.200. Ma otazka zni, hladina se mi zda hodne vysoka, nemelo byt... Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den, paní Veroniko, vzhledem k charakteru dotazu si dovolím jej přeposlat ke zodpovězení některému... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní Jde o to jak je velká gravidita obecně v 5+3 by již měla být vidět akce srdeční přesně... Celá odpověď

Rozšíření stínu srdečního

Vnitřní lékařství Denisa 29.4.2017

Dobry den, chtela bych přeložit vyšetření z rtg jako pro laika. Snímek byl pozorován s výš. Z roku 2011 a je s obrazem. Rozšíření stínu srdečního, dnes hraniční krvi 0.50, v.vs. s podílem menšího nádechu. Minule krvi 0.44, cévní kresba idem. Napadneji konturovano vedlejší interlobidum 1.dx. Přehledný... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, jenom z tohoto popisu rentgenu by jsem diagnózu kardiomyopatie nestanovila, srdeční stín je... Celá odpověď

Špatný ultrazvuk v časném těhotenství

Gynekologie Lenka 27.4.2017

Dobrý den, dne 7.3.2017 jsem měla zatím poslední menstruaci, 5-9 den jsem brala clostilbegyt. 16.3.2017 jsem byla na sono, zda clostilegyt zabral, doktorka mi řekla, že to nevypadá dobře, že folikul možná dozraje později, ale moc šancí tomu nedává, že příště zvedneme dávku. Od 18.3. do 1.4. jsem byla... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Lenko, může to být v pořádku, ale také samozřejmě nemusí. Záleží, jak staré vlastně Vaše těhotenství... Celá odpověď

Srdeční arytmie

Vnitřní lékařství Jakub 14.4.2017

Uz 6 dni me trapi pichani u srdce obcas bolest pres den bije srdce normalne ale vecer vzdycky zrychly busi rychle i 2 hodiny pak prestane je mi 22 let muz nekurak alkohol nepiju chci se zeptat mohly by to byt extrasystoly pred 6 lety mi byla diagnostikovana dysrytmie leky neberu dekuji za odpoved Zobrazit více

MUDr. Daniela Králová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Dobrý den, pane Jakube, mohlo by se jednat o srdeční arytmii. Bylo by vhodné vyhledat praktického lékaře... Celá odpověď

MUDr. Zbyněk Cejnar
Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Dobrý den, bude vhodné doplnit EKG Holter, monitorování EKG 24 hodin. Poté se provede porovnání obtíží... Celá odpověď

Srdeční zástava

Srdce a cévy irena 31.3.2017

Chtela bych se zeptat, v pondělí tata mel zastavu srdce a byl pul hodiny bez kysliku, skoro si nic nepamatuje lékaři rikaji ze do 14 dni by se to melo zlepsit ale me se to vubec nelibi a mam strach nepamatuje asi ani ze ho jezdim navsetovat ani co jsem rikala před pul hodinou...nepamatuje si ani co je... Zobrazit více

MUDr. Petra Bomberová Kánská
Odpovídá lékař:

MUDr. Petra Bomberová Kánská

Dobrý den, Ireno, je mi líto, že je váš otec prodělal srdeční zástavu. Co se prognózy týče, obecně... Celá odpověď

MUDr. Zbyněk Cejnar
Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Dobrý den, pouze čas uvidí, jak se stav bude vyvíjet. Nyní již nelze mnoho dělat, pouze za ním jezdit... Celá odpověď

Nepravidelnost srdeční akce

Srdce a cévy Anna 16.3.2017

Dobrý den, je mi 19 let a dnes jsem byla na preventivní prohlídce, kde mi zjistili na EKG, ze mam nepravidelne buseni srdce (vic buší),tlak mam ale v poradku, muze byt pricina stres? Mam pred maturitou a doktor rekl, ze mam na dalsi kontrolu prijit az po maturite. Zobrazit více

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, určité nepravidelnosti v srdečním rytmu zažívá během života každý jedinec a je to zcela... Celá odpověď

MUDr. Zbyněk Cejnar
Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Dobrý den, paní doktorka prakticky odpověděla. Stres jistě způsobuje řadu arytmií, bez znalosti EKG křivky... Celá odpověď

Jaterní testy, alkohol

Vnitřní lékařství Zdeněk 7.3.2017

Dobrý den. Je mi 40 let, měřím 172cm a vážím 82kg. Při kontrole mi na EKG byl zjištěn blok levého Tawarova raménka. Při následném rozboru krve mi byly zjištěny tyto jaterní hodnoty: Bilirubin: 19,9 mmol/l, ALT: 2,26 ukat/l (N do 0,68!) AST: 1,20 ukat/l(N do 0,62)m GMT: 1,45 ukat/l(Ndo 1,0). ALP se nedělala.... Zobrazit více

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček

Dobrý den, pane Zdeňku. Opatření, která jste zavedl, jsou velmi rozumná a myslím si, že v kontrolních... Celá odpověď

Palpitace, arytmie, tetanie

Srdce a cévy Toško 6.3.2017

Dobrý deň chcel by som sa informovať či tetania môže spôsobovať rýchly tlkot srdca preskakovanie srdca teda exstrasystoli jediné čo mi zistili je respiračné arytmia a to sam neviem či to je vazne alebo nie vždy som mal ekg poriadku okrem toho že mám rýchlosť srdca ,tak isto mi zistili dva krát po odbere... Zobrazit více

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček

Dobrý den, spíše než že by tetanie "způsobovala" rychlý tep se dá říci, že pacienti s určitou konstitucí,... Celá odpověď

Malý plodový vak

Gynekologie Petr 14.2.2017

Dobrý den, Chci se zeptat, na manželku. Je v 8 týdnu těhotenství a včera byla na ultrazvuku. Doktorka jí řekla že se plodový vak není velký jak má být ale srdeční ozvěny jsou jasné. Byla objednána za 14 dní na kontrolu. To už bude třetí kontrola, první prohlídku taky řekla že vak je malý. Chci se... Zobrazit více

MUDr. Nikola Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Nikola Klímová

Dobrý den, z plodový vak je důležitý pro výživu plodu. Nejsem gynekolog, tedz Váš dotay přeposílám odborníkovi.... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážený pane, k otěhotnění mohlo dojít později podstatné je že je akce srdeční a nejpřesněji se stáří... Celá odpověď

Jsem v 6+0 tt.

Gynekologie zaneta 13.2.2017

Dobrý den, dnes jsem byla u svého lékaře na vyšetření kvůli potvrzení těhotenství. Jsem v 6+0 tt. Poslední MS 2.1. a styk 11.1. Lékař viděl pouze gestační váček a i přes to, že mám za sebou jedno zamklé těhotenství, objednal mě až za tři týdny. Nedělal odběr krve. Ultrazvuk má celkem moderní a podrobný.... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, v 6tém týdnu dle mého názoru lze na UZ skutečně rozernat pouze gestační váček,, ale pro upřesnění... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní V 6 + 0 by měla být jasně patrná akce srdeční opakovat vyšetření až za 3 týdny se mi zdá... Celá odpověď

Reaktivní tachykardie

Praktické lékařství Jana 13.2.2017

Dobrý den, za deset dni me čeká operace kyčelního kloubu TEP a mam uz po třetí namereny zrychlený srdeční tep112, může nastat problém pri operaci nebo se musi operace odložit, jinak jsem člověk který se neustale stresující a nedokážu ho ovládnout. Děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, dle toho ,co píšete ,se nejspíše bude jednat o tachykardii/tedy zrychlený tep/ vzniklý stresem... Celá odpověď

Bolest na hrudi po zubní anestezii

Praktické lékařství Tom 6.2.2017

Dobrý den trhání mi před 2 dny zub a dostal jsem 2 injekce na umrtvení a od te doby mam tlak v hrudniku na leve straně muže to byt vazne ? Zobrazit více

MUDr. Jan Diviš
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Diviš

Dobrý den, je velice nepravděpodobné, že by obtíže měli souvislost. Někdy sice může dojít v důsledku... Celá odpověď

Paralen a Euthyrox, předávkování

Léky Lili 12.12.2016

Stane se mi něco po snědení čtyř paralenů a přibližně 12 euthyroxů? Zobrazit více

MUDr. Magdalena Žáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková

Dobrý den, může Vám být špatně od žaludku, může u Vás dojít k poškození jater (je otázka, s čím ještě... Celá odpověď

Pokles krevního tlaku

Praktické lékařství Jaroslav 12.12.2016

Dobrý den, je mi 52, beru lék na vysoký tlak a diabetes. Cca 2x za rok se mi stane že mi klesne tlak na 90/100 a zvýší se mi tep až na cca 230/min. Tento stav provází celková slabost. Za 2-3h zase vše v normálu. Co s tím? děkuji za pomoc Zobrazit více

MUDr. Nikola Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Nikola Klímová

Dobrý den, to, co popisujete, určitě není v pořádku. Otázkou i je, jestli se nejedná např. o přístrojovou... Celá odpověď

Nález na UZ v těhotenství

Gynekologie Barbora 5.12.2016

Dobry den . Byla jsem dnes na UZ jsem ve 20tt a v papirech mam napsano ze ma pouze dve cevy u pupecniku a pouze jedna viditelna u mocoveho mechyre . Muzu poprosit o vysvetleni ? Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Barboro, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku gynekologovi. Prosím... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní pupečník napovrchu obsahuje epitel tvořený amnionem, uvnitř je hmota želatinové konzistence... Celá odpověď

Bušení srdce

Praktické lékařství Lucie 8.11.2016

dobrý den chtěla bych se zeptat. už 3 tydny trpím pocitem bušení srdce je to velmi nepřijemne. dychani mam v pořadku a na ekg mi nic nenasli dokonce mam i tlak v poradlku a srdicko mi pry bije pekne. k tomu me ale boli pod levou lopatkou a obcas i pod pravou. muze to byt pouze od patere nebo se mam obavat... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, co se bušení srdíčka týče, pokud máte pocit, že je srdíčko běží rychle nebo nepravidelně,... Celá odpověď

Chrčení miminka

Dětské nemoci petra 20.10.2016

Dobrý den, máme doma 6ti týdenní miminko. cca týden až dva po narození začal chrčet. chrčí jen po pláči a jen ve svislé poloze. pokud leží nebo je v klidu, tak není nic slyšitelné. je bez rýmy. Občas pšiká a někdy zakašle, ale spíše to vypadá, že mu zaskočí mlíčko. Nos má čistý, plíce v klidu bez poslechu.... Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, na rentgenu se vyloučil zánět v plicích, CRP je také nízké- tudíž by Vaše děťátko nemělo mít... Celá odpověď

MUDr. Monika Prachárová
Odpovídá lékař:

MUDr. Monika Prachárová

Dobrý den, s velkou pravděpodobností se jedná o tzv. vrozený stridor, tj. chrapot. Ten se typicky... Celá odpověď

Porucha srdečního rytmu

Vnitřní lékařství Týna 18.10.2016

Dobrý den mám problém s občasnými zástavami srdce které do 5 minut přejdou a je to v pohodě ale občas to trvá déle nevíte co by to mohlo být a jestli se to dá léčit a popřípadně jak ? Děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, tak jak to popisujete, určitě se nejedná o srdeční zástavy, kdyby se Vaše srdíčko zastavilo,... Celá odpověď

srdeční onemocnění,srdce,kardiologie

Srdeční onemocnění v ČR

Audio 22.6.2015

Světová zdravotnická organizace uvádí, že mezi nejčastější příčinu úmrtí v západní civilizaci...

stres_spech2

Jak na stres s homeopatií

Článek 22.6.2015 MUDr. Jaroslav Čupera

Stres jako problém moderní doby se dotýká snad každého člověka. Kromě toho, že nás připravuje...

bylinky,srdce,kornatění cév,krevní tlak

Bylinky pro srdeční nemoci

Audio 25.3.2009

Bylinky mají své místo v moderní léčbě srdečních chorob. Pokud se nedaří dodržovat zdravou...

stemi,srdeční infarkt,kardiochirurgie,menopauza

Srdeční infarkt u žen

Audio 10.1.2009

Infarkt stále více ohrožuje ženy. Ochrana srdce je v rukou každého z nás. Existuje jeden...

CT mozek

Úrazy mozku

Článek 31.7.2008

Úrazy mozku jsou závažným činitelem invalidity a smrti pacientů. Mnoha úrazům ale lze...

těhotenství, harmonie, matka, dýně, relaxace

Kardiotokografie

Článek 29.5.2008

Kardiotokografie, CTG, slangově „pásy“ je vyšetření zaznamenávající srdeční ozvy plodu...

Reklama