Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Xorimax

Inzerce

Fotosenzitivita

Infekce Eva 22.6.2017

Dobrý den, již 3. den užívám antibiotika Xorimax 500 mg - 1 tabletka po 12ti hodinách na 20 dní. V mém případě se jedná buď o...

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Při užívání antibiotika Xorimax rozhodně bez alkoholu. Veral je tzv. fotosenzitivní, tj. při... Celá odpověď

Inzerce

Zvětšené uzliny

Vnitřní lékařství Andrea 16.3.2017

Dobrý den, v červenci 2016 jsem prodělala infekční mononukleozu, týden hospitalizace v nemocnici, velký otok uzlin + povlak na...

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Po infekci zůstávají uzliny zvětšené někdy hodně dlouho, třeba i rok a někdy se takto zvětšené... Celá odpověď

Půlení antibiotika

Léky Petra 21.2.2017

dobrý den, chtěla bych se zeptat zda vadí že jsem si přepůlila antibiotika XORIMAX. Tak velkou tabletu jsem nemohla polknout....

MUDr. Renata Šimjáková
Odpovídá:

MUDr. Renata Šimjáková

Dobrý den Petro, půlení antibitotika by nemělo vadit, pokud jste vždy užívala obě půlky tabletky po... Celá odpověď

Antibiotika a antikoncepce

Antikoncepce Petra 8.2.2017

Dobry den, uzivala jsem xorimax 500 na 10 dni, ale 5 den uzivani jsem mela nechraneny styk. Ovlivnuje xorimax ucinost antikoncepce?...

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá:

MUDr. Barbora Bačová

Petro, antibiotika mění složení střevní mikroflóry a to ovlivňuje vstřebávání antikoncepce. Její účinnost... Celá odpověď

Jak moc ovliňují antibiotika antikoncepci?

Gynekologie Petra 26.1.2017

Dobrý den, jak moc ovlivnují antibiotika antikoncpci? Já jsem 16.1. začala brát Xorimax 500 mg a antikoncepci Katyu( měla jsem...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, antibiotika by primárně účinek HAC neměli snížit, spíše jenom pokud léčbu provází intenzivní... Celá odpověď

Xorimax a HAK

Gynekologie Petra 25.1.2017

Dobry den, ovlivnuje Xorimax 500mg ucinost antikoncepce Katya? Antibiotika jsem zacala brat minule pondeli na anginu a v patek...

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá:

MUDr. Barbora Bačová

Petro, většina antibiotik mění složení mikroflóry ve střevě, čímž je vstřebávání a tím pádem i účinnost... Celá odpověď

Selhání antikoncepce.

Antikoncepce Petra 24.1.2017

Dobrý den, užívám pravidelně antikoncepci Katya a minulý týden jsem užívala antibiotika Xorimax 500mg na angínu. V pátek jsem...

MUDr. Petra Chrobáková
Odpovídá:

MUDr. Petra Chrobáková

Dobrý den, obecně platí, že anibiotika působí na střevní sliznici, kde vybíjí dobré bakterie, což má... Celá odpověď

Alergie na Xorimax

Praktické lékařství Nela 20.1.2017

Dobry den, asi pred 7 dny jsem brala antibiotika- Xorimax, jiz drive mi byla zjistena alergie na penicilin mam pocit, ze ted po...

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, je to možné, že se jedná o alergickou reakci na požitý lék, pro jistotu informujte o tom praktického... Celá odpověď

Šumění v uších po Xorimaxu

Uši, nos, krk Zuzana 11.1.2017

Dobrý den, prodělala jsem chřipku (rýma, bolesti kloubů, horečky). Doktorka mi předepsala antibiotika Xorimax 125 mg. Po třech...

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá:

MUDr. Barbora Bačová

Zuzano, nerada takto soudím na dálku, ale primárně Vám doporučím změnit Vaši praktickou lékařku. Chřipka... Celá odpověď

Kašel neznámého původu

Plíce, dýchání Tomáš 7.12.2016

Dobrý den, od ledna 2016 mám doma zakrslého králíka. Od dubna mám trpím rýmou a kašlem. - Prakt. lékařka mi postupně ordinovala:...

MUDr. Zuzana Fazekašová
Odpovídá:

MUDr. Zuzana Fazekašová

Dobrý den, opravdu je možné, že alergologické testy byly negativní i přesto, že alergii na králíka máte.... Celá odpověď

Inzerce
×