Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

...

Gynekologie Petra . 24.12.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, potřebovala bych poradit, nevím, jestli zajít ke gynekologovi nebo se to dá vyřešit jinou cestou...většinou po pohlavním styku na druhý den mám někdy hrozné pálení na vagině a mývám výtoky...poslední dobou mi třeba po dva dny bolí když čůrám,ale pak to zase přejde a je vše v pořádku...antikoncepci používám druhý měsíc a před tím jsem měla ve vagině plíseň, která se ale vyléčila...asi by bylo nejlepší zajít ke gynekologovi,ale chtěla jsem se zeptat, jestli se neda najít i jiná cesta nebo jak tomuhle předcházet..předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

1) Jako prevence opakovaných kvasinkových i smíšených bakteriálních infekcí je vhodné používat jednou týdně vaginální tablety Fermalac. 2) Před pohlavním stykem je důležité, aby se oba partneři důkladně vysprchovali v intimních oblastech. Nejčastějším zdrojem vaginálních infekcí je přenos bakterií či kvasinek z oblasti kolem konečníku. 3) Samozřejmostí je i hygiena po styku. 4) Vhodné je, aby se žena po styku vymočila, aby nedošlo k přestupu infekce do močových cest. 5) Ve vašem věku jsou tyto problémy poměrně časté, možná nejste při aktu dostatečně zvlhčena a tak dochází k nadměrnému mechanickému zatížení sliznice a následným nepříjemným pocitům. 6) Pokud výtok trvá, navštivte gynekologa. Neléčené infekce snadno vedou do chronicity a jsou pak obtížně léčitelné.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

?Krátká uzdička?

Dobrý den, jestli se načetly fotografie, prosím o názor, zda je uzdička krátká...

?Tukové bulky?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně mých boulí vzadu na hlavě. Jedna je...

.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak mam začít rehabilitovat s nohou když jsem...

.

Dobrý den, Chci se zeptat mám problém s bederní páteří od které mi brní,bolí,křečuje...

.

dobry den chtela sem se zeptat užívám antikoncepci jeanine 3 roky a ted jsem...

.

Můžou doktoři napsat placebo bez vědomí pacienta? ..............Dekuju předem...

.

dobrý den už několik let se mi pořád dělají na rtech velké bolestivé opary spolu...

..

Dobrý den, poslední měsíc mi nebývá dobře, nezvracela jsem nic, jen takové divné...

..

Dobrý den rád bych se na vás obrátil ohledně mého problému. Zhruba před měsícem...

..

Dobry den,jiz mesic a vice trpim zvysenou teplotou,ale na krvi jsem byla nejmin...

...

dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může způsobit antikontepce sunya, které...

...

Zdravim chtel bych se na enco zeptat zda je to možne.je mi 34 a uz 2krat jsme...

...

Dobrý den chtěl jsem se zeptat co by to mohlo být,ze dne na den se mi udělalo...

...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost antikoncepce Janeine. Abych přišla...

...

Jiz delsi dobu me boli pod pravou lopatkou..bolest se tahne po pateri nahoru...

...

Chtěla bych se zeptat,jestli jako přeléčená po žloutence typu A-(po 14ti dnech...

...

dobry den,prosim vas co to je vysetreni statimu a bronchialni lavaz?Dekuji

...

Dobrý den,již je to 5. den co jsem nedostala menstruaci.tehotenské testy mi...

...

Dobrý chtěla bych se zeptat. Po sexu s mým přítelem mám na druhý den nepříjemné...

...

Dobrý den, chěl sem se zeptat jestli se jedná o doplněk stravy tento produkt...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Spálový bacil

Dobrý den, chci se zeptat, dcera 3r., asi před půl rokem jsme si všimli zvětšených...

Viagra posiluje u mužů romantickou lásku

Podle amerických odborníků může Viagra řadu uživatelů rozněžnit a navodit u...

Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?

Větší muži mají větší penis. I s tímto tvrzením je možné se setkat. Velikost...

Heliobacter pyroli - jsou nutna antibiotika?

Dobry den pane doktore. Ziji v Nizozemsku, jiz pres rok me travi ruzne zazivaci...

Bolest klitorisu

Dobrý den. Mám už půl roku, takový nepříjemný problém. Začal mě bolet klitoris,...

Bolesti varlat


MUDr. Jarmila Šišková

Interní a revmatologická ambulance

Mirtazapin Sandoz 30 mg

Dobrý den pane doktore, beru již třetím rokem Mirtazapin Sandoz 30 mg pravidelně...

Krev a bílkovina v moči


Kasovita stolice bolest bricha

dobry den mam otazku vcetne meho traveni na stolici chodim jenom rano ihned...

Milgamma N a Neuromultivit

Neuroložka se rozhodovala mezi Milgammou N a Neuromultivitem. Předepsala mně...

Hemeroidy

Dobrý den všimla jsem si u konečníku něčeho vypadá to jako vyrustek.Neboli to,...

Dotaz

Dobry den pane doktore měla bych dotaz chci postoupit umelě oplodneni mám už...

Krev z pupíku

Dobrý den, manželovi poslední dobou téměř denně teče krev přímo z pupíku. Prý...

Plicní adenopatie


Zahlenění


Vodnaté pupínky rukou


Bílé tečky na penisu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×