Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

3títná žláza mi dáva uskladnění na oči

Endokrinologie Ljuba 1.3.2012

Dobrý den, mám zvýšenou štitnou žlázu, kterou mi zjistily před 8 lety. Nedávno jsem byla na vyšetření u svého lékaře a diagnoza zní : relaps imunogenní hypertyreozy GB typu. Laboratorní výsledky : S-TSH 0,26 mU/l, S-fT3: 3,17 pmol/l, S-TRAK 37,26. Sono štítné žlázy : perenchym obou laloků v obvyklé lokalizaci hypoechogenní s hrubou echotexturou, ale bez ložiskových změn, velikost laloků: pravý 20x19x59 mm, levý 20x18x45 mm,isthmus 4 mm. Nyní beru : Thyrozol 10 2x1, Euthyrox 50 1/2 tabl. ráno.
Doktor mi doporučil jít na operatické odstranění(TTE), protože mi to dává uskladnění na oči.Chtěla bych vědět jestli ta operace je nutná, zda po operaci budou ovlivněny jiný orgány?Chtěla bych poradit nemocnici v Praze kde bych tento zákrok mohla podstoupit.Předem moc děkuju za váš čas a snahu.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
v případě recidivy tohoto onemocnění je opravdu operace vhodným a doporučovaný...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Štítná žláza a oči
Dobrý den, v dubnu jsem podstoupila operaci štítné...
Oči
Při pravidelné kontrole očí při čtení abecední oční...
Oči
Dobrý den, asi 3-4 mesíce mě trápí oči,skrábání,oči...
Oči
Dobrý den je mi 15 let a už rok mám takový problem...
Oči
Dobrý den, včera mi řekli na ocnim ze mam sYndrom suchych...
Oči
Krásný den :-) chci se zeptat čím vším se dají zkazit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

3D ULTRAZVUK

dobrý den, dnes jsem byla na 3D ULTRAZVUKU. jsem ve 24 týdnu. 3D UT je prý...

3D ultrazvuk v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, ve kterém týdnu těhotenství je nejlépe...

3D UZ

Dobrý den, byli jsme na 3D ultrazvuku v 28 tt. Na dvou fotkách jsem si všimla...

3iroké balení u miminka

Dobrý den, Při UZ kyčlí u 6 týdenního miminka nám bylo řečeno dávat na pampersku...

3měsíce mě trápí bolesti téměř celého těla

Dobrý den, již déle než 3měsíce mě trápí bolesti téměř celého těla. Na začátku...

3mesice me trápí pocit knedliku v krku a taková nepříjemná bolest vystřelující do pravého ucha

Dobrý den, už delší dobu (cca 3mesice) me trápí pocit knedliku v krku a taková...

3měsíční suchý dráždivý kašel

Dobrý den, dcera 16let, v prosinci prodělala atypický zápal plic, léčena Klacidem,...

3patná krev partnerů při dalším těhotenství

Dobrý den, Mám 6 letou dceru,těhotenství bylo celkem bez problémové.Můj tehdejší...

3skvrny na předloktí

Dobrý den, prosím o konzultaci, zda bych měla zvážit návštěvu kožního lékaře;...

3títná žláza a přibírání

Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně štítné žlázy. Začala jsem hodně přibírat,...

3x IVF s hormonální stimulací, zvyšuje se nárůst rakoviny?

Dobrý den, zajímalo by mě, pokud se podstoupí 3x IVF s hormonální stimulací,...

3x pozitivni test

Dobry den dne 8.1. Jsem si delala 3 tehotensky testy (rano,odpoledne a vecer)...

3x zamlklé těh. - jaká další vyšetření

Dobrý den, za uplynulý rok jsem prodělala 3x zamlklé těhotenství, vždy konec...

4 až 5 týdnů prasklý a bolavý koutek na levé straně

Dobrý den, mám již cca 4 až 5 týdnů prasklý a bolavý koutek na levé straně,...

4 den mám na noze šťípanec, který dnes změnil barvu

Dobrý den, již asi 4 den mám na noze šťípanec který se dnes změnil barvou. Může...

4 denní pauza

Dobrý den, nedávno jsem byla u svého gynekologa a předepsal mi nové prášky...

4 denní zpoždění menstruace

Dobrý den 23.9 jsem si vzala poslední prášek HM a ještě sem to nedostala 27.9,...

4 dny mam hmatatelnou bulku pod čelistí

Dobry den, a zase jsem tu s dotazem. Uz 4 dny mam hmatatelnou bulku pod celisti...

4 dny mám přímo u řitního otvoru nateklou bouličku

Dobrý den, už tak 4 dny mám přímo u řitního otvoru nateklou bouličku, která...

4 dny po celkové narkoze operace nosu, jsem hrozně unavená a pri chuzi se mi mota hlava

Dobrý den,poprosim vás ještě o odpověď..jsem 4 dny po celkové narkoze operace...