Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Jiný problém Radka 20.2.2013

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko,v pátek jsem byla u svého gynekologa na preventivní prohlídce a zároveň bral vzorek na cytologii a dělal ultrazvuk. Na něm bylo prý vidět možné začáteční těhotenství – říkal že mi nebude dávat příliš naděje :o) . Nechal mi tedy píchnout injekci a říkal,že buď se tedy dostaví menstruace a nebo to bude těhotenství. V sobotu jsem cca 2 hodiny krvácela pak nic a až zas v pondělí a to jen chvíli. Jsou to ještě následky odběru na cytologii nebo by to mohlo být něco vážnějšího? Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Slabé zašpinění těsně po odběru cytologie může být,ale ne až druhý den,udělejte si grav...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vyšetření v "tunelu" – aneb co Vás čeká na magnetické rezonanci

Vyšetření pomocí magnetické rezonance se v poslední době stává velice žádaným...

Zahoďte cigaretu jednou provždy

Neříkejte, že jste nikdy nechtěli přestat kouřit. Nebo jste to dokonce několikrát...

Zatočte s tichým zlodějem kostí

Bojíte se osteoporózy, protože ji máte v rodině? Můžete se bránit! Povídání...

Zbavte se závislosti na opiátech: lékař Vám pomůže

Jak se mladý člověk stane závislým na opiátech? Může si říci, ode dneška nefetuji,...

Zjistěte, jak vypadá alergologické vyšetření v praxi

Alergie je přehnaná reaktivita imunitního systému. Je to zkrátka nepřiměřená...

Zjistili jsme, kde se diagostikuje virová hepatitida C

Co se stane se vzorkem krve, který vám odeberou v laboratoři? Jak a za jak dlouho...

Změna času může ovlivnit spánek

Dvakrát v roce se mění čas. Na jaře spíme o hodinu méně, na podzim o hodinu...

Žloutenka nás často ohrožuje víc, než si uvědomujeme

Máme se bát virové nákazy žloutenkou typu C? Co dělat, abychom neonemocněli...

Bolest hlavy v při sklonu

Dobrý den, prodělala jsem před měsícem a půl virózu - teploty 38.5, kterou jsem...

Dobrý den, asi to bude stresem, máme ted zkouškové období ale nevím jestli to...

Artroskopie kolene

Prosím o "překlad” lékařské zprávy po artroskopii kolene a ošetření menisku...

ZAŽÍVÁNÍ......PROBLÉM

Dobry den,v cervnu 2013 jsem prodelala operaci zlucniku/kamen/ po doporuceni...

Chlamydia pneumoniae a léčba časté nemocnosti Dotaz od: Hana | Publikováno: 4.1.2013 Vážená paní doktorko,


Bolest hlavy, zavrate unava

Dobry den, jiz nekolik mesicu me trapi bolesti hlavy, nejsou celodeni ale vzdy...

G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

MR nález na páteři

Prosím o vysvětleni co znamená MR LSp MNUL susp. 6L obratlu, v etáži L4/5 black...

očkování nebo Luivac

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na váš názor. Dos často bývám nachlazená a...

Urologie

Dobrý den chci se zeptat o hledně vyšetření je-li možné komplexně prohlédnout...

2 vyhřezlé ploténky

Dobrý den, po pádu mi na magnet. rezonanci byly diagnostikovány vyhřezlé ploténky...

4 měsíce po ASK

Dobrý den, pane doktore. Ani po téměř 4 měsících od ASK koleno není v pořádku,...