Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Andidepresiva

ivana . 29.3.2016

dobry den chtela jsem se zeptat uz mesic beru lek amisulprid mylan rano a odpoledne a prothiaden ale necitim zadne zmeny mam uzkosti nevolnosti a boli me strasne zaludek a bricho za jak dlouho zacnou leky pusobit?

Odpovídá:

MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

Dobrý den, co se týče antidepresiv jako je Prothiaden účinek se hodnotí za 4 - 6 týdnů. Vzhledem k tomu, že nedoslo po prvních čtyřech týdnech k podstatnému zlepšení, dá se těžko čekat , že přijde dále, zvažoval bych změnu medikace. Musíte se ale domluvit s vaším lékařem. MUDr. Miroslav Sekot

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Anamnéza nitrožilního užívání drog

Dobry den, brala sem pervitin 5 let z toho rok nitrozilne. Dva az tri mesice...

Anapen- uchovávání léku

Dobrý den, byl mi předepsán Anapen, spíše preventivně, kvůli lokální reakci...

Anasarka

Jak se léči uvedena nemoc.a jake prevence lze dělat .a co hrozi za nebespeči...

Anatomie genitálu

Dobrý den, mám takový dotaz co se týče gynekologie. řekla bych že je to již...

Anatomie pochvy

Dobrý den. Mám problém (14 let ) v hloubce asi 1 prstu v pochvě jsem nahmatala...

Anatomie vejcovodů

Dobrý den, předem se omlouvám za hrozně hloupý dotaz. Viděla jsem už spoustu...

Anatomie ženského genitálu.

Dobrý den, dnes jsem zjistila, že mám v pochvě zvláštní vyrustky (viz . foto)....

Anbibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se drží antibiotika v těle. Syn...

ANCA

Dobrý den pane doktore, v rámci imunologického vyšetření mi bylo zjištěno pozitivní...

ANCA-p

Dobrý den, již delší dobu mám sklerodermii, ale až teď mi byly udělány krevní...

Andidepresiva

dobry den chtela jsem se zeptat pani doktorka mi predepsala asentru 50 a chtela...

Andipresiva Citalec

Dobrý den, užívám 5 měsíc AD na úzkostně panické problémy. Nyní plánuji umělé...

Androcur

Dobrý den přeji, prosím může způsobit užívání Androcuru 100mg/denně (10 dní...

Androcur

Dobrý den, pro vypadávání vlasů a mastnou pleť mi gynekolog nasadil Androcur...

Androcur a padání vlasů

Dobrý den paní doktorko Kavanová, Již 2 roky mi padají vlasy. Po všech různých...

Androgel

dobry den pane doktore,lze koupit u nas a jaka je cena ,omlouvam se pokud dotaz...

Andrologické ambulance

Prosím ještě o jednu radu. Děkuji za předešlou. Jsem velice znepokojen, že jako...

Anecha v ledvinách

Dobrý den,jak si mám vysvětlit tento nález? Ledviny obvykle uložené, lehce...

Anechog.ložiska

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o pomoc a o radu. Mohla by jste mi poradit,...

Anechogení ložisko

Dobrý den,mám dceru 16měsíců, po očkování vakcínou PRIORIX se jí v tříslech...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Revmatické nemoci nejsou jen revma


Achilovka


Divná reakce na štípnutí


Žluto-bílý povlak na penisu


Pygeum pro po odstranění prostaty

Má cenu užívat pygeum pro na erekci, pokud jsem již zbaven prostaty.

Noční bolest nohou


Dilatovaná tenká klička


Úraz ucha


Petechie


Jak vyzrát na nepružné cévy


Trápí mě svědění u pochvy


Zvětšení mízních uzlin


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


Po artroskopii kolena


Vnitřní křečové žíly


Fleky na jazyku.


Růst moudráků a zánět dásní


Chirurgické léčby křečových žil se obávat nemusíte


Barva žaludu


MUDr. Petr Hodulík

Endokrinologická ambulance

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×