Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antibiotika a antikoncepce.

Antikoncepce Veronika 23.5.2016

Snižují antibiotika DUOMOX 750 účinnost antikoncepce VREYA (0.035mg/2mg). Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, Duomox může snižovat účinnost antikoncepce. Používejte proto ještě i bariérovou antikoncepci (po dobu braní antibiotik a ještě cca 1 týden po dobrání).

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika

Dobrý den, budu podstupovat scailing zubů (hloubkové čištění). Dostal jsem již...

Antibiotika

Dobrý den. Od úterý 21.7 jsem bral antibiotika Biseptol měl jsem náběh na zánět...

Antibiotika

Dobrý den, rád bych zeptal, zda je vhodné při užívání Duomoxu 1000 konzumovat...

Antibiotika

Dobrý den, ve čtvrtek jsem začala užívat antibiotika Xorimax a měla jsem nechráněný...

Antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li ovlivní antibiotika GYRABLOCK účinnost...

Antibiotika

Dobrý den, po stěrech mám pozitivní test na chlamydie a dostala jsem Entizol...

Antibiotika

Dobrý den, za jak dlouho po dobrání antibiotik oxlofin 200 můžu pít alkohol?...

Antibiotika

Dobrý den, začal jsem užívat doxyhexal 200 na boreliózu. Při používání těchto...

Antibiotika

Dobrý den, dnes mi obvodního lékaře byla zjištěna angína, dostala jsem antibiotika,...

Antibiotika

Dobrý den, syn má předepsaný lék Duomox 375, začal brát včera večer v 21,00,...

Antibiotika - 1 vynechaná dávka

Dobrý den! Dostala jsem antibiotika Macmiror a svou hloupou chybou jsem zapoměla...

Antibiotika - 1 vynechaná dávka

Dobrý den ! Dostala jsem antibiotika Macmiror a svou hloupou chybou jsem...

Antibiotika - alkohol

Dobrý den, chci se zeptat, ode dneška 14.10. jsem začala brát antibiotika Nitrofurantoin...

Antibiotika - brát nebo nebrat?

Dobrý den! Mám prosím následující dotaz. Již od podzimu mě trápí pravidelné,...

Antibiotika - nefunguji??

Dobrý den, v sobotu mě začalo bolet v krku. Začala jsem se léčit sama, užívala...

Antibiotika - sauna

Krásný den, chtěla bych se zeptat zdali s antibiotiky Duomox smím chodit do...

Antibiotika - viroza

Dobrý den, dostala jsem ATB na pouhou virozu, nebo chřipku, angina to rozhodně...

Antibiotika (doba nutná před zvýšením fyz. aktivity)

Dobrý den, za jak dlouho mohu začít aktivně cvičit po skončení užívání antibiotik...

Antibiotika & Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Zinnat 500mg snižují antikoncepci...

Antibiotika + alkohol

Chcela by som sa spytať či sa mi niečo stane ak k sumamedu ktory uživam každych...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sex po operaci výhřezu plotýnky

Dobrý den,21.1.2011 jsem prodělala operaci výhřezu plotýnky v segmentu L4/5....

Vdechnutí mateřského mléka

Dobrý den,chtěla bych se poradit. .Už podruhé se mi stalo,že mi dcera 7, 5 měsíce...

Cysta na penise

Dobrý den, udělal se mi na varleti bily pupinek, nijak to neboli, ale je to...

Poškozené vazy v rameni

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak se dají léčit poškozené vazy v rameni, bolest...

Chloupky u dětí, Sanfilippo syndrom

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s ochlupením malých dětí. Syn bude...

Po hysterektomii

Dobrýn den, je mi 49, jsem 8 měsíců po celkové hysterektomii a zajímalo by...

Na horním patře se mi udělala měkka boule

Dobrý večer dnes je to 12 den co se mi na horním patře udělala měkka boule,...

Vynechávání tepu, přeskakování srdce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na mé problémy ohl vynechávání tepu, přeskakování...

Trombóza v oblasti lýtka

Dobry den. Byla mi diagnostikovana tromboza lytka po urazu. Byl podany injekcne...

Rehabilitace

byla jsem poslána lékařem na rehabilitace pro dysfunkci LS na terénu sv. dysbalance....

Modrání nehtů

Dobrý den, paní doktorko, mám dotaz ohledně modrání nehtů...na webových stránkách...

Svalové záškuby u dítěte

Dobrý den, prosím o vysvětlení alias uklidnění...všimla jsem si u svého...

Panenská blána


Píchání v hlavě, závratě apod.

Dobrý den, mám už cca měsíc silné píchání v hlavě, díky tomu jsem nemohla několikrát...

Antidepresiva - escitalopram teva

Dobrý den, poprosil bych Vás o radu. Praktická lékařka mi předepsala na celkové...

Holenní kost

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je v pořádku že mé holení kosti nejsou...

Krvácení v 10 tt

Dobrý den, jsem těhotná 9+5, před 6ti dny jsem začala špinit, špinila jsem...

Metastáza

Dobry vecer , prosim o odpoved maminka byla pred rokem na operaci pro zhoubny...

Plicní chlamydie

Dobrý den. Moje obvodní lékařka mi z krevních testů zjistila, že mám plicní...

Spermie

Dobrý den. Zajímalo by mne, zda četnost pohlavního styku ovlivní kvalitu spermií/sperma...

Reklama