Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antibiotika

Praktické lékařství Tomáš 28.6.2016

Dobrý den. Od úterý 21.7 jsem bral antibiotika Biseptol měl jsem náběh na zánět varlete... měl jsem jr brát 5 dni, už od pátku se cítím dobře. Zítra ve středu bych si chtěl s klukama zahrát fotbal....turnaj, máme ho domluvený už of ledna...jaký je váš názor? Nehrát vůbec? Nebo se hodně šetřit?
Prosil bych o co nejrychlejší odpověď jeli-to možné. Moc děkuji za odpověď. Hezký den

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, záleží na celkovém zdravotním stavu. Vhodnější je po dobu užívání ATB náročnější fyzickou aktivitu omezit. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...
Antibiotika
Dobrý den, beru antibiotika amoksiklav 1g ,avšak cca...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat...Pokoušíme se s přítelem první měsíc po vysazení...

Antibiotika

dobrý den, chci se zeptat, zda nevadí brát antibiotika ospen když kojim?děkuji...

Antibiotika

Dobry den, Od utery 24.7. beru antibiotika Gyrablock (zanet mocovych cest)....

Antibiotika

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli mohou antibikové krémy nebo masti snižovat...

Antibiotika

Dobrý den, již 5 dní užívám antibiotika Penbene 1500 000, které mi předepsal...

Antibiotika

chtela by sem sa zeptat kdyz beru antibiotika doxybene, muzu pri tom normalne...

Antibiotika

Dobrý den, před týdnem jsem byla u doktora, kde mi zjistili, že mám streptokoka...

Antibiotika

Dobrý den, užívám Deoxymykoin na zánět dutin a na doléčený zánět průdušek, předtím...

Antibiotika

Dobrý den. Beru antibiotika Sumetrolim. Můžu se s nimi opalovat? Děkuji za odpověď....

Antibiotika

Dobrý den, budu podstupovat scailing zubů (hloubkové čištění). Dostal jsem již...

Antibiotika

Dobrý den, rád bych zeptal, zda je vhodné při užívání Duomoxu 1000 konzumovat...

Antibiotika

Dobrý den, ve čtvrtek jsem začala užívat antibiotika Xorimax a měla jsem nechráněný...

Antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li ovlivní antibiotika GYRABLOCK účinnost...

Antibiotika

Dobrý den, po stěrech mám pozitivní test na chlamydie a dostala jsem Entizol...

Antibiotika

Dobrý den, za jak dlouho po dobrání antibiotik oxlofin 200 můžu pít alkohol?...

Antibiotika

Dobrý den, začal jsem užívat doxyhexal 200 na boreliózu. Při používání těchto...

Antibiotika

Dobrý den, dnes mi obvodního lékaře byla zjištěna angína, dostala jsem antibiotika,...

Antibiotika

Dobrý den, syn má předepsaný lék Duomox 375, začal brát včera večer v 21,00,...

Antibiotika a antikoncepce.

Snižují antibiotika DUOMOX 750 účinnost antikoncepce VREYA (0.035mg/2mg). Děkuji

Antibiotika - 1 vynechaná dávka

Dobrý den! Dostala jsem antibiotika Macmiror a svou hloupou chybou jsem zapoměla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nepříjemný pocit

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat..asi týden mám citlivé místo při vyústění...

Tampon

Dobry den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda muzu pouzívat tampon i kdyz mi je...

Antikoncepce braná později.

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, zda vadí, když si vezmu hormonální...

Hypoechogeni ložisko v prsu

chci iformace o tom co znamená výraz hypoechogenní ložisko retomamiliárně uložené...

Zmenšení penisu.

Dobrý den, už pár měsíců mě trápí můj malý úd. Situace je komplikovanější. Už...

Třes rukou u dětí.

Dobrý den, prosím Vás o radu. Dcera (13 let) má několik let třes rukou, spíše...

Hyperintenzní ložiska v bílé hmotě


Kusy krve sražené při menstruaci

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Když dostanu menstruaci, tak vždy první...

LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Ušní bubínek

Dobry den, za jak dlouho se zahoji a odpadne cerny nevystouply stroupek (velikost...

Bolest pod pravou lopatkou

Dobrý den. Už týden mě bolí pod pravou lopatkou.Bolest je ostrá a vystřelující....

Bublání v uchu

Už asi rok mám při poloze vleže na levém boku bublání v levém uchu. Na ORL jsem...

Hubnutí a vysoký krevní tlak

Dobrý den mám takový problém že nemůžu přibrat měřím 195 cm a vážím 80 kg a...

Bolest kloubů, svalů, nestabilita

Dobrý den. Při odběrech mi byla v séru zjištěna hraniční hodnota lymské boreliozy...

Leukocyty a bílkovina v moči, oteklá oční víčka

Dobrý den, v moči mi byly zjištěny četné leukocyty a bílkovina. Mám stále sucho...

Píchání u srdce při nádechu


Bolest břicha vázaná na pohyb


Naražené varle

Dobrý den , před 14 dny jsem dostal zásah míčem do varlete. Po 3 dnech to přestalo...

HIV

Dobry den, mam dotaz... Mel jsem par sexualnich partnerek, vse bylo s ochranou...

Vyskočila mi čéška

Vykloubeni čéšky Ve škole se mi stal úraz zakopl jsem o židli , a vyskočila...

Reklama
Zavřít