Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce a antibiotika

M 26.2.2015

Dobrý den, brala jsem na anginu skoro dva týdny antibiotika v-penicilín mega biotika po 6 hodinách a zároveň beru antikoncepci minerva.Je její účinnost nějak ovlivnena a pokud ano, tak jak dlouho je treba se chránit jinak?

Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. U ATB penicilinového typu se uvádí možné snížení účinnosti hormonální antikoncepce a tedy během užívání ATB se doporučuje další antikoncepční metoda.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antikoncepci Sunya. V sobotu jsem dobrala antibiotika Klacid,...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dobrala jsem včera poslední pilulku antikoncepce...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, snižuje V-penicilin 750mg slovakofarma účinnost antikoncepce Minisiston?...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, mám takový zvláštní dotaz... Beru antikoncepci Regulon a ted mám...

Antikoncepce a antibiotika

chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce stodette a antibiotik ospen 1000...

Antikoncepce a Antibiotika

Beru antikoncepci Stodette a zároveň mám antibiotika Duomox 1000 braný po 12...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a dnes mi byla předepsána antibiotika...

Antikoncepce a antibiotika

Chci se zeptat od 10.4-20.4.jsem brala prášky nitrofurantoin ratiopfarm a kapky...

Antikoncepce a antibiotika

Ovlivnují antibiotika jako doxybene aktikoncepci pramino 21? jaké je riziko...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, snizuji antibiotika Cifloxinal 500 ucinnost antikoncepce stodette?...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den chtěla bych se zeptat na ovlivňování antikoncepce antibiotiky. Beru...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, dostala jsem na zánět močových cest antibiotika Duracef na 6 dní. Užívám...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella (začínám nové platíčko) a...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, mam streptokoka a kazde 2 tydny chodim na injekci penicilinu a mam...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, začla jsem brát antibiotika Amoksiklav 1g v 4 den me pauzy mezi antikoncepci(mistra)....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antibiotika Biseptol 480 a oiužívám antikoncepci Lindynette...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho po dobrání mají vliv antibiotik...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, jsem po nemoci, brala jsem Duomox 750. Jenze jsem si neuvedomila,...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, beru antikoncepci tri-regol a chtela jsem se zeptat jestli maji na...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika na zánět močového měchýře Nitrofurantion-ratiopharm...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyšetření mag.rezonancí

Prosím o vysvětlení: Dorzáolater.oteofyty na C4-5 Hernie rezidua chondrotické...

Vyšetření LS páteře, kyčle z radiodiagnostického oddělění

Osteochondroza L5/S1 s dorsálními osteofyty, ,spondylosa L4/5.Incip.koxarthroza...

Výtok z penisu při vzrušení


Borelioza

Dobrý den,zhruba před 2 dvěma měsíci jsem měla klíště a dnes jsem koukala,že...

Bolest a otok prsu


Ostrá bolest hlavy

Dobrý den, je mi 32 let, momentálně jsem na rodičovské dovolené se dvěma malými...

Jedno varle níž

Dobrý den, je mi 22 a mám dotaz ohledně varlat. Velikostně jsou si dost podobná...

Může to být Borelióza?


Může to být borelioza?


Může to být astma?


Může to být borelióza a nebo blázním


Alkoholismus

Dobrý den chtěla bych vědět jestli je můj přítel alkoholik kdyz pije denně 3...

Může to být arytmie?

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, co by to mohlo být, když mám časté bušení...

Bílé krvinky

Dobrý den, již rok mám stále snížený počet bílých krvinek. Něco málo přes rok...

Velikost uzlin na krku

Dobry den, je sono krcnich uzlin v poradku? Byla jsem ns vysetreni v Motole,...

Opožděná menstruace

Dobry den, chci se zeptat, dne 12.6 jsem mela dostat menstruaci ale zadna...

Bolest podbřišku

Dobrý den Chtěla bych se zeptat. Je mi 21 let, sexuálním životem ještě nežiji....

Muže stará jizva v oku prasknout při porodu?


Může to být ALS, nebo něco jiného ?

Dobrý den, mám už 3 měsíce podivné problémy. Všechno začalo podivným "přetížením"...

Může spolu souviset pravděpodobně mykóza vagíny a plísně nohou?


Zavřít reklamu