Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Betaserc 16

Léky Zdenka . 15.11.2007

Může dlouhodobé užívání léku Betaserc 16 způsobit změny na sítnici ,

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v příbalovém letáku tohoto léku není poškození sítnice jako nežádoucí účinek uvedeno. V praxi jsem se s poškozením sítnice při užívání léku Betaserc taktéž nesetkal.

Související dotazy

Betaserc a alkohol
Dobrý den, beru 3x denně 1tbl Betaserc 16. Ceka nás...
Blokáda krční páteře
Dobrý den, chtěla bych se poradit jak postupovat při...
Možná roztroušená skleróza?
lékaře: Dobrý den. Chci se zeptat na svého přítele....
Eustachova trubice a krční páteř
Dobrý den, delší dobu, mě trápí "pravděpodobně" podtlak...
Šumění v uších, bolest čelisti
Čelist Dobrý den, v létě jsem prodělala (neléčený)...
Tinnitus
Dobrý den. Mám k Vám dotaz.Mám problém týkající se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Betakaroten

Dobrý den chtěla bych už si koupit betakaroten ale nevim jaký chtěla bych jnákž...

Betakaroten

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik mg betakarotenu bych měl denně užívat,...

Betakaroten

Dobrý dem je pravda že betakaroten zbarvuje pokožku, bez slunečního záření?...

Betalactoglobulin a kofein

Dobrý den, četla jsem tento názor: Betalactoglobulin nacházející se v kravském...

Betaloc

Dobry den,uzivam Betaloc 50 jednou denne.Zjistila jsem,ze jsem tehotna,je mozne...

Betaloc a antikoncepce

dobrý den,chci se jen zeptat jestli prášky Betaloc 200mg mají vliv na antikoncepci...

Betaloc od praktického lékaře?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tento problém. Moje matka (54 let, min....

Betaloc ZOC a Prestarium neo v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Beru 4 roky Betaloc ZOC 100mg ráno a Prestarium...

Betaloc zok

Dobrý den, užívám lusopress na tlak 1/0/0 a Propanorm. Existuje lék, který...

Betaloc ZOK 25mg

Dobry den prosim o radu jiz dlouhou dobu mam buseni srdce drive sem chodila...

Betaserc a alkohol

Dobrý den, beru 3x denně 1tbl Betaserc 16. Ceka nás rodinná oslava. Smí se...

Betaserc a Symbicort?

Dobrý den, již cca 3 měsíce mám závratě, způsobené pravděpodobně blokádou krční...

Betecherova choroba

Dobry den,rada bych se optala na revmatologicke onemocneni.Mam problemy s pateri...

Betoptic a jeho užívání v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 29. týdnu těhotenství a při pravidelné kontrole u očního...

Beurgerova choroba

Děkuji za odpověď,ale těmato všema vyřetřiníma tatínek prošel a nic s ním nedělají...

Bexsero

Vážená paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala na očkování vakcínou Bexsero....

Bexsero a nosičství

Vážená paní doktorko, ráda bych se vás zeptala na informaci ohledně očkování...

Bez cyklu

Dobry den, 6 mesicu zpet jsem po roce vysadila antikoncepci. Od te doby jsem...

Bez jidla kolabuji - porucha metabolismu?

Co může být prosím příčinou stavu,když mi bez včasného přísunu potravy bývá...

Bez kontaktu druhého pohlaví

nikdy jsem neměl žádný vztah ani ženu ani sex co mám dělat

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×