Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Borelióza

Infekce Pavla . 14.7.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, děkuji za odpověď. Dnes jsme si byly pro další antibiotika. Protože jedeme pryč lékař nám je napsal ještě na 10 dní. Celkem tedy na 15. Na kontrolní odběr kve chodit nemáme. Prý už se krev nebere, tak nám to zdůvodnil. Tak nevím. Naštěstí synovi skvrna začala blednout. Můžeme se "opatrně radovat", že jsme onemocnění podchytili včas?" Děkuji za odpověď. Na očkování proti obrně jsme se domluvili na září (celý srpen má oš. děť. lékař dovolenou)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud se stav lepší, určitě z toho můžete mít radost. Hezkou dovolenou.

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Dobrý den pane doktore,můj problém začal cca před půl...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Borelioza
Dobrý den, vloni jsem měla klíště. Po objevení skvrny...
Borelióza
Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli je uz vakcina...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa ??


Boreliosa ??


Boreliosa od psa


Boreliosa, RS? Jak dál postupovat?


Borelioza


Borelióza


Borelioza


Borelióza


Borelioza


Borelioza


Borelióza


Borelióza


Borelioza


Borelioza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×