Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Chlamidie

Urologie Martin . 24.3.2010

Dobrý den, přítelkyně byla pozitivně testována na chlamidia HSP 60 IgG. Prý se jedná o chlamidie způsobené nevyléčenou infekcí, nikoliv přenesené pohlavním stykem. Můžu se těmito chlamidiemi nakazit při pohlavním styku? A pokud ano, může to mít zásadní vliv na můj špatný spermiogram? Děkuji. S pozdracem Martin Vokoun

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den! Anti-chlamydiové HSP-60 protilátky jsou ukazatelem přetrvávající infekce. Ovšem neuvádíte o který druh Chlamydie se jedná, pokud by se jednalo o Chlamydii trachomatis, je přenos pohlavní cestou možný a léčit byste se měli s vaší přítelkyní oba. Chlamydiová infekce by na kvalitu vašeho spermiogramu vliv mít neměla.

Související dotazy

Pityriasis roses Gibert
Dobrý den, Zjistili mi Pityriasi rosea gilbert a Chlamidie....
Pohlavně přenosné choroby
Dobrý den, prosím Vás mohu chytit od partnerky pohlavní...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, měl jsem několikrát...
Bolesti, únava, nadváha
Dobrý den, už nevím jak dál. Patery antb, pořád únava...
Jizva na žaludu
Zdravim. Mel jsem chlamidie. (Nyní jiz ne.) Poranil...
Pohlavně přenosná onemocnění
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, rád bych si...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chladnutí pravé ruky

Dobrý den paní doktorko, cca 14 dní mám studený prostředníček pravé ruky...

Chladová alergie

Dobrý den, naší dceři (1 rok 5 měsíců) se asi dva týdny objevuje kopřivka s...

Chladová neuralgie nervu trigeminu

Dobrý den, můj problém pravděpodobně souvisí s prochlazením tváře z klimatizace...

Chladový test

Dobrý den, nedávno jste mi odpověděl na můj dotaz týkající se potvrzení Raynaudova...

Chladymie

Dobrý den,kde mi zjistí jestli nemám v krvi chladymie? Ptala jsem se u praktického...

Chlam,pneu

jeste bych se chtela zeptat,ja jsem byla lecena na chlam.pneum.Manzel trpi neustale...

Chlam.pneu.

dobry den,jeste jednou a doufam,ze jiz naposledy se ptam,ohledne chlam.pneum.pani...

Chlamidia pneumoniae

Chlamidie pneumonie Dobrý den, v průběhu těhotenství jsem byla...

Chlamidia pneumoniae

Dobrý den, byla mi zjištěna chlamidia pneumoniae. Ráda bych se zeptala, zda...

Chlamidia pneumoniae vs. chronická rýma, zánět dutin

Dobrý den, mám dotaz, mám chlamydie pneumonie již přes rok, přeléčena jsem byla...

Chlamidie

Dobry den.Chtel bych se optat zda hodnota IgE 2570 pry vysoka muze mit souvislost...

Chlamidie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,z krevních výsledků mi zjistili v krvi chlamidie,z...

Chlamidie

Dobrý den, přečetla jsem si na tuto otázku spousty odpovědí, ale i tak bych...

Chlamidie

Prosím o radu.Můj partner má chlamidie.Já netrpím žádnými příznaky, akdyž jsem...

Chlamidie

Dobrý den,jsem aktivní sportovec s vysokou fyzickou zátěží a posledního půl...

Chlamidie

Dobry den.V listopadu jsem mel chlamide trachomatis.Byl jsem v dermatovenerologicke...

Chlamidie

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na chlamidie. Včera mi urolog sdělil, že...

Chlamidie

Dobrý den, nedávno jsem pil po jednom kamarádovi z lehce vypláchlé sklenice...

Chlamídie

Dobrý den, v únoru jsem v 18tt přerušila těhotenství pro VVV holoprosencephalie...

Chlamidie

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Partner se mi přiznal, že měl před nějakou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemangiomy


Zácpa

Dobrý den, mám velké potíže se střevní zácpou. Samozřejmě jsou mi známy a snažím...

Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Bolesti v oblasti trojúhelníku


Bolest hlavy, těla, malátnost, únava

Již 10 let trpím stěhovavými bolestmi těla, převážně levé pol. hlavy a levé...

Helikobakterie


Vláknina v jídelníčku? Při střevních zánětech se jí raději vyhýbejte

Pro naše zdraví je důležitá strava bohatá na vlákninu. Toto však neplatí, pokud...

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Suché červené občas svědící fleky na kůži

Dobrý den, již nějaký týden mě trápí suché červené a občas svědící fleky na...

Zarudlá předkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku v oblasti žaludu. Občas to pálí ale někdy...

Bolesti břicha a hlavy, pásový opar u dítěte

Co mám dělat mám velyké bolesti břicha a hlavy někdy plivám krev z ust mám nafoukané...

Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá

Média se v současnosti plní zprávami o tom, že hormonální antikoncepce způsobuje...

Koxartroza


Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Předčasná ejakulace

Dobrý den, je mi 18 let a mám velký problém se kterým si nevím rady. Je to moje...

Cholecystolithiasa


Jak "léčit" dysplazii patellae

Byla mi dg.dysplazie patellae bilater,jelikoz jsem se celkem dost ted chytl...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×