Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie

Any 10.8.2016

Dobry den.skoro po 6 tydnech od pohl.styku jsem byla u gynekologa kvůli testum na chlamydie a kapavku syfylis.udelal stery na syfylis odběr krve.testy vyšly negativni.mohu tomuto vysledku věřit nebo raději udělat další testy.cetla jsem ze testy u chlamydii byvaji po nějaké dobe často negativní.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Nevím, proč byly testy prováděny - máte po styku nějaké obtíže? Pokud jste bez subjektivních obtíží a testy jsou negativní, infekce chlamydiemi je nepravděpodobná.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li metoda PCR...
Chlamydie
Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydie

Dobrý den. Od listopadu min.roku se neustále léčím se zánětem průdušek(brala...

Chlamydie

Dobrý den, mám nového partnera cca měsíc, minulý týden mi oznámil, že má kapavku....

Chlamýdie

Hezký den paní doktorko.Už delší dobu mě lékař léčí chlamýdie.Brala jsem třikrát...

Chlamydie

Dobrý den ještě jednou, děkuji za rychlou odpověď, ale abych tedy upřesnila....

Chlamydie

Dobrý den paní doktorko, mohla by jsem Vás poprosit o konzultaci. již rok mám...

Chlamýdie

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné dostal chlamýdie od nakaženého...

Chlamydie

Dobrý den, při vyšetření krve na přítomnost chlamydií mi byly zjištěny tyto...

Chlamydie

Dobry den, lecim se s neplodnosti. S manzelem jsme podstoupili test na chlamidie....

Chlamýdie

Pane doktore, je mi 17le t a sex jsem ještě neměla, ale s přítelem jsem se...

Chlamydie

Dobrý den, nedávno mi ve výsledcích moče po kultivaci našli Lactobacilla. Také...

Chlamydie

Dobrý den, pane doktore měl jsem nechráněný styk zhruba před 7 měsíci, od té...

CHLAMYDIE

DOBRÝ DEN, JIŽ ROK SI STĚŽUJI U GYNEKOLOŽKY NA KRVÁCENÍ PŘI STYKU, ŘÍKALA, ŽE...

Chlamydie

dobrý den, začali mi problémy s výtokem z penisu tak jsem šel v venerologovi...

Chlamydie

Dobrý den, neustále se mi vrací záněty močového měchýře nebo cest. Popravdě...

Chlamydie

Dobrý den, předem Vám moc děkuji za odpověď... Našli mi chlamydie, mám již...

Chlamydie

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli by mohly chlamydie trachomatis ovlivnit...

Chlamydie

Dobrý den je to již dva týdny co mi byli diagnostikovány chlamydie trachomatis....

Chlamýdie

Dobrý den, lékař mi zjistil bakterii v močovém měchýři (chlamýdie) a tak jsme...

Chlamydie

Dobrý den, při odběru krve 26/11 jsem měla zvýšené Chlamydia IgM Elisa 1,36,...

Chlamydie

dobrý den,asi před třemi měsíci jsem prodělala chlamydie,jsem i s partnerem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v zádech


Přenos salmonely


Antikoncepce a Euthyrox

Mohu brát antikoncepci minisiston když beru léky eythyrox?A chtěla jsem se zepatt...

Stenóza páteřního kanálu

Dobrý den,jaká je prosím normální šíře durálního vaku?mam v nálezu,že durální...

WPW syndrom

Dobrý den, ted nedavno mi zjistili wpw syndrom nahodou při kolapsu a potom jsem...

Depo provera a Euthyrox

Dobrý den, od ledna 2008 používám antikoncepční injekce Depo provera. V listopadu...

Bolest pod hrudním košem

dobrý den,manžel má v poslední době potíže stím,že při nějaké činnosti mu proletí...

Alergická vyrážka

Dobry večer,beru prasky Menoxin a objevila sem na tele nejaku viražku muze byjt...

Tenka ztvrdnuta zila na penise

Dobry den, moj manzel uz asi tyzden pocituje ztvrdnutu "zilu" na vrchnej casti...

Antikoncepce a Euthyrox


Svědění očí

Dobry den,chcela by som sa opytat,mám problém s ľavým okom ,stále mi pumpuje...

Přibírám na váze (12 kg) za 2 roky užívání Asentry

Dobrý den, co je způsobeno tím, že tloustnu - přibírám na váze (12 kg) za 2...

Doživotní užívání warfarinu


Psychosomatické obtíže

Dobry den.Prosím o radu.Již po několikáté mě bolí na pravé straně břicha i pod...

Oběry krve

Dobrý den,prosím Vás o zhodnocení laboratorního vyšetření krve, můj pan doktor...

Sinus pilonidalis

Dobrý den, Mám již 2 roky Sinus pilonidalis. Před 1 rokem mne byla doporučena...

Zvýšený bilirubin

Dobrý den mám zýšený bilitubin 20,0,ALT 1,61,GHT 3,49,LDL cholest.3,67,NON.HDL...

Myom v děloze

Dobrý den, chci se zeptat, kdybych měla v děloze myom a jsem ještě panna, laparoskopicky...

Zhmožděný kotník

Dobrý den, v pátek 12.1. jsem uklouzla na schodech - slyšela jsem prasknutí...

Perforace bubínku

Dobrý den, při tréninku boxu mi praskl po úderu ušní bubínek. Při vyšetření...

Zavřít reklamu