Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie

Urologie Jiří 26.1.2017

Dobrý den , chtěl bych se zeptat.
Patřím mezi "šťastlivce" , kteří si neumí dávat pozor a nakazili se nemocí Chlamydie. Léčil jsem se pomocí antibiotik Azitromycin Sandoz 500mg.
Vše se zdálo v pohodě , protože všechny příznaky zmizly.
Při dalších stěrů z moč. trubice byly negativní a byl jsem označen za uzdraveného. Po roce se mi ale příznaky opět vrátily a při návštěvě doktora mi bylo doporučeno další stěry, které jsem nemohl podstoupit kvůli stěhování do zahraničí. Byl mi opět předepsán Azitromycin , který zabral a žádný z příznaků nemám. Momentálně mám druhým rokem sexuální abstinenci kvůli strachu , že bych mohl být přenašečem, páč jsem se dočetl, že chlamydie může člověk mít i bez příznaků. Dají se chlamydie zjistit pomocí stěrů z moč. trubice i když nemám žádné příznaky ? Předem děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, chlamýdie, pokud jsou přítomný v močových cestách jako interacelulární patogen,...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li metoda PCR...
Chlamydie
Dobrý den, je možné dostat chlamýdie pouze z líbaní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydie

Dobry den, uz 2 mesice me boli v oblasti beder a obcas vystreli do praveho boku,...

Chlamydie

Dobrý den, neustále se mi vrací záněty močového měchýře nebo cest. Popravdě...

Chlamydie

Dobrý den, předem Vám moc děkuji za odpověď... Našli mi chlamydie, mám již...

Chlamydie

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli by mohly chlamydie trachomatis ovlivnit...

Chlamydie

Dobrý den je to již dva týdny co mi byli diagnostikovány chlamydie trachomatis....

Chlamýdie

Dobrý den, lékař mi zjistil bakterii v močovém měchýři (chlamýdie) a tak jsme...

Chlamydie

Dobrý den, při odběru krve 26/11 jsem měla zvýšené Chlamydia IgM Elisa 1,36,...

Chlamydie

dobrý den,asi před třemi měsíci jsem prodělala chlamydie,jsem i s partnerem...

Chlamydie

Dobrý den, mam velké obavy, mam chlamydie a muj přitel se již lečí ale ja mam...

Chlamýdie

Opakovaně se potýkám s chlamýdiemi. Poslední stěr z uretry byl proveden jenom...

Chlamydie

Dobrý den, chci se zeptat, kolik stojí test na zjištění plicní chlamydie a zda...

Chlamydie

Dobrý den, měla bych dotaz... před 6 měsíci, kdy jsem začala chodit s novým...

Chlamydie

Dobrý den, zajímalo by mne, zda je možné, abych se nakazila chlamydiemi, pokud...

Chlamydie

je tento test spolehlivi ? http://sebetesty.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=99 pro...

Chlamydie

Dobrý den, lékařka na gynekologii mi ze stéru zjistila že mam chlamydie. Mám...

Chlamydie

Dobrý den, Mám chronické plicní chlamydie,to znamená že v těle už je mám od...

Chlamýdie

Dobrý den, byly mně zjištěny z krve protilátky rodu Chlamydia, a to IgM 0,94,...

Chlamydie

Dobrý den, včera mi přítelkyně řekla že si nechala udělat krevní testy protoze...

Chlamydie

Dobrý den, pane doktore, obracím se na vás s dotazem. V roce 2011 jsem prodělala...

Chlamydie

Dobrý den, prosím o radu ohledně chlamydií . Mam asi jiz rok popsanou chronickou...