Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Citlivost varlat

Urologie tom . 27.9.2010 redakce uLékaře

dobrý den, chci se zeptat, tím, pokud mám stejnou citlivost obou varlat jak na pohmat, nebo dotek (tím myslím, že např.při lehkém poklepání prstem na varle cítím tu typickou mužskou bolest, která je vždy po zásahu varlat), tak díky tomu si můžu být zcela jist, že varlata jsou normálně zásobena cévním systémem, tudíž tím i poznám, jestli třeba varle není odumřelé po otočení....toto mi sdělil jeden odborník na internetu, tak se pro jistotu ptám ještě vás. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud je varle na pohmat citlivé, pak zcela jistě není odumřelé.

Související dotazy

Necitlivost končetin
Dobrý den, delší dobu si u sebe všímám částečné necitlivosti...
Zvýšení citlivost na varlatech, hoečky, kašel- možná souvislost?
Dobrý den,už delší dobu pociťuju zvětšenou citlivost...
Bulka nad varletem
Dobrý den. Dnes jsem si nad levým varletem (v nadvarleti...
Boule u varlat
Dobrý den, poblíž varlat se mi v rozkroku udělala taková...
Pupínek na varlatech
Dobry den Asi dva tydny mam pod varlaty pupinek....
Poškození varlat
Dobrý den, je mi 29 let, sexuálně aktivní jsem asi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Citlivost sedmičky po vytržení osmičky

Dobrý den, pane doktore, nedávno jste odpovídal na dotaz ohledně citlivosti...

Citlivost semenníkov

Dobrý deň. Je normálne, že pravý semenník je o trošku citlivejší ako ľavý?...

Citlivost sliznice v ústech

již několik let mám bolest nasliznici v ústech přijídle ostrého,více teplého,některé...

Citlivost srdce

Dobrý den, Občas mívám pocit tzv. přeskakování srdce a někdy vnímám že mi...

Citlivost stehenního svalu na dotek

Mám již asi měsíc problém se stehenním svalem na pravé noze. Z boku stehna je...

Citlivost stehna

Dobrý den.Chci se zeptat,co by to mohlo být a co s tím mohu dělat. Mam v pravé...

Citlivost šlapek na nohou

Dobrý den, mam spondyolystezu 5 mm, u kotniku z vnitrni strany nohou citim kazdou...

Citlivost šlapek na nohou

Dobrý den zkoušel jsem si propiskou citlivost šlapek na nohou na patě. Je možné...

Citlivost ucha

Dobrý den, chtěla by sem se optat o co se možná jedná. Je to delší dobu co...

Citlivost uší u novorozence

Dobrý den, Mohli by jste mi poradit, s manželem se věnujeme zpěvu, máme takovou...

Citlivost varlete

dobrý den, je pravda, že, když si prstem poklepu na varle a cítím lehkou bolest,...

Citlivost zubů

Dobrý večer chtěla bych se zeptat. Od prosince loňského roku jsem byla u zubaře,...

Citlivost zubu

Dobrý den pane doktore, před zhruba měsícem mi můj zubní lékař odstranil hlubší...

Citlivost zubu

Dobrý den, už od ledna mám velmi citlivý jeden zub. Začlo to ze dne na den a...

Citlivost zubů

Zničeno nic me začaly bolest přední zuby nebo jinak řečeno jsou citlivé na vzduch...

Citlivost zubů

Dobrý večer chci se zeptat , asi před půl rokem jsem byla u zubaře a měla kaz,...

Citlivost zubu

Dobry den, v utery vecer jsem byl na pohotovosti v Krci ze me bolel zub. Doktorka...

Citlivost zubu (nejde o kaz)

Dobrý den, od Silvestra mě při pití horkého nebo studeného nápoje ostře zabolí...

Citlivost zubu na horké po opravě plomby

dobry den, po odstraneni stare plomby na stolicce a kazu pod nim (zrejmy pouze...

Citlivost zubu po zákroku

Dobrý den, zhruba před 10 dny mi zubařka měnila plombu u horní jedničky (chodila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×