Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Děkuji za odpověď. Může z...

Trávení Veronika . 27.5.2008

Děkuji za odpověď. Může zmíněná kangióza souveset s potravinovou alergií, atopickým ekzémem, zápachem z úst, problémy se zuby a vlasy? Když půjdu za lékařkou která mě léčila se zánětem střev, bude jí stačit odběr krve? v případě že to nechám neléčeno(hleny se stolicí..) co si můžu přivodit?Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, rozhodně si bylo vhodné nechat se vyšetřit. Hlen ve stolici není jen příznakem kandidozy, ale může se jdnat o jiné zánětlivé onemocnění. bez komplatního vyšetření se nedá říct, že se jedná o kvasinku, ajko původce ingekce. takže Vám asi nikdo neřekne, co si přivodíte, když se nenecháte vyšetřit.

Související dotazy

Děkuji za odpověď
Mám ještě dotaz. Dnes jsem dostala menstruaci.Už před...
Děkuji
Děkuji Vám pane doktore Navrátile za vysvětlení a výklad....
Dekuji
dobry den dekuji za rychlou odpoved ohledne bolesti...
Dekuji
http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/nevim-co-se-deje-53794...
Děkuji
Děkuji za rychlou odpověd, mohu se ještě zeptat nechala...
Děkuji
Takže toto vyšetření provádějí při každé hospitalizaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dekuji

dobry den dekuji za rychlou odpoved ohledne bolesti na prave strane pupku bolest...

Děkuji

Děkuji za rychlou odpověd, mohu se ještě zeptat nechala jsem si udělat i vyšetření...

Děkuji

A co to tedy ten biochemický screening je ? Nemohl se provádět i nějaký celkový...

Děkuji

Dobrý den. Prosím vás když jsem ještě panna a s přítelem jsem měla orální sex...

Děkuji

Děkuji Vám pane doktore Navrátile za vysvětlení a výklad. Ale ještě skrze tu...

Dekuji

dobry vecer ano nechali me klidne odejit domu ale sice mi jen dali leky ale...

Dekuji

http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/nevim-co-se-deje-53794 Dekuji takze radite...

Děkuji moc za radu...

Děkuji moc za radu. Zatím jsem právě nevěděla co s tím mám dělat a jelikož je...

Děkuji za odpověď

Mám ještě dotaz. Dnes jsem dostala menstruaci.Už před rokem jsem krvácela(slabě)...

Dekuji za odpoved a jakou sanci mam

Dobry den pani doktorko.Byla jsem na 17,05,2012 na ultr.Chtela bych se zepatat...

Dekuji za opoved

Dobry den pane doktore. Chtela bych se zaptat posledni mesicky jsem mela v 18....

Děkuji za radu

Dobrý den, mohla byste mi poradit v jedné nelehké situaci? Pokusím se být stručný...

Děkuji za radu

Děkuji za radu. Bolest se zlepšila mazu to a druhy den to bolí také ale už min....

Děkuji, dodatek

Pane doktore, děkuji za odpověď ohledně refluxu a mého kašle, jak jsem Vám psala...

Dekuji.

Dobry den.je mi }5 a musim na nakou gynekologii,prosim vas co to je a co mi...

Del. cipek

Jeste bych se chtela zeptat, jestli ty hrbolky na del. cipku nejsou treba myomy...

Dela se pri krevnich rozborech test i na ostatni pohlavne prenosne choroby (konkretne HIV)?

Dobry den, Je-li podezreni na kapavku ci chlamydie po rizikovem chovani, dela...

Dělají se mi bez příčiny modřiny,mám jich opravdu hodně,všude po těle

Dobrý den,mám problém s modřinami po tele,dělají se mi bezdůvodně,jednou za...

Déle jak 7 let opakující se mykózy

Dobrý den, trpím již déle jak 7 let opakujícími se mykozami,jsem z toho už psychicky...

Déle jak 7 let opakující se mykózy

Dobrý den, trpím již déle jak 7 let opakujícími se mykozami,jsem z toho už psychicky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dobrý den,mám 20 měsíční ...


Boule na hlavě


Vyrážka na penise


Bolest zápěstí


MUDr. Hana Černá

Gynekologická ordinace

Místo po vytrženém zubu


Hojivé stříbro uzavírá rány


MUDr. Robert Maxa

Stomatologická ordinace

MUDr. Milan Kasal

Ordinace PL pro dospělé

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Akutní bolest zad, parestezie, diskopatie, útlak neurologických struktur


Vyrážka na hřbetu ruky


Praskliny na předkožce - kožní, nebo pohlavní nemoc?


MUDr. Romana Zlesáková

Ordinace PL pro dospělé

Dobrý den,


Trápí vás akné? Pleť vyčistí homeopatika!


Magnetická rezonance


Antibiotika OSPEN, délka užívání a nežádoucí účinky


Bolest v pravém podžebří


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×