Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Děkuji

Chirurgie Petr 17.10.2012

Děkuji Vám pane doktore Navrátile za vysvětlení a výklad. Ale ještě skrze tu potenci. Mám tedy to jedno varle po rakovině, a prosím kdyby se mě ta potence nedejbůh nezvedla, tak pomohli by mě nějaké léky na zlepšení mužské potence, které by mě napsal sexuolog? Děkuji ještě za odpoved. PETR

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Jistě je to možné i po domluvě s onkologem nebo lékařem, který vás dosud léčil. Já bych se ale neunáhloval, stav dle mne bude vyhovující.

Související dotazy

Dekuji
http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/nevim-co-se-deje-53794...
Děkuji
Dobrý den. Prosím vás když jsem ještě panna a s přítelem...
Děkuji
Takže toto vyšetření provádějí při každé hospitalizaci...
Dekuji
dobry den dekuji za rychlou odpoved ohledne bolesti...
Děkuji
Děkuji za rychlou odpověd, mohu se ještě zeptat nechala...
Děkuji
A co to tedy ten biochemický screening je ? Nemohl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dekoratevní kosmetika

Dobry den byla jsem nedavno u kosmetičky a ptala jsem se ji jake mi barvami...

Dekubit ?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli dle přioženého obrázku může jít o proleženinu....

Dekubit v oblasti kostrče

Maminka, 74 let, si po hospitalizaci v nemocnici přivezla domů dekubit v oblasti...

Dekubitus

Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu i když vím,že bez lékaře se to neobejde,ale...

Dekubitus

Dobrý den. Synovi - dg.DMO, časteč.chodicí, převázně ale sedici, stav po težké...

Dekubity

Dobrý den, prosím o radu. Moje matka má 90 let.Prodělala chřipku a pak se jí...

Dekubity na hýždích

Dobrý den, už přes rok zápasím s kožním problémem na zadku, viz. foto. Z počátku...

Dekubity na patách

Dobrý den, ve 2 letech jsem si zlomila stehenní kost. V nemocnici mi nechali...

Dekuji

http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/nevim-co-se-deje-53794 Dekuji takze radite...

Dekuji

dobry vecer ano nechali me klidne odejit domu ale sice mi jen dali leky ale...

Děkuji

Dobrý den. Prosím vás když jsem ještě panna a s přítelem jsem měla orální sex...

Děkuji

A co to tedy ten biochemický screening je ? Nemohl se provádět i nějaký celkový...

Děkuji

Děkuji za rychlou odpověd, mohu se ještě zeptat nechala jsem si udělat i vyšetření...

Dekuji

dobry den dekuji za rychlou odpoved ohledne bolesti na prave strane pupku bolest...

Dekuji

Dobry den,mam dotaz jak poznam ze se mi zvetsuje nebo zmensuje selest na srdci?A...

Děkuji

Takže toto vyšetření provádějí při každé hospitalizaci ? a Kdyby zde bylo něco...

Děkuji moc za radu...

Děkuji moc za radu. Zatím jsem právě nevěděla co s tím mám dělat a jelikož je...

Děkuji za odpověď

Mám ještě dotaz. Dnes jsem dostala menstruaci.Už před rokem jsem krvácela(slabě)...

Dekuji za odpoved a jakou sanci mam

Dobry den pani doktorko.Byla jsem na 17,05,2012 na ultr.Chtela bych se zepatat...

Děkuji za odpověď. Může z...

Děkuji za odpověď. Může zmíněná kangióza souveset s potravinovou alergií, atopickým...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Aids

Dobry den chci se zeptat jestli je mozne se nakazit aidsem pri oralnim uspokojovani...

Užívání neurolu a alkohol

Dobrý den, potřebuju vědět zda na neurol si můžu dát jedno dvě piva ( desítky),...

Ruptura menisku, ruptura křížového vazu

Dobrý den, velmi Vás prosím o radu. V září loňského roku jsem upadla na levé...

Utržený sval a poškozený nerv

Dobrý den.dá se přišít po půl roce utržený sval na stehně, který je spojen se...

Noční křeče nohou

Dobry den, jiz asi treti den my neni dobre, pocit na zvraceni, nechutenstvi,...

Penis

Dobrý den, mam docela závažnější potíž s mým penisem. Za 1. Můj penis má pri...

Pichlava bolest v ruce

Dobry den obracim se na Vas z duvodu pichlave bolesti v me prave dlani a zapesti...

Bolesti nohou a ramen, brnění


Bolest ruky od krční páteře

Dobrý den, už téměř půl roku mám problém s velkou bolestí pravé ruky (trvalá...

Bolesti nohou


Špinění


Svědění s loupání kůže na varlatech

Dobrý den, na varlatech se mi udělal červený flek velikosti desetikoruny,...

Písek ve stolici

Dobrý den můj 3měsíční syn plně kojený má ve stolici písek. Bohužel píše se...

Aids

Dobrý den , mám dotaz učíme se to ve škole je mi 15 let.....když má muž 15 az...

Zarudlý okraj penisu

Dobrý večer, obracím se na vás s dvěma dotazy. První se věnuje nadpisu. A to,...

M5456 Bolest dolní části zad:bederní krajina

Dobrý den, několik let trpím bolestmi zad. Za poslední rok se bolesti stupňují...

Cysty v prsu

Dobrý den, byla jsem na sonografickém vyšetření prsu a mám dvě cysty 3mm z sebe...

Přeleželá ruka

Dobrý den, čas od času se mi stane, že se v noci probudím s odkrvenou rukou,...

Glioza

Sdělte mi, prosím, co je to glioza, její příčinu a prognózu. Děkuji.

Izolovaná systolická hypertenze

Dobrý den, chtěla bych vědět co je příčinou měřím si tlak a hodnoty mám ,147/65...

Reklama