Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Driclor

Kožní obtíže Denisa . 1.3.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, už od mládí mám problém s nadměrným pocením v kterém koliv ročním období. Asi před čtvrt rokem mi sestřenka doporučila driclor. Ona sama ho používala a nemohla si ho vynachválit. Já se ale potím dále. Sice už ne tolik jako dříve. Čím to může byt, že mi driclor nefunguje? Že bych ho špatně používala? Používám ho podle návodu. Děkuji za odpověď S pozdravem Doležalová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Driclor jistě používáte správně, ale příčina vašeho pocení může být jiná, i hormonální atd, Doporučuji základní vyšetření u praktického lékaře.

Související dotazy

Deodoranty a Driclor
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda li při používaní...
Driclor
Dobrý den. Před rokem jsem prodělala mononukleozu....
Driclor
Dobrý den, mám dotaz ohledně přípravku Driclor. Nemohu...
Driclor
Dobrý den, používám proti pocení Driclor. Hodně se...
Driclor
Dobrý den, mám problémy s nadměrným pocením na rukou...
Driclor
Dobrý den Proč se přípravek Driclor neaplikuje na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dráždivý trakčník, Celiakie

Dobrý den, před rokem, my byl diagnostikován dráždivý trakčník, brala jsem...

Dráždivý, bolestivý až štěkavý kašel

Dobrý den. Mám dlouholetý problém. V 19 letech jsem měl TE a zároveň (již podruhé)...

Dráždivý/dusivý kašel v noci

Dobrý den, třetí noc trpím dráždivým kašlem (ne suchým), s bolestí při polykání...

Drážění nervu po ope kýly

Dobrý večer, po operaci tříselné kýly (laparoskopicky) velké bolesti v pase...

Drbání hlavy

Dobrý den, moje dcera se už pár týdnů drbe na hlavě. Vši nemá a lupů sice hodně,...

Drceni ledvinového kamene

Dobry den, predevcirem jsem absolvovala drceni ledvinového kamene razovou vlnou....

Drcení potahovaných tabet

Dobrý večer, chci se zeptat, slyšela jsem, že potahované tablety se nesmí půlit...

Drenáž kolene

Drenaž kolene.. Co to vlastně je ?.. Proč se to při nějakých operacích dělá...

Drenovat výpotek po akutní pankreatitidě?

Dobrý den, pane doktore, obracím se na vás s důvěrou s tímto dotazem. Manžel...

Dreveneni nohy ve spanku

Dobry den chtela bych Vas pozadat o radu. Je mi 34 let, 2 porody CS (2008,...

Driclor

Dobrý den, Začala jsem s aplikací roll onu Driclor proti pocení. Zatím je to...

Driclor

Dobrý den, používám proti pocení Driclor. Hodně se teď ale mluví o souvislosti...

Driclor

Dobrý den. Před rokem jsem prodělala mononukleozu. Následovala řada asi půlročního...

Driclor

Dobrý den, po použití dricloru, mě hned začne pálet podpaží, někdy se tam poškrabu,...

Driclor

Dobrý den, mám problémy s nadměrným pocením na rukou a nohou. Zakoupila jsem...

Driclor

Chtěla bych se zeptat na Driclor. Je složen z 20% aluminia a to ucpe póry a...

Driclor

Dobrý den, mám potíže s pocením v podpaží. Všechna trička mají velké a dost...

Driclor

Dobrý den, prosim Vás zajímalo by mě co si myslíte o tom to přípravku proti...

Driclor

Dobrý den, mám dotaz ohledně přípravku Driclor. Nemohu říci, že trpím nadměrným...

Driclor

Dobrý den Proč se přípravek Driclor neaplikuje na záda ? Děkuji za odpověď...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×