Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Glukosamin sulfát

Doplňky stravy Heřman . 3.12.2009

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda má vliv glukosamin sultát na zvýšení cukru v moči. Pozn.: používám nyní proenzi premium. Díky za odpovědˇH. Markus. Prosím, o zaslání odpovědi na info@topzena.cz

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Glukosaminsulfát ani při dlouhodobém používání glykémii nezvyšuje, ale před ev. odběrem krve samozřejmě musíte být zcela nalačno, takže si nevzít ani tyto tablety ( jde o ev. příměs cukru v tabletě či kapsli).

Související dotazy

Kloubní výživa
Sportuji pravidelně: běh (2xtýdně 10km), squash. Nález-ortop.diagnoza:incip.artroza...
Zdraví
dobry den chci se zeptat jestli muzu kombinovat ruzne...
Autoimunitní thyreoiditida
Dobrý den, mám dotaz - mám subklinickou hypotyreozu...
Tlak v kolenou, studené nohy
Dobrý den, trápí mě již delší dobu tlak v kolenou....
Užívání chondroprotektiv po přeléčené bolerioze
mohu užívat chondroitin a glukosamin sulát obsažené...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Glokozovy test v tehotenstve

Dobry den Bola som na glukozovom teste po vypiti glukozy by sa mala krv opat...

Glomerulonefritida

Vážená paní doktorko, ve čtyřech letech a následně v deseti jsem prodělala...

Glomerulonefritis

Dobrý den, mám dotaz ohledně zdraví dítěte nebo mne. V dětství jsem měla Glomerulonefritis,...

Glomus tumor

Dobrý den, od malička mám po těle udajně nezhoubné nádory z glomových buňek....

Glomus tumor

Dobrý den.Je to již několik měsíců,kdy jsem začala pociťovat ohromující bolest...

Glostilbegyt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.S partnerem žiji 11 let.Mě je 31let, přítel...

Glucophage XP 500

Užívám výše uvedený lék jednu tabletu na noc. Mohu odpoledne vypít skleničnu...

Glucophage XR 2tablety 1000mg - ráno mám tablety ve stolici.

Dobrý večer, užívám léky na cukrovku Glucophage XR 2tablety 1000mg večer.Ráno...

Glukagon

Dobrý den, působí glukagon na štěpení pouze jaterního glykogenu, nebo i svalového?...

Glukokortikoidy a hmotnost

Dobry den, pred rokem jsem mela velke problemy s kurou nadledvin a s jatry....

Glukóza

Dobrý den, při odběrech mi byla zjištěna glukóza 5,8. Bylo to na lačno. Vážím...

Glukóza

Dobrý den, rád bych se zeptal, dnes jsem byl upozorněn odborným lékařem že jsem...

Glukoza

Dobrý den, při preventivním odběru krve na lačno jsem měla hodnotu glukózy 6,04,...

Glukóza a cholesterol

Dobrý den, mám za sebou preventivní prohlídku a výsledek krve = S/P glukoza...

Glukóza v krvi

Dobrý den, pane doktore, chtěl jsem se Vás zeptat,budu velice rád i za Váš názor....

Glukózofruktózový sirup

Dobrý den, jaké je množství fruktózy v glukózofruktózovém sirupu, je to 45 -...

Glukózový toleranční test

Vážený pane doktore, jsem těhotná - 26. týden - a 7 let se léčím s epilepsií,...

Glukózový toleranční test - správná křivka

Dobrý den, otec i bratr mají cukrovku (každý jiného typu). Při glukózovém tolerančním...

Glukózový toleranční test-podezření na malabsorpci

Dobrý den, otec i bratr mají cukrovku (každý jiného typu). Při glukózovém tolerančním...

Glykémická křivka

Dobrý den,při prvním těhotenství jsem byla na glykémické křivce,během dne jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Furolin a sluníčko


Motání hlavy, černo před očima, hučení v uších

Dobrý den, žiji v zahraničí a byla jsem zde u lékaře, který mi po krevních testech...

Bolest hlavy,chrápání

Asi před měsícem jsem začal trpět úpornými bolestmi hlavy.Bolest se stěhuje...

Pásový opar?

Ja by sa chcela informovať čo to je pasovy opar?

Při menopauze řídnou kosti. Braňte se pomocí antikoncepce!

Menopauza je významným rizikovým faktorem pro rozvoj osteoporózy. Úbytek ženských...

Červené suché fleky na rukách

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je příčina těchto fleků. Stane se mi...

Mravenčení na těle

Dobrý den, asi před týdnem jsem začala pociťovat mravenčení na trupu, na končetinách...

Bušení srdce, tiky v očním víčku, pálení žáhy

Dobrý den, asi už rok trpím únavou a někdy jsem, tak vyčerpaná, že si musím...

Pupínek na penisu

Nahmatal jsem si pupínek na penisu zajímalo co by to mohlo byt. Sex nemám víc...

Operace šž - uzel

Dobrý den, léčím se už řadu let na uzel v šž, užívala jsem euthyroxu 50-100...

Kombinace léků

Dobrý den. Rozešel se se mnou přítel a mě to hrozně vzalo, byl jediný koho jsem...

Výrůstky z žilek na spodku jazyka

Dobrý den, dneska jsem si všiml, že mně při vypláznutí jazyka trošku bolelo...

Příznaky cysty na ledvině a vaječníku

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak se projeví prasknutí cysty na ledvině...



Boraxové globule

Dobrý den pane doktore, chtěla bych poprosit o radu ohledně léčby kvasinek:...

Anti TPO

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená mít vysoké anti TPO. Dnes...

Vysazení Letroxu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×