Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Infekce

Infekce Jakub 10.6.2018

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či je možné aby sa príznaky na HIV, konkrétne bolesť hrdla môže nastať už po 2 dňoch od nechráneného sexu a asi po 6 týždňoch horúčka, ktorá ustúpila po 1 dni.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, příznaky HIV se objevují 2.-6. týden, spíše 3.-6. týden. Protože však infekce HIV může být i 3 měsíce bez příznaků, doporučuji Vám nechat si udělat test na HIV. Buď u svého praktického lékaře nebo na venerologii, kožní ambulanci či amb. infekčních nemocí.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Dobrý den,na cevním mi byla diagnostikován infekce./přikládám...
Infekce
Ktera infekce spusobuje lymf. uzliny a muze napadat...
HCV infekce
Paní doktorko,co znamená HCV infekce? O jakou infekci...
Infekce
dobry den, mela bych dotaz co se tyce moznosti infekce....
Infekce
Dobrý den,asi mam v těle nějakou infekci na kterou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infarkt sleziny


Infarkt vs. Panická porucha


Infarkt?


Infarkt?


Infarkt?

Dobrý den, je mi 32 let, jsem 4,5 roku na mateřské. Poslední dobou (cca pul...

Infarkty v plodove vode

Dobry den rada bych se zeptala co znamenaji infarkty v plodove vode, jsem ve...

Infart miokardu

chtela bych se zeptat manzel je po infarte a boji se jit k doktorce stasne mu...

Infe

Dobry deN, trpim ze zanetama mocovych cest. Nedavno mi pan doktor zjistil Infekci...

Infece po zákusu klíštěte


Infeční mononukleóza

Dobrý den, před týdnem mi byla diagnostikována mononukleóza a dnes byla potvrzena...

Infekce

Dobrý den, Vše to začalo někdy na přelomu listopadu a prosince.. našel jsem...

Infekce

Dobrý den, potřebuji poradit, jak uchopit léčbu. Minulý týden v pátek (28/12)...

Infekce

Dobry den, mam snizenou funkci stitne zlazy se kterou se lecim a k tomu Ulcerozni...

Infekce

Dobrý den dcera 3 roky prodělala již několikátou infekci streptokokem během...

Infekce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zavádějících tablet. Doteď když jsem měla...

Infekce

Dobry den, brat asi cca pred rokom bol infikovany lymskou boreliozou, pricom...

Infekce

Dobrý den,asi mam v těle nějakou infekci na kterou lekaři nemohou po ruznych...

Infekce

Dobrý den potřeboval bych poradit sám už nevím upřímně před 4 týdny mě začalo...

Infekce

Dobrý den, je mi 21 let a ze poslední 2 měsíce se mi párkrát stalo, že jsem...

Infekce

Dobrý den. Chci se zeptat. Dělám údržbáře v bance a čistil jsem tam jeden...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Interpretace rentgenového nálezu

Dobrý den, byla jsem poslána s bolestí nohy na rentgen bederní páteře. Můžete...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Streptokok v krku po 3 antibiotikách

Streptokok v krku po 3 antibiotikách. Dobrý den, manželka od 04/2017 marodí...

Několik dní mě trápí svědění pokožky


Alkohol a Ibalgin


Fleky od Lapisu

Dobrý den, tento dotaz směřuji do expresní poradny z důvodu, že na to opravdu...

Klouby a lokty

Dobrý den mám takový problém mám tmavé lokty a tmavě klouby na rukou, nemohla...

Zpráva z RTG kotníku

Dobry den, mel bych dotaz ohledne obsahu zpravy o ambulentnim vysetreni....

Náhrada léku Pradaxa

Prosím Vás, jakým jiným lékem lze 100% nahradit- Pradaxa 110mg. Děkuji

Pocit sevřeného krku

Dobrý večer, nemohu v noci spát mám divný pocit v krku jakoby tlak nebo sevreni,...

Vyrážka

Dobrý den, v tomto týdnu se mé dceři objevila na kůži vyrážka.Zejména v oblasti...

Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Bolest hlavy a zad

Dobrý den, už asi 5tým dnem je mi strašně nevolno mám tlaky v hlavě zhoršené...

Laserové odstranění chronické rýmy

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na laserové odstranění chronické rýmy. Mám...

Tetanovka


Vysoký tlak, stálé potíže...

Dobrý den. V posledních třech týdnech mám potíže s tlakem. Začalo to bolestmi...

Nechutenství po viroze

Dobrý večer,chtěla bych se na něco zeptat mému synovi je 7 let před dvouma dní...

Svedeni kuze v noci

Dobrý den. Každý večer, když jdu spát mám jeden a ten samý problém. Trvá...

Vyrážky na vnitřní straně stehen

Dobrý den, asi před týdnem se mi současně na vnitřních stranách obou stehen...

Reklama
Zavřít