Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Infart miokardu

alena . 23.3.2015 redakce uLékaře

chtela bych se zeptat manzel je po infarte a boji se jit k doktorce stasne mu piska na plicich leva ruka brni

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud má váš manžel dechové potíže s "pískáním" na plicích, měl by navštívit praktického lékaře, který rozhodne o dalším postupu. Brnění levé ruky s dýcháním souviset nemusí, mohlo by ale souviset s prodělaným infarktem a i o této skutečnosti by se měl jeho praktický lékař dozvědět.

Související dotazy

Postup výjezdové záchranné služby
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat lékaře na odborníka...
Občasné píchání a tlak u srdce
Dobrý den, můj dotaz se týká občasného píchání a tlaku...
Vyšší tlak
Dobrý den.Chci se Vás zeptat zda mám navštívi kardiologa,když...
Změna léčby inzulinem
Dobrý den,mému manželovi je 78 let,je diabetik a píchá...
Bolest na hrudi
Dobry den chci se zeptat boli mi nad pravim prsem a...
Nespavost
Dobrý den - již několik let cca 15 trpím poruchou spánku/především...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infarkt myokardu a léčba

Dobry den, chcela by som.sa opytat, som po infarkte a uzivam trombex, aspirin,...

Infarkt myokardu, steatóza jater

Může člověka postihnout infarkt myokardu i když má cholesterol v normě ? Lze...

Infarkt očního nervu


Infarkt při psycických problémech


Infarkt sleziny


Infarkt vs. Panická porucha


Infarkt?

Dobrý den, je mi 32 let, jsem 4,5 roku na mateřské. Poslední dobou (cca pul...

Infarkt?


Infarkt?


Infarkty v plodove vode

Dobry den rada bych se zeptala co znamenaji infarkty v plodove vode, jsem ve...

Infe

Dobry deN, trpim ze zanetama mocovych cest. Nedavno mi pan doktor zjistil Infekci...

Infece po zákusu klíštěte


Infeční mononukleóza

Dobrý den, před týdnem mi byla diagnostikována mononukleóza a dnes byla potvrzena...

Infekce

Dobrý den dcera 3 roky prodělala již několikátou infekci streptokokem během...

Infekce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zavádějících tablet. Doteď když jsem měla...

Infekce

Dobrý den,asi mam v těle nějakou infekci na kterou lekaři nemohou po ruznych...

Infekce

Dobrý den, je mi 21 let a ze poslední 2 měsíce se mi párkrát stalo, že jsem...

Infekce

Dobrý den,stále už 2 dny trpím bolestí pod žebry v tom pravém boku příznaky...

Infekce

Dobré odpoledne, již dva měsíce mě trápil zarudlý žalud a předkožka (nic jiného,...

Infekce

Dobry den.Trpim na bolesti bricha uz nejmene rok.Bolesti bricha se nachazeji...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×