Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Jiný problém

Jiný problém Petr 26.3.2018

Dobrý den,
před 14 dny jsem podstoupil preventivní prohlídku včetně odběru krve. Zajímá mě zda je nutné užívat lék na štítnou žlázu, pokud hodnota uvedená ve zprávě o rozboru krve v části:
Sérum-hormony mám hodnotu TSHS 3,1 mU/l, když se tato moje hodnota vejde do stanovené tolerance hodnot 0,30-3,5 mU/l.
Moc děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, je-li TSH v normě a jde jen o vyšetření v rámci prevence a nemáte-li žádné jiné obtíže související se štítnou žlázou, není důvod nasazovat lék na štítnou žlázu.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Jiný problém
Dobrý den, předem se trochu omlouvám se svůj dotaz,...
Jiný problém
Dobrý den, jsme trošku vážnější případ - manžel měl...
Jiný problém
Zdravím. Už nějakou dobu mám problémy s ospalostí,...
Jiný problém
Dobrý den, mám problém týkající se mého penisu,...
Jiný problém
Dobrý den, ještě dodatek k předchozímu dotazu. Před...
Jiný problém
Dobrý den, léčím se na psychiatrii s depresemi. Můj...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jiný problém

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to se cvičením po porodu. Na internetu...

Jiný problém

Dobrý den, mám na rameni velký Lipom asi 10 cm a chirurg, který mě chce operovat...

Jiný problém

Dobrý den, měla bych dotaz už pár mám zvláštní pocit spíše na levém prsu občasné...

Jiný problém

Dobry den mám 19 rokov a chtěl bych se zeptat ci je v pořádku ked penis v klidu...

Jiný problém

Dobry den, zajimal by me nazor kozniho lekare na tetovani. Zda je pro kuzi nejak...

Jiný problém

Dobry den, chtel bych se zeptat jak poznat ucpane cevy na srdci na prave straně...

Jiný problém

Dobrý den, po operaci se mi na předloktí (kde byla zavedena kanyla) udělala...

Jiný problém

Z důvodu mírné hypertenze (cca 140-150/90-97) jsem začal brát 1/2 Loristan50,...

Jiný problém

Dobrý den, mám potíže, které trvají už rok. Před rokem v únoru jsme prodělal...

Jiný problém

Dobrý deň, mám 21 rokov a včera ráno som sa zobudila s opuchom hornej pery,...

Jiný problém

Otázka na sexuologa Vážený pane doktore, zajimalo by mě, zdali se člověk...

Jiný problém

Dobrý den potřebuji pomoc akutní! Jak se pozná zánět optického nervu?? Pred...

Jiný problém

Dobrý den, 1. chtěl bych se zeptat. Minulý týden jsem byl na endoskopickém...

Jiný problém

Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že se mi udělá nevolno a zatočí hlava...

Jiný problém

Dobrý den. Měl bych dotaz. Kdyby se stalo, že by se do dezinfekce v tubě přeneslo...

Jiný problém

Dobrý den, už nějakou dobu se mi má jazyku objevily tečky a bílý povlak. Nevíte...

Jiný problém

Dobrý den, dnes jsem hrál fotbal a asi v půlce zápasu mě začal bolet palec u...

Jiný problém

Dobrý den,nevíte zda mohu u RS používat peruanskou macu,nevím jestli zvyšuje...

Jiný problém

Dobrý den, Ráda bych se Vás zeptala, jak moc jsem mohla ublížit své novorozené...

Jiný problém

Zdravím, mám asi trošku hloupý dotaz, ale zajímalo by mě tohle; před rokem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest nohou společně s vysokým tlakem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento problém. Před rokem mi zjistili zvýšený...

CT L4/5 a L5/S1

Dobrý den byla jsem na CT páteře a toto mi napsali : - 5 volných obratl. těl...

Diagnoza N872 - delozni čípek

Dobrý den, chtela bych se zeptat...pred cca sesti tydny, jsem byla na konizaci...

Releas pately a zabroušení chrupavky (chondropatie pately)

Dobrý den, jsem měsíc po releasu pately a zabroušení chrupavky (chondropatie...

Bolest z levého nadočnicového oblouku

Dobrý den, před týdnem mi začaly bolesti levého nadočnicového oblouku. Bolesti...

Zánět močových cest

Dobrý den,asi před 3 lety jsem byla na chirurgickém zákroku s močovou trubici(úzká),vše...

Pohlavní nemoci


Tlak v trojuhelniku

Dobry den, mela bych dotaz ohledne traveni. Pred vice jak jsem snedla po dlouhe...

Bolesti po zlomenině bérce

Dobrý den jsem 7den po operaci zlomeniny kostí v koleni mám tam tři šrouby a...

Rec.moč.infekce

Dobrý den, před rokem a půl v březnu jsem poprvé v životě onemocněla zánětem...

Plynatost, hlad po jídle, Crohnova choroba

Dobrý den, obávám se, že budu mít asi komplikovaný dotaz, nicméně zkusím...

Plané neštovice rekonvalescence


LS sy

Dobrý den, pár týdnů mě trápila menší bolest v oblasti pravé hýždě Při špatném...

Bederní páteř, vertigo

Dobrý den, Trpím již několik let bolestmi zad. Letos jsem byla v pracovní...

Bolesti končetin

Dobrý den před lety jsem měl boreliozu. Pak jsem rok byl v pořádku a poté při...

Tmavé fleky kůže


Přeříznuté šlachy nebo nervy na zápěstí ?

Dobrý den, mám takový delikátní problém, absolutně nevím co s ním.. je mi jasné...

Skleroza aorty


Bolest a zatvrdnuti v miste piercingu na jazyku

Dobrý den! :) Ráda bych se zeptala. Mám piercing jazyka 6 let. Někdy se stalo,...

Stav po lumbální punkci


Reklama
Zavřít