Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Jiný problém

Jiný problém Jan 10.9.2021

Dobrý den
Mohu považovat negativní rychlotest na syfilis. Který byl proveden přesně 6 týdnů ( 42) dní od rizika za spolehlivý?
Byl proveden ve společnosti Rozkoš bez rizika
Žádné příznaky jsem nepozoroval, a nebral jsem ani žádné léky?
Myslíte že mohu věřit že syfilis nemám, nebo musím na odběr ještě k lékaři? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, nevím, jaký rychlotest jste absolvoval. Bez doložení výsledku vyšetření se n...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Jiný problém
Vážená paní doktorko/doktore, již se delší dobu léčím...
Jiný problém
Dobrý den, jsme trošku vážnější případ - manžel měl...
Jiný problém
Dobrý den, mám problém týkající se mého penisu,...
Jiný problém
Dobrý den, léčim se s sníženou funkci štítné žlázy...
Jiný problém
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na poněkud choulostivé...
Jiný problém
Dobrý den, předem se trochu omlouvám se svůj dotaz,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jiný problém

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Již tak 3 roky co jsem po porodu mám jedno...

Jiný problém

Syn (7,5m) prodělal dle mého virózu. Horečka, vyrážka, zánět spojivek. Od praktické...

Jiný problém

Dobrý den, chci se zeptat. Pravidelně beru antikoncepci (kroužek na tři tydny),...

Jiný problém

Dobrý den, ve čtvrtek se mi udělala boule na levé straně mezi pochvou a konečníkem....

Jiný problém

dobry den,cca před rokem jsem měl operaci kýly tříselné vlevo vše v pořadku.niní...

Jiný problém

HEZKÝ VEČER prosím ó radu na co se nám nechat vyšetřit už asi rok je mě velice...

Jiný problém

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na poněkud choulostivé téma. Před několika...

Jiný problém

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to se cvičením po porodu. Na internetu...

Jiný problém

Príjemný dobrý večer, mal by som len menšiu otázočku, celkovo mi ide o nestranný...

Jiný problém

Dobrý den, mám na rameni velký Lipom asi 10 cm a chirurg, který mě chce operovat...

Jiný problém

Hezký večer, dcerka 2,5roku mela ted tydenni chripku, dnes jsem se vsimla,...

Jiný problém

Dobrý den, měla bych dotaz už pár mám zvláštní pocit spíše na levém prsu občasné...

Jiný problém

Dobry den mám 19 rokov a chtěl bych se zeptat ci je v pořádku ked penis v klidu...

Jiný problém

Dobry den, zajimal by me nazor kozniho lekare na tetovani. Zda je pro kuzi nejak...

Jiný problém

Dobrý den, dneska ráno jsem si všiml zvětšené žíly na údu. Zatím to nebolí,...

Jiný problém

Dobry den, chtel bych se zeptat jak poznat ucpane cevy na srdci na prave straně...

Jiný problém

Dobrý den, můžete mi prosím přeložit zprávu od lékaře? V právě lopatě kycelni...

Jiný problém

Dobrý den měla bych dotaz ohledně přípravku simetikon dr.max 80mg v sáčcích....

Jiný problém

Podařilo se mi vdechnout malý kousek tenkého papíru. V respirátoru byl na jeho...

Jiný problém

Dobry den, prosim o radu - posledních několik dnu mam porad vsedě a vleže...