Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Jiný problém

Jiný problém Radka 25.8.2018

Dobrý den, chci se zeptat. Pravidelně beru antikoncepci (kroužek na tři tydny), po vyndani jsem to asi za 4 dny dostala, jako obvykle. A za dva dny jsem měla nechraneny sex. Je možné, abych byla tehotna? Děkuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, krátké době po skončení menstruace nebo během ní není možné, aby jste otěhotněla, pokud je menstruační cyklus pravidelný. V případě pochybností si můžete za 14 dní od pohlavního styku udělat těhotenský test.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Jiný problém
Dobrý den, léčim se s sníženou funkci štítné žlázy...
Jiný problém
Dobrý den, předem se trochu omlouvám se svůj dotaz,...
Jiný problém
Vážená paní doktorko/doktore, již se delší dobu léčím...
Jiný problém
Dobrý den, jsme trošku vážnější případ - manžel měl...
Jiný problém
Dobrý den, mám problém týkající se mého penisu,...
Jiný problém
Dobrý den, léčím se na psychiatrii s depresemi. Můj...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jiný problém

Dobrý den pane doktore, můj taťka 78 let se již několik let léčí se zbytnělou...

Jiný problém

Dobrý den Mám dotaz ohledně h. antikoncepce a jejím vlivu na snižování libida....

Jiný problém

Dobrý den, včera mě začala zlobit dírka od náušnice v levém uchu, náušnice jsem...

Jiný problém

Dobrý den, Mám otázku. Své přítelkyni jsem při mazlení zavedl svůj prst...

Jiný problém

Dobrý den mám několik roků zvyšené GGT, jeden lékař mi psal, že se vždy ptá...

Jiný problém

Dobrý den, poslední měsíc jsem začala poměrně intenzivně posilovat s vlastní...

Jiný problém

Dobrý den, je mi 17 let před dvěma týdny jsem měl zácpu ale jen hodinovou spíše...

Jiný problém

Dobry den, som rok a 2 mesiace po porode. Pocas tehotenstva som bola anemicka,...

Jiný problém

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Již tak 3 roky co jsem po porodu mám jedno...

Jiný problém

Syn (7,5m) prodělal dle mého virózu. Horečka, vyrážka, zánět spojivek. Od praktické...

Jiný problém

Dobrý den, ve čtvrtek se mi udělala boule na levé straně mezi pochvou a konečníkem....

Jiný problém

dobry den,cca před rokem jsem měl operaci kýly tříselné vlevo vše v pořadku.niní...

Jiný problém

HEZKÝ VEČER prosím ó radu na co se nám nechat vyšetřit už asi rok je mě velice...

Jiný problém

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to se cvičením po porodu. Na internetu...

Jiný problém

Dobrý den, mám na rameni velký Lipom asi 10 cm a chirurg, který mě chce operovat...

Jiný problém

Hezký večer, dcerka 2,5roku mela ted tydenni chripku, dnes jsem se vsimla,...

Jiný problém

Dobrý den, měla bych dotaz už pár mám zvláštní pocit spíše na levém prsu občasné...

Jiný problém

Dobry den mám 19 rokov a chtěl bych se zeptat ci je v pořádku ked penis v klidu...

Jiný problém

Dobry den, zajimal by me nazor kozniho lekare na tetovani. Zda je pro kuzi nejak...

Jiný problém

Dobry den, chtel bych se zeptat jak poznat ucpane cevy na srdci na prave straně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tělesná zátěž po operaci kýly

Za jak dlouho budu moci sexuálně žít, po operaci kýly. Užívám pouze wobenzin....

Žlutá chodidla

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat,jestli nevíte čím by mohlo být,že mám žlutá...

Bolest břicha vpravo dole

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... od včera (dnes druhý den) mě trápí taková...

Bolesti nohou, únava

Dobrý den , je mi 53 let , pracuji jako fyzioterapeutka , od února mám velké...

Bolest zad a varlete

dobrý den , už asi týden me bolí záda v bederní částí společně s levým varletem,...

Zvýšená viditelnost žil

Dobrý den, chtěl bych se, prosím, touto formou ujistit, že se nejedná o akutní...

Bolest varlat a ledvin

Dobry den, již delší dobu/asi mĕsíc/ mĕ bolí v oblasti ledvin /stálý tlak/ a...

Hnisavý váček na horním patře

Dobrý den, už je to více jak měsic, kdy se mi na horním patře vyrazila bulka,...

Zaseknuté jídlo v krku

Dobrý den. Když jsem jedla rajče, zasekla se mi ta "kůrka" v krku. Nevíte, za...

Bolest kýčlí

Dobrý den Starým se uz4rokem o nemohoucí maminku.prozivam velmi moc stresu...

Ureaplasmata, ATB

Dobrý den, loni v červnu jsem byla léčena tetracyklinem na Ureaplasma Urealyticum...

Problémy s močením

Dobry den, tak pred pul rokem jsem nastydla a zacal muj boj s mocenim. Chytl...

Noční záchvaty křečí v břiše

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak máme dále postupovat. Mému synovi je 3,5...

Bolest okolo srdce, třes v noci


Špinění v menopauze

dobrý den,je mi 52 let a jsem v přechodu.Někdy se stane že začnu špinit a to...

Bolest a tuhnutí svalů u lopatek


Plastika křížového vazu

Dobrý den. Chci se jen zeptat,jestli je nutná plastika křížového vazu při jeho...

Červený flek na levém varleti

Dobrý den,na levém varleti se mi udělal červený flek viz foto,zkoušel jsem to...

Antikoncepce bez pauzy

Dobrý den, má gynekoložka mi doporučila antikoncepci Dienille, které mám prý...

Nachlazení a průhledné nudle i ze "zdola"

Dobrý den, nevím, co to je … u nás v práci probíhají stavbařské práce, a počas...

Reklama