Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kapavka

Kožní obtíže Petra 8.10.2017

Dobry vecer .Mela jsem ze soboty 30 na nedeli 1 řijna nechraneny pohlavni styk,tak bych se rada zeptala kdyz se chci nechat vysetrit na koznim na kapavku muzu jit uz na vysetreni v pondeli 9 rijna nebo utery .Predem dekuji za odpoved PS: vysetreni jinak na dalsi pohlavni nemoce budu resit tam kde se delaji testy na H I V

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Dobrý den Petro, udává se, že žena může jít na diagnostiku kapavky za 8 dní po styku, taková je její inkubační doba. Podle Vašeho popisu je tedy možné jít již v pondělí, ale i v úterý se, pokud ji skutečně máte, kapavka prokáže. S pozdravem a přáním negativního výsledku, K. Jiříčková

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka ?
Dobry den, mel jsem nechraneny oralni sex (ja ji)....
Kapavka
Při gynekologické prohlídce se zjistilo že jsem nakažená...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kapavka

Dorý den Vážený pane doktore, mám na Vás dotaz ohledné kapavky, je možné aby...

Kapavka

Dobrý den, Na kapavku mi byl predepsán Azitromycin Sandoz, 3x500 mg. Neměli...

Kapavka

Dobrý den, byl jsem na kožním oddělení a tam mi diagnostikovali kapavku. Chtěl...

Kapavka

Dobrý den, nechala jsem si udělat ve 3 a 6 měsících po nechráněném styku vyšetření...

Kapavka

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, mám nepříjemné svědění a...

Kapavka

Dobry den chtela bych se zeptat jestli se da kapavka zjistit pri bezne kazdorocni...

Kapavka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat za jak dlouho mohu jit na verologicke testy...

Kapavka

Dobrý den,mám takový problém,kdybych chytil faryngeální kapavka před více než...

Kapavka

Vážený pane Doktore, předem se Vám omlouvám za můj nevhodný dotaz, ale nevím...

Kapavka

Dobrý den.Mám takový dotaz před 14 dny jsem měl orální sex a po dvou dnech jsem...

Kapavka

Dobrý den, velice si cenním této diskuse. Chtěla jsme se zeptat, mívám výtok...

Kapavka

Dobrý den. Paní doktorko, byla jsem na výtěru z úst kvůli kapavce (nejednalo...

Kapavka

Dobry den, uz druhy den po diagnoze kapavky beru atb Doxyhexal 2x100mg po 12...

Kapavka

Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit kapavku orálem konečníku....

Kapavka

dobry vecer, chtel bych se dotazat- jsem po vylecene kapavce( vsechny 3 kultivacni...

Kapavka

Při gynekologické prohlídce se zjistilo že jsem nakažená kamavkou a chlamídiemi....

Kapavka

Dobrý den,zhruba poslední týden pociťuji mírné pálení v močové trubici,zhruba...

Kapavka

Dobrý den, prosím Vás za jak dlouho se dovím z výtěru že mám kapavku hned? Co...

Kapavka

Dobrý den, je obvyklé, že po léčbě kapavky v krku penicilinem po dobu 10 dní...

Kapavka

Dobrý den, je možná nákaza kapavkou jiným způsobem než pohlavním stykem??

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Rakovina tlustého střeva

Dobrý den, mému taťkovi (60 let) byla diagnostikovana rakovina tlustého střeva....

Bolest v podbřišku


Nerostou vousy

Dobry den! V pred roky sem si nudou vytrhal nejake vousy! Z nejake priciny mi...

Předčasný porod

Dobrý den, momentálně jsem v 30+2 tt. Chtěla bych se zeptat, jestli je zkracování...

Opakované krvácení po hysterektomii

Před 6 lety mi byla provedena hysterektomie pro zánětlivé onemocnění. Nic jiného...

Nateklá dáseň po zaplombobání zubu

Dobrý večer. Můžete mi prosím Vás poradit co by to mohlo být? Ulomil se mi zub...

Spongioplastika

Pěkný den, mám na Vás prosbu - dotaz. V únoru tohoto roku jsem utrpěla vážnější...

Bolest prsu

Dobrý den je mi 20 let a již delší dobu mě pobolívá prso. občas obě,ale spíše...

Kyselina močová


Svědivé pupínky na těle

Dobry den kamaradce se uz treti den samovolne delaji vsude po tele svedici pupinky...

Pálení při močení a svědění

Dobry den, pred tremi tydny jsem mel sex po kterem jsem mel priznaky mykozy....

Bolest po extrakci zubu

Dobrý den, před jedenácti dny (10.3.) jsem byla na extrakci levé spodní osmičky....

Alergie po sexu

Dobrý den, je mi 22 let a se svoují přítelkyní jsem už téměř rok. Po zhruba...

Absces na stehne

Dobry den, v kvetnu se mi udelala na vnitrni strane stehna u zily na dotek citliva...

Metformin (Stadamet) léčba

Dobrý den.Mamince 80let byl nyní nasazen lék na snížení krevního cukru Stadamet...

ASK kolene

Dobrý den byla mě dělaná operace AS revize l kolena,supra a peripatel synovektomie,shaving...

Bolest na hrudi, omdlívání.

Dobrý den, před Vánoci jsem dvakrát z nenadání omdlel. Jednou na tréningu spol....

Bolest žaludku

Dobry den, jiz nekolik dni me zlobi caste bolesti v horni casti bricha ( zaludek,...

Otok varlete po oper. tříselné kýly

Dobrý den, podstoupil jsem operaci tříselné kýly na pravé straně (zasahující...

Bolest v pravém podžebří


Reklama
Zavřít