Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Kapavka

Kosmetika Lucie 27.6.2011

Dobrý den. Paní doktorko, byla jsem na výtěru z úst kvůli kapavce (nejednalo se o kultivační test). Před půl rokem jsem prováděla neznámému muži felaci a tento týden jsem byla na vzpomínaným výtěru z úst kvůli kapavce. Chtěla jsem se zeptat jestli by výtěr z úst prokázal nákazu kapavky před půl rokem nebo výtěry z úst po půl roce od felace prováděné mnou muži nemusí nakažení kapavkou vůbec prokázat?

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Po půl roce se kapavka nemusí prokázat, navíc při běžném výtěru se neodebírá materiál tak, aby bylo možné tuto infekci zjistit.

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka ?
Dobry den, mel jsem nechraneny oralni sex (ja ji)....
Kapavka
Při gynekologické prohlídce se zjistilo že jsem nakažená...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kapavka

Dobrý den, byl jsem na kožním oddělení a tam mi diagnostikovali kapavku. Chtěl...

Kapavka

Dobrý den, nechala jsem si udělat ve 3 a 6 měsících po nechráněném styku vyšetření...

Kapavka

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, mám nepříjemné svědění a...

Kapavka

Dobry den chtela bych se zeptat jestli se da kapavka zjistit pri bezne kazdorocni...

Kapavka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat za jak dlouho mohu jit na verologicke testy...

Kapavka

Dobrý den,mám takový problém,kdybych chytil faryngeální kapavka před více než...

Kapavka

Vážený pane Doktore, předem se Vám omlouvám za můj nevhodný dotaz, ale nevím...

Kapavka

Dobrý den.Mám takový dotaz před 14 dny jsem měl orální sex a po dvou dnech jsem...

Kapavka

Dobry vecer .Mela jsem ze soboty 30 na nedeli 1 řijna nechraneny pohlavni...

Kapavka

Dobrý den, velice si cenním této diskuse. Chtěla jsme se zeptat, mívám výtok...

Kapavka

Dobry den, uz druhy den po diagnoze kapavky beru atb Doxyhexal 2x100mg po 12...

Kapavka

Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit kapavku orálem konečníku....

Kapavka

dobry vecer, chtel bych se dotazat- jsem po vylecene kapavce( vsechny 3 kultivacni...

Kapavka

Při gynekologické prohlídce se zjistilo že jsem nakažená kamavkou a chlamídiemi....

Kapavka

Dobrý den,zhruba poslední týden pociťuji mírné pálení v močové trubici,zhruba...

Kapavka

Dobrý den, prosím Vás za jak dlouho se dovím z výtěru že mám kapavku hned? Co...

Kapavka

Dobrý den, je obvyklé, že po léčbě kapavky v krku penicilinem po dobu 10 dní...

Kapavka

Dobrý den, je možná nákaza kapavkou jiným způsobem než pohlavním stykem??

Kapavka

Dobrý den, mám kapavku a beru ATB Doxybene 100mg. Ptal jsem se lékaře, zda...

Kapavka

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na kapavku,pokud vnikne kapavka do krve(metastatická...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Režim po operaci vnitřních hemoroidů

Dobrý den,chtěla bych Vás požádat o informaci. Jsem 9den po operaci vnitřních...

Úporný kašel, vykašlávání malých nitek krve a pocitu nemožnosti se nadechnout z plných plic.

Dobrý den, je mi 24 let, na střední sķole jsem kouřil, potom pár let jen příležitostně...

Srdce / Silné bušení, nevolnost, bolest hlavy

Dobrý den, ráda bych Vás tímto poprosila o Váš názor/radu. Občas mám silné...

Streptokok agalactiae; E. coli

Dobrý den, prosím o radu. Už 3 měsíce (po návratu z wellness pobytu) mám gynekologické...

Agnucaston

Dobry den, Pokousime se s manzelem uz delsi dobu o miminko. Doktor me predepsal...

Závislost na dhc continus

Dobrý den,chci se prosim Vás zeptat, jak by šla řešit závislost na dhc continus.Moje...

Bolesti palce po srtžení nehtu

Dobrý den, před třemi měsíci my byl stržen špatně zarůstající nehet. Nejde...

Dlouhotrvající rýma

Dobrý den začátkem dubna jsem jezdila na rehabilitaci ze zády a od té doby jsem...

Píchání u srdce

Dobrý den, je mi 19 let, vykouřím max.5 cigaret denně a občasně i alkohol,...

Vyrážky na vnitřní straně stehen

Dobrý den, asi před týdnem se mi současně na vnitřních stranách obou stehen...

Nejasný průjem

Od návratu z dovolené trpím průjmy ale vždy jen dopoledne do 10 hodin. Tak 3-4x...

Hleny v krku

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na každoroční tvoření hlenu v krku, vždycky...

Tromóza a cestování letadlem

Dobrý den, v lednu 2017 mi byla následně po 7 dnech po úraze lýtka diagnostikována...

Oko zalité krví

Dobrý den! V pondělí ráno manželka zjistila, že má bělmo levého oka zalité...

Zánět mazové žlázy

Dobry den,mam zrejme zapalenu mazovu zlazku na velkom pysku ohanbia, svrbi to...

Rozdvojená osobnost

je možné aby někdo měl rozdvojenou osobnost z toho aby jedna byla schizofrenik...

Průjem

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Po užití 15te pilulky jsem se najedna a asi...

Tlak v hlavě, bolest za ušima a celková únava

Dobrý den Mám takový problém. Začalo to takhle. Prvně tlak v oblasti čela...

Bolest varlat

Dobrý den nedavno jsem byl u urologa bolí my varlata nevym pric urolog my rekl...

Nesestouplé varle

Dobrý den pane doktore, obracím se na vás ohledně mého syna. Zajímá mne názor...