Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léčba plísní

Kožní obtíže Anonym 7.5.2017

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevadí, když beru antibiotika Prokanazol 2-0-2 sedm dní a potom 3 týdny pauza. Dělalo by problém kdybych si vzal Viagru?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Pokud budete užívat Prokanazol sedm dní a pak již ne, tak za 3 týdny , kdy nic neužíváte můžete Viagru použít. V době léčby ale raději ne, i když výrobce přímo kontraindikaci v kombinaci Prokanazol + Viagra neuvádí. Raději bych byla více opatrná a Viagru bych při léčbě nedoporučila. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Obava z plísní
Dobrý den, stala se mi velice nemilá věc. Syn (22...
Vdechnutí spor plísní v 8tt
Dobrý den pane doktore, Jsem v 8+1tt. V ledničce...
Savo proti plísni ve 30tt
Dobrý den, chtěla bych se zeptat mažel nastříkal savo...
Škodlivost plísní
Dobrý den, Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nedá mi...
Co se dá dělat s plísní v uchu?
Dobrý večer, chtěla bych se poradit co se dá dělat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba parazitárního onemocnění

Dobry den, jiz druhym rokem navstevuji jednu kliniku kde podstupuji hydrocolon...

Léčba parkinsonismu

vážený pane doktore,moje žena již několik let trpí parkinsonovým syndromem,i...

Léčba páteře

Dobrý den. byla mi zjištěna oplostela hrudni kyfoza. Chtěla jsem se zeptat jestli...

Léčba páteře

Dobrý den,v MR vyšetření LS páteře které bylo provedeno v únoru 2010 se píše: v...

Léčba patní ostruhy

Dobrý den. Mým problémem je bolestivost pat - ostruhy. Absolboval jsem rehabilitace...

Léčba pemfigus vulgaris

Dobrý den,diagnosa Penfigus vulgaris,kazde 4-5mesicu Rituximab 1000ml.Lecim...

Léčba penisu

Dobrý den, K původnímu dotazu jste mi napsali ať pošlu fotku .Posílám. Dobry...

Léčba plantárních bradavic při kojení

Dobrý den, kojim 10mesicni dítě a na chodidle se mi začala dělat bradavice....

Léčba planých neštovic

Dobrý den.Pokud to dopadne tak okolo Na dne by má dcera(2,4 roku)měla dostat...

Léčba plísně v uchu

Dobrý den, Před 3 měsíci jsem prodělal angínu, měla poměrně lehkou formu...

Léčba pneumokoka v oku

Dobrý den, mojí dceři (3 měsíce) bylo zjištěno ze stěru z oka: Streptococus...

Léčba po cystě- močového měchýře

Dobrý večer, mám dotaz. Před 2 měsíci jsem měla nález na vaječníku cystu necelé...

LÉČBA PO INFARKTU ?

DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH VÁS POŽÁDALA O RADU, PŘÍPADNĚ DALŠÍM POSTUPU LÉČBY, JEDNÁ...

Léčba po lobektomii štítné žlázy

Dobrý den, jsem pět měsíců po pravostranné lobektomii štítné žlázy. Hodnoty...

Léčba po odstranění štítné žlázy

dobrý den,v 2/2016 odstraněna štítná žláza,mám půlroční kontroly-teda hlavně...

Léčba po operaci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je mi 44 let a byla mi zjištěna 7cm cysta...

Lečba po operaci

Dobry den loni jsem měla operaci odstraněni dělohy a srustu po měsici jsem musela...

Léčba po operaci ploténky

Dobrý den,14.12 mám nástup do nemocnice na operaci výhřezu ploténky L5/S1. Chtela...

Léčba po operaci štítné žlázy

Za jak dlouho musí být po operaci štítné žlázy (odstranění celé žlázy) nasazena...

Léčba po operaci štítné žlázy

Hezký den , děkuji za odpověď, avšak v druhé polovině štítné žlázy žádný...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mám problem s palenim chodidel

Dobry den,mam problem s palenim chodidel vždycky mě začnou palet večer pomaha...

Svědění v gynekologické oblasti

Dobrý den, jsem žena 60 let a už 2 roky mám neustálé svědění přirození, gynekolog...

Závislost na ibalginu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli se dá vypěstovat závislost na ibalginu.Beru...

Fotosenzitivita


Gastroenteritida


Bouličky na stydkém pysku


Měl vždy hodně spermatu


Kroucení prstů na rukou

Dobrý den , chci se zeptat na manžela již delší dobu ho trápí křeče a kroucení...

Azitromycin a alkohol

Dobrý den, beru Azitromycin 500 mg. Mám dvě balení, druhé balení budu užívat...

Boreliosa


Bolest prsu


Noční pomočování u dospělého

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila o problému mého přítele. Je mu 23...

Kouření ráno před odběre krve

Dobrý den, jsem kuřačka (cca 10 denně) a byl mi zjištěn vysoký cholesterol (přes...

Svědění třísel

Dobrý den, dostala jsem na gynekologický zánět vaginální tobolky polygynax na...

Lepidla na zubní můstky

Dobrý den,ráda bych se zeptala jaká lepidla,můžu použít na přilepení zubního...

Zápach vlasové pokožky

Dobrý den, už déle než půl roku se potýkám s problémem, který mě značně trápí,...

Glykemický šok

Ráda bych věděla,jak se projevuje a v důsledku čeho vzniká glykemický šok, zda...

Voda v uších

Dobrý den, chodím ted hodne na koupaliště a nemohu už 3 dny vyklepat vodu z...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, je mi 22 let a před dvěma měsíci jsem si nechala dát nehormonální...

Tlak na hrudníku při jídle a pití

Dobrý den, prosím o radu. Při jídle nebo pití i po mě to tlačí na hrudníku mezi...

Reklama