Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lymfastim a autoimunitní thyreoiditis

Endokrinologie Radomíra . 16.3.2012

Dobrý den paní doktorko, rozhodla jsem se trochu zhubnout - má váha je za rok léčení autoimutniní thyreoiditidy z 76kg (před léčbou hormony) na 88 kg, štítná žláza je kompenzovaná (TSH 1,9 a 14,77). Chtěla jsem se zeptat zda mi nemůže Lymfastim (přístrojová lymfodrenáž) uškodit? Tato procedúra by probíhala bez "otvírání uzlin" na krku... Pak je také v nabídce vibrosauna a vacushape - chůze v podtlaku. Díky moc za odpověď!

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Radomíro, lymfodrenáž se nedoporučuje zejména u žen kuřaček, zvláště, pokud užívají hormonální antikoncepci. Vhodná není pokud jste nositelem některé z trombofilních mutací (zvýšený sklon ke krevní srážlivosti) a kontraindikovaná je u nádorových onemocnění. Při vašem onemocnění štítné žlázy lymfodrenáž kontraindikovaná není. Příjemný den

Související dotazy

Autoimunitní onemocnění
Dobrý den, prosím o radu, co znamenají hodnoty zjištěné...
Imunopreparát
Dobrý den, mám celiakii a autoimunitní thyreoiditis,...
Autoimunitní thyreoiditida v těhotenství a jód
Dobrý den pane doktore,mám autoimunitní tyreoditis,poslední...
Folikulární neoplasie a autoimunitní thyreoiditis
Dobry den, Byla jsem na puknci stitne zlazy a zjistili...
Autoimunitní nemoc
Dobrý den,byla jsem na imunologických odběrech a bylo...
Chron. thyreoiditis
V závěru lékařské zprávy je uvedeno: chronická thyreoiditis...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lymf.borrelioza

Dobrý den,při labor.vyš.WB B.burgdor.IgM LM-výsledek testu vyloučena přítomnost...

Lymfa a vacushape

Dobrý den, pravidelně docházím na lymfatické masáže nohou, které provádí vyškolená...

Lymfadem

Paní doktorko!Děkuji Vám za odpověďa ještě Vás poprosím o radu-zda na lymfadem...

Lymfadenitida

Dobrý den.na dolní čelisti se mi udělala bulka po nahmataní to trochu bolí Bulka...

Lymfadenitida v oblasti krku

Dobrý den, už asi 3 měsíce mám zvětšené lymfatické uzliny na krku. Byl jsem...

Lymfadenopatie baze céka

Dobrý den, v posledních dnech mi po akutních bolestech celého podbřišku, nejvíce...

Lymfadenopatie, CMV, EBV

Dobry den, mam několik dotazu, dovolim si je očíslovat a prosim o odpověď na...

Lymfadenotatie, štěkavý kašel, anemie

Dobrý den prosím o Vaši radu, můj pětiletý syn má již od srpna 2013 uzliny...

Lymfandenopatie

Dobrý den,ráda bych se zeptala ohledně mého 11ti letého syna.V květnu 2012 se...

Lymfangiom a obraz na MRi


Lymfatická drenáž

Dobrý den, před časem jsem podstoupila dvě přístrojové lymfodrenáže, po první...

Lymfatická masáž

Dobrý den, prosím o radu, zda je vhodné používat přístrojovou lymfatickou masáž...

Lymfatická masáž a revmatická artritida

Dobrý den,chci se zeptat,zda může uškodit lymfatická masáž při revmatické artritidě?Děkuji.

Lymfatická masáž s e.coli - ano či ne

Dobrý den, je vhodné absolvovat lymfatické masáže, pokud mi byla v moči diagnostikována...

Lymfatická tkáň

Dobrý den, uz delší dobu (nekolik let) mám v krku takové vystouplé fleky (viz...

Lymfatická uzlina

Dobrý den Mám problém v oblasti pravého třísla (viz.foto "inguinal")...

Lymfatická uzlina

Dobrý den, mám prosbu. Na sonografickém vyšetření byl nalezen v levé podčelistní...

Lymfatická uzlina

Pred mesiacom mi na lavej strane krku navrela lymfatická uzlina. Pán doktor...

Lymfatická uzlina

Milá paní lékařko, zajímal by mě Váš názor na můj problém. Od dětství má...

Lymfatická uzlina

Dobrý den, před nedávnem ( a to již po 2.) se mi na čelistní kosti udělala bulka,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×