Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Štítná žláza

Endokrinologie Dana 27.6.2017

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat z ničeho nic mě začal bolet krk zvenčí večer teplota 38 paní doktorka mě poslala na sono. UZ štítné žlázy:oba laloky zasahují kaud.,jsou nehomogení,v PLjsou setřelé hypoechogenní neostré okrsky nejv.ventr.12a15mm a dors.18x13mm vLLdominuje nehomogenní hypoecho s lehce setřelou texturou o vel.39x25mm a v něm další isoecha char.uzlu,vaskul.je jenom lehce vyšší v PL a v LLjenom lehce vyšší hypervascul.v lemu nodozity.PL25x26x55 LL27x21x54isthmus7 Z:struma diff.cum nody et
thyreoiditis praecip.loc.dx.
Ft431,9+TSH0,011- nasazen:prednison20
chtěla bych se zeptat jestli bude nutná operace

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Dobrý den. Odpovědět na otázku ohledně operace je v této době nemožné. Je potřeba vyčkat, jak se situace bude vyvíjet. Někdy je operace nutná, někdy ne a zaberou léky. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek sona...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza

dobrý den, dnes jsem byla na UZV štítné žlázy s výsledkem-před rokem UZV -pravý...

Štítna žlaza

odber krve TSH*6.110,FT4-13,3 jake jsou vysledky a zda je žlaza hypo nebo hyper:Jsem...

Štítná žláza

Dobrý den, chystám se podstoupit IVF, byla jsem odeslána na endokrinologii -...

Štítná žláza

Dobrý den,asi dva měsíce se léčím na sníženou funkci štítné žlázy,užívám Letrox...

Štítná žláza

Dobrý den, mám takový dotaz.. v říjnu minulého roku jsem byla u lékaře a ta...

Štítná žláza

Dobrý den po porodu mi zjistili problém se stítnou žlázou,byla jsem u doktora...

Štítná žláza

Dobrý den, zjistili mi sníženou funkci štítné žlázy, výsledky labor. ssTSH 96,07,...

Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vhodná homeopatika při chirurgickém odstranění...

Štítná žláza

Dobrý den mám takový dotaz zdali je to v pořádku Štítná žláza normálního...

Štítná žláza

Štítná žláza-červený flek na kůži,lék thyreoglobulin. Dobrý den,občas se mně...

Štítná žláza

Pacient 56 roků na krku patrné již několik let hlavně levostranná struma endokrinol....

Štítná žláza

Dobrý den,asi po půl roce kdy jsem měla problémy v těhotenství:bolesti kloubů,...

Štítna žľaza

Pred necelými 2 mesiacmim kedy som bola u lekárky kvôli nádchche ma poslala...

Štítná žláza

Dobrý den, kvůli potratům mi byla vyšetřena štítná žláza.První hodnoty TSH 7,34...

Štítná žláza

Ultrazvukem mi zjistili "cystické a nadósní změny štítné žlázy" - tak to napsali...

Štítná žláza

Dobrý den, mám uzlík na štítné žláze, na štítnou žlázu beru léky od porodu...

Štitná žláza

Dobrý den,v roce 2007 jsem byla na ultrazvuku krku(ŠŽ) a měla jsem tyto hodnoty...

ŠTÍTNÁ ŽLÁZA

moje hodnoty:TSH-0,03 FT4-26,7 AB/TG-1372,0 AB/TPO-89,2 Euthyrox-1x...

Štítná žláza

Dobry den,je mi 43let,se zvysenou funkci šž jsem se lecila 12-13let,pak 7let...

Štítná žláza

Dobrý den, 2 roky se snažím oděhotnět. Udělali mě odběry krve na ŠŽ. TST 1.23...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti v pravém boku

Dobrý den, už několikátý den mě trápí bodavá a tahavá (jako při nataženém svalu)...

Koleno po artroskopii.

Dobrý deň. Po 4 mesiacoch kedy som mala opuchnute koleno som sa dočkala artroskopie...

Předkožka nejde přetáhnout až za žalud.

Dobrý den. Je mi 16 let a chci se zeptat jestli není nějaký způsob, aby mi šla...

Růst vousů

Dobrý den je mi 19 let. Mám vousy na krku, na bradě a knír. Ty na bradě se spojují...

Doteď mi na ušním lalůčku zůstala taková tvrdší bulka

Dobrý den, asi před měsícem se mi na jednom ušním lalůčku udělal pupínek, který...

Baby calm

Dobrý den, je možné podávat 6-ti týdennímu miminku probiotické kapky-1 denně...

Výtok při pohlavním styku

Dobrý den, potřebovala bych poradit s podivným výtokem při sexu. Mám stálého...

Gastroskopie

Dobrý den,moc vás prosím o přeložení zprávy z gastroskopie, Pasáž endoskopu...

Zánět mandlí, pocit cizího tělesa v krku

Na začátku prázdnin jsem se jeden víkend potýkala s virózou, kdy jsem přes noc...

Bolest po artroskopii

Dobrý den, dne 13.1. 2016 jsem byla na artroskopii kolene. Mám artrózu druhého...

Cirhóza jater

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné trpět cirhozou či začínající...

Zvětšené uzliny na pravé straně na krku

Dobrý den, včera jsem zaregistrovala zvětšenou uzlinu na pravé straně na...

Husté lepivé sliny

Dobry den, V lednu 2019 jsem zacala citit pocit neceho v krku. Objeven zlaty...

Puchýřky dlaní a chodidel

Obracím se na Vás tímto s dotazem,zda-li by mi mohl někdo z lékařů zdělit,o...

Přeříznuté svaly, šlachy a nervy

Dobrý den, je to už 1 rok a 4 měsíce, kdy jsem prolétl sklem a přeřízl si nervy,...

Po artroskopii

Dobrý den, ke konci listopadu jsem byla na artroskopii kolene a vyndali mi z...

Bulka nad pupkem

Dobry den, pred tydnem jsem si nahodne objevila na brise, presneji nad pupkem...

Bílý výtok po sexu a nechráněný pohlavní styk

Dobrý den. Dneska(20.7.) jsem měla se svým přítelem nechráněný pohlavní styk...

Cystitida, vulvitida

Dobry den , mam svedeni pochvy ci caste nutkani na moceni zahlidla jsem I krev...

CIRHOZA JATER

Dobrý den, poškodila jsem si alkoholem játra, již nepiji, mé výsledky jsou:...

Reklama