Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mycopasma

Martin . 14.4.2014 redakce uLékaře

Dobrý den. Diagnóza u přítelkyně zní mycoplasma, jestli to píšu správně. Už od našeho PRVNÍHO styku, což je asi půl roku, ji uvnitř bolelo, píchalo..až někde "vzadu" v děloze. Nevěnovali jsme tomu moc pozornost. Někdy to bylo více, někdy vůbec nebo jen málo. Pak nás napadaly různé úvahy, že to může být délkou penisu, něco s děložním čípkem apod. Nakonec jsem přítelkyni přiměl zajít si na gynekologii, kde doktor nic neviděl a až z výsledků výtěru nám řekl toto. Že prý to nic není, že se to jednoduše přeléčí a dostali jsme oba Deoxymykoin na 10 dní po 12h brát. Přítelkyně se však na nic dalšího nezeptala. Mě však zajímá oč jde. Vygooglil jsem jen cosi o bakteriální infekci. Ale kde se to vzalo ? Od minulého partnera nebo klidně z veřejného wc jako třeba chlamydie ? Proč já žádné problémy nepociťuji. Přeci jen půl roku je už dlouhá doba. Můžeme mít nadále nechráněný styk aniž bychom se obávali, že se to objeví znovu? Máme si po přeléčení vyměnit povlečení a podobná opatření? Stačí když na kontrolu potom půjde jen ona? Má jít až po dvou měsících a já prý na urologii nemusím vůbec. Děkuji moc, hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobý den, u mužů se moc neprojevují, ženy mívají bolesti v podbřišku a výtoky, můžou potrácet. Infekce je sexuálně přenosná, bazén je také možnost. Infekce mohla být přítomna již delší dobu než půl roku. Během léčby a do kontrolních testů doporučuji sexuálně abstinovat nebo použít v krajním případě určitě kondom.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Myastenia gravis a invalidní důchod

Dobrý den, před 4 měsíci mi diagnostikovali latentní tetanii, po dalším měsíci...

Myastenia gravis?

Dobrý den, mám jistý problém, již 7 měsíců po UPV se mi zle dýchá, je to každodenní,...

Myasthenia gravis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké příznaky má myestenie. Už cca 4.roky...

Myasthenia gravis

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč se při myasthenii gravis, nesmí pít...

Myasthenia gravis + Kaposiho sarkom kuze

Dobry den vazena pani doktorko. Pred rokem u taty lekari objevili Myasthenii...

Mycobakteria

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi mykobacterii vulneris a...

Mycomax


Mycomax


Mycomax 150

Dobrý den, často mám výtok - mykóza. Od paní doktorky jsem dostala Mycomax 150,...

Mycomax v těhotenství

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na jednorázové užití Mycomaxu 150 v 19.tém týdnu...

Mycoplasma

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na léčbu Mycoplasma u dcery. v loňském roce...

Mycoplasma

Dobrý den, je mi 40 let a již asi rok bojuji s infekcí mycoplasma A pneumoniae....

Mycoplasma genitaium

Dobrý den, obracím se k Vám s prosbou. Můj problém spočívá v tom, že mám prokázaná...

Mycoplasma hominis + Klebsiella Pneumoniae

Dobrý den, problémy mi zacali pred dvema lety po nechranenem pohlavním styku....

Mycoplasma hominis a Ureaplasma parvum

Dobrý den, v testech mi byla prokázána přítomnost Mycoplasma hominis a Ureaplasma...

Mycoplasma hominis a Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, v krvi mi zjistili následující hladiny IgG protilátek: mycoplasma...

Mycoplasma pneumoniae

Dobrý den, od února mám obtíže s dýcháním, píchání na plicích, problémy při...

Mycoplasma pneumoniae

Dobry den. Byla mi zjistena mycoplasma pneumoniae igg,iga,igm. Jsem objednana...

Mycoplasma pneumoniae

Dceři 3,5 r. byla potvrzena Mycoplasma pneumoniae. Celá rodina jme podstoupili...

Mycoplaśma pneumoniae

Dobrý den, mému synovi byla před rokem zjištěna Mycoplazma pneumoniae. I přes...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×