Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mykóza

Gynekologie Jolana . 25.9.2011

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu užívat grepové kapky Citrovital a tabletky Candivac najednou(mám vybraných prvních deset tabletek), ale dnes se mi opět objevil tvaroh. výtok, mohla bych společně s těmito kapkami a tabletkami zavádět Fermalac? Děkuji za odpověď. Hezký den

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, užívat současně Candivac a Citrovital můžete, pokud ale máte tvarohovitý výtok, Fermalac vám nepomůže. Chtělo by to antimykotický přípravek do pochvy, zajděte si k vašemu gynekologovi.

Související dotazy

Mykoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když...
Mykoza
Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy...
Mykoza
Dobrý den minuly týden jsem začla brát antibiotika...
Vaginální mykóza
Dobrý den, už dlouho mě trápí vaginální mykóza a stále...
Mykóza penisu
Dobrý den. Prosim o radu. Cca před 3 měsíci jsem byl...
Vaginální mykoza
Dobry den, objevily se u me priznaky mykozy, nikdy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykotická infekce dutiny ústní


Mykotická infekce genitálu

Dobrý den mám poněkud choulostivý dotaz je mi 16 let před 5 dny jsem dostal...

Mykotická infekce genitálu v adoslecenci

Dobrý den, Jsem „dívka" a je mi 12 let. Potřebovala bych se s vámi poradit. Před...

Mykotická infekce kůže

Dobrý den, rád bych se zeptal, co se stane pokud se kožní plísně léčí kortikoidovými...

Mykotická infekce na penisu

Mám malé bílé svedive pupinky na penisu a občas se objevují znuvu nevím si rady...

Mykoticka infekce nosohltanu

Mohu se prosím optat, jak vzniká mykoticka infekce nosohltanu? Jak k tomu člověk...

Mykotická infekce u dítěte

Dobrý den, mám 2,5 letého syna a na penisu se mu udělala hrčka vel. cca 1x0,5cm...

Mykotická nákaza

Dobrý den. Dva dny po nechráněném styku se mi na žaludu udělaly malé, červené...

Mykotické onemocení

Prosimvas I radu mam pupinki na varlata nevim sceho to mam .mam to uz asi 2...

Mykotické onemocnění jícnu

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor. Měla jsem bolesti jícnu, takže jsem na...

Mykóza

Dobrý den, už po několikáte se mi stalo,že po preventivní prohlídce na gynekologii...

Mykóza

Dobrý den, ráda bych se zeptala,jestli nějak ovlivňuje užívání hormonální antikoncepce...

Mykoza

Jsem v menopauze, dříve jsem trpěla na opakované mykozy. S partnerem mám občasný...

Mykoza

Dobrý den, stále mě trápí vaginální mykozy. Už jsem vyzkoušela mnoho léků, mastiček...

Mykoza

Dobrý den, minulý týden mi můj gynekolog diagnostikoval mykozu. Jedná se o...

Mykoza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když se mi neustále vrací gynekologické...

Mykóza

Dobrý den, víc jak čtrnáct dní mě trápí mykóza, jsem celá osypaná, od lékaře...

Mykoza

Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy muze zpusobovat. Pred tremi...

Mykóza

Už dlouho mě trápí že po i při pohlavním styku mě pálí až bolí, při čůrání řeže,pálí,na...

Mykóza

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho jsou infekční šupinky oddrolené...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×