Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mykoza a těhotenství

Gynekologie Naďa . 8.8.2012

Dobrý den. Asi dva měsíce se léčím s mykozou...na chvíli zmizí a pak se zase objeví. S manželem bychom měli rádi miminko a já nevím, zda může mykoza nějak ovlivnit vývoj plodu. Nyni užívám fermalac. V případě, že mykoza těhotenství nevadí, kolik dní mám po dobrání tablet s pokusem o otěhotnění počkat? Velmi Vám děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v případě opakování mykózy je zapotřebí dlouhodobé léčby, tedy minimálně 15 denní. Fermalac je výborný doplněk prevence vaginálních infekcí, tedy i mykóz. Důležité je také, abyste dodržovala přiměřeně hygienu, zejména vynechala tanga, nebavlněné spodní prádlo, těsné kalhoty a omezila sladké. Po léčbě se můžete ihned pustit do plánování těhotenství.

Související dotazy

Mykoza v těhotenství
Dobrý den, mám velké problémy s vaginální mykozou již...
Mykoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když...
Mykoza
Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy...
Vaginální mykoza v těhotenství
Dobrý den, Jsem 9+ 4 tt těhotenství a dostala jsem...
Mykoza
Dobrý den minuly týden jsem začla brát antibiotika...
Mykóza v těhotenství
Moje dcera je ve 22 týdnu těhotenství má plísňové onemocnění...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykoza a infra sauna

Dobrý den, chci se zeptat zda má negativní vliv infra sauna na kvasinkovou...

Mykoza a lecba pri menstruaci

Dobry den, před několika dny jsem na vas mela dotaz, mela jste pravdu mam mykozu...

Mykóza a moře

Dobrý den, prosím, jak je to s koupáním v moři při mykóze. Kvasinka mě trápí...

Mykóza a opožděná menstruace

Dobrý den, je mi téměř 19 let, rok jsem brala hormonální antikoncepsi od ledna...

Mykoza a otěhotnění

Dobrý den, pane doktore, prosím Vás o radu, s partnerem se snažíme asi 2 měsíce...

Mykóza a otoky u očí

Dobrý den, v současné době jsem ve Francii na kolejích. Podařilo se mi tady...

Mykóza a přecitlivělost na Fermalac

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně mykózy, kterou jsem po vyšetření přeléčila...

Mykoza a puchyře

Dobrý den, mám mykozu mezi prsty u nohou, asi týden. Mažu mastí na mykozu asi...

Mykóza a stévia

Dobrý den, četla jsem, že je vhodné omezit příjem cukru při léčbě mykóz. Je...

Mykoza a špinění

Dobrý den, před 3 dny mi můj gynekolog nasadil Clotrimazol AL 100 kvůli mykoze...

Mykóza a těhotenství

Dobrý den, už rok trpím na poševní mykózy. Každý měsíc vždy po menstruaci se...

Mykóza a těhotenství

Dobrý den, jsem v 6tt a moje lékařka mi předepsala na mykózu dafnegin (pouze...

Mykóza a výsledky cytologie

Dobry den, byla jsem u lekare na citologii v lednu. Kdyz jsem si volala na vysledky...

Mykoza alebo ...

dobry den, uz asi 3tyzdne mam na lavej kozi penisu drobne pupence, nikak to...

Mykóza Clotrimazol AL 1%

Prosím vás, Clotrimazol AL 1% je určen pouze pro vnější užití (při vaginální...

Mykoza dutiny ústní

Dobrý den,má dcera 3 měsíce má už od narození v pusince moučnivku v posledním...

Mykoza intimnich zon

Je to zhruba 3 mesice co jsem si pujcil zjevne ne dobre udrzovanu neopren. Od...

Mykóza konečníku

Dobrý den. Asi týden až 14 dní po dobrání ATB se u mě objevilo svědění, pálení...

Mykóza kůže rukou, ramen a třísel

Prosím o radu byla jsem u kožařky a mam pliseň na ruce i na rameni kazdopadne...

Mykóza na chodidle

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s mykózou na chodidle. Projevuje se puchýřky,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×