Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mykóza v těhotenství

Kožní obtíže Jana 2.2.2017

Moje dcera je ve 22 týdnu těhotenství má plísňové onemocnění kůže. Kožní lékař je toho názoru, že může používat Micetal gel, že neproniká tolik pod kůži. Je to pro těhotnou ženu bezpečné. Prosím o Váš názor a předem děkuji za odpověd.

Jana

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, antimykotika k lokální aplikaci se do systémové cirkulace skutečně nedostanou, proto jejích použití by mohlo být bezpečné, co se Micetalu týče nevím určitě, ale u nás na kožní klinice v těhotenství používají k lokální léčbě mykózy výhradně Imazol krém, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Mykoza v těhotenství
Dobrý den, mám velké problémy s vaginální mykozou již...
Mykoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když...
Vaginální mykoza v těhotenství
Dobrý den, Jsem 9+ 4 tt těhotenství a dostala jsem...
Mykoza
Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy...
Mykoza
Dobrý den minuly týden jsem začla brát antibiotika...
Mykóza penisu
Dobrý den. Prosim o radu. Cca před 3 měsíci jsem byl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykóza u muže

Zdravím, už delší dobu na penisu, na žaludu, pozoruji jakési podráždění. Žalud...

Mykóza u muže

Dobry den , priatelka trpi na mykozy . U mna sa prejavilo poslednou dobou...

Mykoza u muže

Dobry den , jsem gay a podle obrazku jsem usoudil ze asi mam mykozu penisu...

Mykóza u muže

Dobry den udelali se mi skvrny na zaludu palito svedi to zena to same neni to...

Mykoza u roční holčičky

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně vaginální mykozy. Trpěla sem...

MYKOZA u ženy

Dobrý den,je možné aby žena dostala mykozu jinak než pohlavním stykem?

Mykóza v meziprstí

Dobrý den, zbavil jsme se mykozy ale na jedné noze zůstává již rok mezi druhým,...

Mykóza v oblasti třísel

Dobrý den, po mykóze v meziprstí na pravé noze, kdy zasažená oblast hodně svěděla...

Mykóza v těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz ???? jsem v 28 tt a opět se objevily kvasinky. Doktor...

Mykoza v těhotenství

Dobrý den, mám velké problémy s vaginální mykozou již při druhém těhotenství....

Mykoza v těhotenství

Dobrý den, potřebuji poradit, jakou mast lze užívat na mykozu volně prodejnou...

Mykoza v těhotenství

Dobrý den, jsem 21 týdnů těhotná, nedávno jsem dobrala antibiotika na nějakého...

Mykoza v tehotenstvi a krvaceni

Dobry den, jsem v 18tt a pred 3 dny mi doktor rekl, ze mam mykozu. Predepsal...

Mykoza vaginální

Dobrý Den, asi třetím dnem mě svědí až pálí malé pysky, je to dosti nepříjemné...

Mykoza vaginy

Dobry den trapi me mykoza vaginy s pritelem jsme se oba lecily cca 15 dnu ja...

Mykóza ve vlasech, červené flíčky

Dobrý den, v měsíci listopadu jsem žádala o radu, na kterou jsem obdržela...

Mykoza vlasů

Dobrý den, byl jsem upozorněn na skvrnu na zátylku. Flek není vystouplý, nesvědí....

Mykoza vousů

Dobrý den pane doktore. Co může znamenat takovýto flek na tváři? Děkuji za odpověď.

Mykoza-canesten

Dobrý den, mám dotaz, zda je mozne pouzit canesten combi i pri menstruaci.?

Mykóza, kondylomata

Dobrý den pane doktore mám dotaz partnerku mám stálou cca 2 roky partnerka na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Červené fleky kůže

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, na kolenou a v okolí se mi tvoří červené fleky,...

Bolest u pravého ucha

Dobrý den, již několik týdnů pozoruji v oblasti pravého ucha tlak, takové cca...

Fraktura zadní hrany dist. tibie, bez dislokace

Dobrý den, dne 11.2. jsem utrpěla zlomeninu holenní kosti, noha mi byla dána...

Cytologický nález na děložním hrdle

Dobrý den, při periodické kontrole u gynekologa mám nález Biopsie mírné změny...

Při vzrušení mám nadměrný výtok z penisu

Dobrý den. Mám dotaz při vzrušení ať je to líbání hlazení mám nadměrný výtok...

Vyšší cukr, psychické problémy

ahoj mam jiste problemy posledni 3mesice ..pred tremi mesici sem byl na vystupni...

Mám po obřízce a začíná se mi vysušovat žalud.

Mám po obřiizce a začíná se mi vysušovat žalud. Dá se nějakým vhodným krémem...

Můžu mít zlomený vaz?

Dobrý den, Včera jsem blbnula s mladsi sestrou v posteli a hlavou sem zarazila...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci Clormetin asi půl roku....

Křupání krční páteře

Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu ohledně svého přítele (29 let). Téměř...

Tepová frekvence při zátěži

Dobrý deň, chcel by som sa poradiť. Na rotopede som si malým príručným EKG zmeral...

Krvácení mimo menstruaci při užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, dostat měsíční krvácení...

Následek úrazu páteře

Dobrý den, před rokem jsem při úrazu utrpěla frakturu obratle L4 AO A2, bez...

Zápach těla

Dobrý den ,mám dotaz ohledně zápachu těla .Bydlí se mnou teta,má 75 let ,ale...

Zlomenina kotniku

Dobry den. Mam zlomeninu vnitrniho i vnejsiho kotniku. Byla me provedena otevrena...

Srážlivost krve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu mít špatnou srážlivost krve. Minimálně...

Bublání v srdci

Dobrý den, když leží na boku tak občas při stazích srdce pocituji žblunkání...

Reflux

Dobry den, pri posledni gastroskopii nalez inkompetence kardie, nasazen helicid...

Játra

Dobrý den, po nasazení atb Augmentin na tehdy diagnostikovanou chřipku jsem...

Slabost a točení hlavy

dobry den, vzdy jako mladsi jsem mela nizky tlak, ale s dospelosti se to docela...