Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nadpupecni kyla

Chirurgie Zdenek 25.7.2013

Takze jak ste psal ze mohu behat v prirode to plati az po tech 3 mesicich?nebo uz ted po 2 mesicich?Rad uz bych si sel zabehat poradne:)

Odpovídá lékař:

MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Dobrý den, lehký kondiční běh můžete provozovat po 6 týdnech od operace. Plnou zátěž bych doporučil až po 3 měsících, kdy bude vše bezpečně zahojené. Tak běhu zdar!

Související dotazy

Nadpupecni kyla
Takze po mesici a pul po operaci drobne nadpupecni...
Nadpupeční kýla
Dobrý den,jsem měsíc a půl po operaci drobné nadpupeční...
Nadpupecni kyla
Dobry den,jsem mesic a pul po operaci nadpupecni kyly.Chci...
Kýla
Dobry den,dnes jsem prijel do chorvatska na Gradac...
Kýla
Dobrý den , všiml jsem si že to mám nafouklé na levé...
Kýla
Dobrý den, po prvním porodu (akutní sekce) se mi vytvořila...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nádory a dědičnost

Dobrý deň. Môj dedko mal kopu chorôb, upchávali sa mu cievy a zomrel na nádor...

Nádory a krevní testy

Dobrý den. Přítele 40 let už skoro rok brní levá ruka a noha. Na neurologii...

Nádory centrálního nervového systému

Dobrý den. Problém se týká dívky, se kterou jsem začal randit. Řekla mi, že...

Nádory kůže, nález na játrech

Dobry den, v příloze zasilam lékařskou zpravu a chtela bych aby jste mi vysvětlil...

Nádory pankreatu a prognóza přežití

Dobrý den Prosím o radu.Tatínek má 73 let a má po operaci kde mu odebraly nádor...

Nádory slinivky.

Dobrý den,pane doktore.Chci se zeptat na toto.Byl jsem loni naCT bricha v říjnu2007.Je...

Nádory v tlustém střevě

Dobrý den minulý týden jsem s Vámi komunikovala a moc Vám děkuji za odpověď....

Nadpočetné zuby

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně mých zubů. Je mi 24 let. Nepamatuji...

Nadprůměrně vysoké dítě ve 4,5letech

Dobrý den, syn má ve 4,5letech 120 cm a 25kg. Narodil se s 52cm a 3,7kg....

Nadpupecni kyla

Takze po mesici a pul po operaci drobne nadpupecni kyly beh a chuze napr.30min...

Nadpupecni kyla

Dobry den,jsem mesic a pul po operaci nadpupecni kyly.Chci se zeptat jak se...

Nadpupeční kýla

Dobrý den,jsem měsíc a půl po operaci drobné nadpupeční kýly.Kýla se udelal...

Ňadra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je normální,když si znáčknu prsa že mi...

Nadra

Dobry den, už jsem se vás jednou ptala,a ted bych se chtela zeptat,zda je uplne...

Ňadra

Dobrý den, jsem poměrně hubená,je mi 16 let měřím 165cm,vážím 48kg a beru...

Nádro štítné žlázy a přibírání na váze

dobrý den, měla jsem zhoubný nádor na štítné žláze, od té doby mi dávají vysoké...

Nadrzenost

Dobrej když sem s holkou v posteli strasne jsem nadrzeni ze mi štaci...

Nadstandardní očkování u dětí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na váš názor na nadstandartní očkování. Klíšťová...

Nadúvanie, škytavka(?)

Podobné problémy mávam už dlhšie, hlavne po najedení sa, čo si myslím, že je...

Nadužívání a selhávání ATB léčby

Dobrý den, už delší dobu mám problém , že se mi objevují čepy na mandlích ,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Reflux jícnu

vyloučené potraviny vcelku znám, ale nevím, zda mohu třeba jogurty, tvaroh,...

Vyrážka po tetování

Dobrý den, 2 dny po vybravení tetování (dříve jen obrys a bez žádné vyrážky)...

Chlamydie pneu

Dobrý den,již dva roky se léčím na Chlamydie pneu poslední vysledky IgG a IgM...

Vyrážka po tetování

Dobrý den, před 3 měsíci jsem si nechal dělat tetování na předloktí. První sezení...

Pupínek na penisu

Dobrý den. V pondělí jsem měl nechráněný pohlavní styk s partnerkou ( toto...

Panenská blána


Estan

Dobry den.Po asi roce trapeni a pokusu dostat se ze stavu ktere jsem mel diky...

Hlen ve stolici

Dobry den, uz skoro tri roky mam travici problemy - nadymani, nepravidelna...

Panenská blána, odpanění


Naražená čelist


Porucha polykání, dýchání a štítná žláza

Dobrý den chci se zeptat jestli autoimunni zánět štítné žlázy může dělat špatně...

Otok kolene a rozšíření otoků do kotníku

Dobrý den pane doktore, mám 60ti letého otce, který si stěžuje na bolest kolene...

Stolice

Dobrý den, poslední dobou pozoruji ve své stolici černé tečky o velikosti kavového...

Pálení uvnitř pochvy

Dobrý den pane doktore, moc prosím o radu. Už jsem zoufalá. Mám problém s...

Hubenost

Dobrý den, jsem velmi hubený, na hrudníku mi jsou vidět všechna žebra a nohy...

Hlen ve stolici

Dobrý den, zapomněl jsem se v předchozím dotazu zeptat. V neděli se mi stalo,...

Růst penisu a varlat

Dobrý den , zachvíli mi bude 15 let a pořád mám malé varlata a penis, může růstu...

Tlakový Holter a vznik trombózy

Dobrý den, měl bych zvláštní dotaz. Mám obavy o svůj život, léčím se s úzkostí....

Bolesti nad pravou kyčlí a podbřišku

Dobry den pane doktore,ziju uz 9let v Londyne.Na gynekologicke prohlidky vzdycky...

Zlomenina prstu na ruce

Dobrý den. Prosila bych o radu. Včera jsem se velkou silou praštila do prsteníčku...

Reklama