Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nadúvanie, škytavka(?)

Robo . 4.10.2015

Podobné problémy mávam už dlhšie, hlavne po najedení sa, čo si myslím, že je bežné. ALe mne sa to stáva, aj keď napr. ráno vstane, taký pocit na grgnutie, ale iba sa mi škytne. Po užívaní magnesia je to lepšie, mám užívať aj nadalej, dokial to nevymizne, alebo je to spôsobene niečim inym?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Váš dotaz je správný. Hořčík se nemá užívat dlouhodobě, vede to k jiným, dalším potížím. Navíc je třeba vědět, že hořčík se dopoledne vstřebává minimálně. Hlavně se vstřebává odpoledne, měl by se užívat po obědě. Ale vše potíže způsobuje překyselení žaludku. Nejvíce překyselují sladkosti, ovoce, a bílá mouka. Vůbec nejvíce kofeinové nápoje. Ovoce nahraďte zeleninou, bílou mouku bramborem (nejlépe vařeným ve slupce). Sladkosti a káva jsou bez náhrady. Vhodné je na noc vzít před psaním 2 tablety sody (volně v lékárně). Dr.Holečko holeckoj@seznam.cz

Související dotazy

Škytavka
Dobry den, muj otec je po urazu v silnem utlumu na...
Škytavka - obstřiky
Dobrý den, stalo se mi již po několikáté, že po aplikaci...
Dlouhodobá opakovaná škytavka
Dobrý den, už asi po třetí se mi opakuje tak týdenní...
Dlouhodobá škytavka
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem týkající se...
Škytavka
Dobrý večer,mám prosím dva dotazy:Ten první se týká...
Škytavka
Dobry den, muj pritel je uz delsi dobu ve stresu a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nadpupecni kyla

Dobry den,jsem mesic a pul po operaci nadpupecni kyly.Chci se zeptat jak se...

Nadpupecni kyla

Takze jak ste psal ze mohu behat v prirode to plati az po tech 3 mesicich?nebo...

Nadpupecni kyla

Takze po mesici a pul po operaci drobne nadpupecni kyly beh a chuze napr.30min...

Nadpupeční kýla

Dobrý den,jsem měsíc a půl po operaci drobné nadpupeční kýly.Kýla se udelal...

Ňadra

Dobrý den, jsem poměrně hubená,je mi 16 let měřím 165cm,vážím 48kg a beru...

Nadra

Dobry den, už jsem se vás jednou ptala,a ted bych se chtela zeptat,zda je uplne...

Ňadra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je normální,když si znáčknu prsa že mi...

Nádro štítné žlázy a přibírání na váze

dobrý den, měla jsem zhoubný nádor na štítné žláze, od té doby mi dávají vysoké...

Nadrzenost

Dobrej když sem s holkou v posteli strasne jsem nadrzeni ze mi štaci...

Nadstandardní očkování u dětí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na váš názor na nadstandartní očkování. Klíšťová...

Nadváha

Dobrý den, Jsem voják z povolání a mám problém s tím, že jsem v poslední době...

Nadváha

Dobrý den mám dotaz, trpím nadváhou a chtěla bych s tím něco udělat, u nás v...

Nadváha

Dobrý den, prosím o radu, mám nadváhu při mé výšce 1,70 cm je váha 85 kg. Prosím,...

Nadváha

Dobrý den, Mám problém s nadváhou, třikrát týdně chodím cvičit na hodinu a...

Nadváha

Dobrý den, je mi 22 let, měřím 167 cm a mám velký problém s nadváhou. Zhruba...

Nadváha

Dobrý den. Važím asi 105 kg, měřím asi 185 cm a chtěl bych zhubnout. Sporotvat...

Nadváha

Dobrý den. Važím asi 105 kg a chtěl bych zhubnout. Sporotvat moc nemůžu, protože...

Nadváha

Dobrý den. Je mi 14 let. Měřím 171cm a vážím 69kilo. Do nedávna jsem sportoval...

Nadvaha

Dobry den, chtela bych se zeptat, jak zhubnout, v 15 letech jsem mela 60 kilo....

Nadváha

Dobrý den, chci se zeptat zda je v pořádku že máme 5.měsíčního syna, který měří...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×