Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Neštovice

Dětské nemoci Eva . 7.5.2013

Dobrý den, již dvakrát jsem slyšela (od doktorů), že kojené miminko, které prodělalo neštovice (nezáleží na tom, jaký byl průběh) se může nakazit znovu, že si nevytvořilo protilátky. Je to pravda? A jestli ano, proč zrovna kojení způsobí, že se ty protilátky nevytvoří? Děkuji za odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne. Eva

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vzácně může dítě dostat neštovice znovu bez ohledu na to, zda bylo v době nákazy kojeno nebo ne. Je možné krevním odběrem zjistit, zda protilátky má nebo ne - pokud je má, nakazit by se znovu nemělo. Odběr by měl ale proběhnout až v době, kdy nebude dítě kojené, jinak by mohlo být vyšetření zkreslené přenesenými mateřskými protilátkami. Hezký den

Související dotazy

Neštovice
Dobrý den v 19 letech jsem dostal neštovice. Vypadá...
Neštovice
Dobrý den, mám dotaz ohledně neštovic u kojence. Podobných...
Neštovice
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat dcera má druhý den...
Neštovice
Dobrý den, chťela bych se zeptat jestli mohu používat...
Neštovice
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda může být přenašečem...
Neštovice
Dobrý den , mam dotaz . Dcera přišla včera do kontaktu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nesymetrický

Dobrý den , je mi 15 let a postupem času jsem zjistil , že jsem tzv. křivý chodím...

Nesymetrický

Dobrý den , je mi 15 let a postupem času jsem zjistil , že jsem tzv. křivý chodím...

Nesymetrie těla

Dobry den, rad bych overil: na zadech mam ne jedne strane vice tukove hmoty...

Nešikovný pád

Dobrý den,dnes ráno jsem nešikovně spadla a narazila jsem hlavou do futrů u...

Nešla mi absolutně přetáhnout předkožka

Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně mé předkožky. Je mi 14 let a ještě před...

Nešovice u dítěte s atopickým ekzémem

Dobrý den, dcera dostala neštovice, můj syn trpí atopickým ekzémem, teď má klidové...

Nešpecifické ložiská gliózy

Dobrý deň, prosím Vás o vysvetlenie dg. 9 ročná dcéra prekonala grand mal,...

Nešťastná trias

Dobrý den 1.11. jsem si zranila koleno v zahraničí,jejich diagnoza byla luxace...

Neštivice a sluníčko

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď a ještě bych se chtěla zeptat jestli když má...

Neštivice v 18.týdnu tehotenství

Dobrý den, dcera ma plané neštovice, ja jsem v 18.týdnu tehotenství a neštovice...

Neštovice

Dobrý den, je mi za3 dny 28 let a před 10 dny jsem se začala osypávat planými...

Nešťovice

Dobrý den, před 12 dny má dcera Natálka přišla do kontaktu s dítětem, které...

Neštovice

Dobrý den, jsem v prvním trim. těhotenství, starší dcera je ve školce, nevím...

Neštovice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné chytit neštovice i po 14 dnech...

Neštovice

Dobrý den, dcera dostala neštovice, jak dlouho by se neměla koupat? Děkuji

Neštovice

Dobrý den můžu pít týden po neštovicích alkohol děkuji za odpověd

Neštovice

Dobrý den, můj syn-4,5r. má 6.den od objevení 1.pupínku neštovic.Dostali jsme...

Neštovice

Dobrý den v 19 letech jsem dostal neštovice. Vypadá to strašně. Neštovičky jsou...

Neštovice

dobrý den,prosím o radu. Včera ráno u nás byla babička, která neprodělala neštovice....

Neštovice

Dobrý den, můj dotaz je poněkud komplikovaný. Jako malá jsem prodělala plané...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×