Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Netrofily

Praktické lékařství eva 24.9.2014

Dobrý den, můj otec byl na odběru krve a zjistili mu, že má neutrofily 6,4. Jinak je vše v pořádku, tak neví jestli může být v klidu. Děkuji za odpověď

MUDr. Vendula Bartáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

Dobrý den,
číslo je napsáno pravděpodobně v nesprávném fromátu - neutrofily se v krevním obraze většinou udávají v %, nebo v tisísích...
Jinak přechodná neutropenie (snížení neutrofilů) bývá nejčastěji po nebo během virové či bakteriální infekce, s ostatními příznaky se neutropenie může objevit při onkologickém či autoimunitním onemocnění, ale pokud nepopisujete v dotazu případné další problémy, nemohu Vám bohužel říci více, výsledky jakýchkoli odběrů je dobré vždy probírat s tím lékařem, který odběry prováděl.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neštovice, Zarděnky

Dobrý den, prosím lze mít zarděnky a pak i v pozdějším věku neštovice? Děkuji

Neštovice/Neplodnost

Maji neštovice v dospělosti nejaky vliv na plodnost?

Neštovicev těhotenství

Dobrý den, pročítala sem odpovědi na můj problém ale potřebuju si něco upřesnit...

Neteklé uzliny v krku a dutině ústní

Dobrý den, již po dobu cca 2 let mě trápí nateklé uzlinky(nevím jak na nazvat...

Neteř

Mojí 13 letou neteř bolí na hrudi, strašně špatně se jí dýchá. Má zvětšená játra,...

Netěsnící kardie

Dobrý den, je mi 20 let a už asi čtyři měsíce jsem měla problémy s tím, že mi...

Netopýr a vzteklina

Dobrý den, nejsem si jistý, zda mi můžete poradit, přesto se zeptám. Včera v...

Netopýr v bytě

Dobrý den, když jsem se ráno probudila, spal se mnou v ložnici netopýr. Nesahala...

Netraveni

dobry den mam kvam dotaz.mam dvoj a pul rocnu cerku.nevim jestli toje dobre...

Netrávení bílkovin

Dobrý den , je mi 15 let a chtěl jsem se zeptat , jak vypadá , když člověk...

Netuším co mi je...

Teplotu mam normální po celou dobu. Mych příznaků je mnoho, ale zatím se mi...

Netvrdnutí penisu

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je normální, že když s přítelem chceme...

Netypická barva nosu

Dobrý den, je mě 47 let a beru léku na vysoký TK-Vasocardin.Poslední dobou...

Netypická závrať?

Omlouvám se, pokud dotaz přijde podruhé, nějak nemohu poznat, zda před chvilkou...

Netypický pásový opar

Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor. Před cca 10 dny se mi udělaly...

Netypický průběh nemoci ??

Dobrý den, chtěla bych se zeptat z pátka na sobotu synovi 16 let lehce opuchl...

Neublíží Laktobacily v těhotenství?

Dobrý den p. doktorko jsem nyní ve 28tt a koupila jsem si v lékarně Laktobacily...

Neúčinná anestezie u zubaře

Dobrý den. Zubní lékař v rámci inovace změnil anestetikum. Původní zložení...

Neúčinná léčba antibiotiky

Dobrý den, manžel před měsícem prodělal těžký zánět průdušek (možná zápal plic)...

Neúčinnost léků proti bolesti

Dobrý den Mám na Vás dotaz ohledně svého bratra, na kterého nepůsobí žádné...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mononukleóza


Bolest kolene v klidu


Ciplox

Dobrý den, dnes jsem dostala antibiotika Ciplox 500 na zánět močových cest....

Nevolnost, bolest páteře, píchání v olasti hrudníku

5 týdnů jsem držel dietu a v posledním týdnu se mi udělalo nevolno. Týden na...

Výtok

Dobrý den, před 4 dny se mi objevil nažloutlý zapáchající výtok, hned jsem...

Flíčky na genitáliích

Dobrý den, všimla jsem si, že mám na genitáliích (u stydkých pysků) černé flíčky....

Bolest pod pravým žebrem při nadechnutí

Dobrý den paní doktorko, mám na Vás dotaz ohledně potíží s téměř pichlavou...

Kalcifikace v rameni


Fleky před očima

Dobrý den, před necelíma 2 měsíci když jsem se učil na závěrečné zkoušky mě...

Prořízlý steh,dehiscence-roztržení rány

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, byl jsem na odstranění menšího nádoru na zádech,...

Flek na koleni

Dobry den, pres noc se mi na pravem koleni udelal maly flicek viz foto. Vypada...

Hořká chuť v ústech při užívání antibiotik Fromilid 500


Tlak v krku a říhání

Dobrý den, ráda bych se poradila tady, než navštívím svou praktickou lékařku....

Před deseti dny mne začal bolet loket levé ruky

Přibližně před deseti dny mne začal bolet loket levé ruky. Špička lokte mírně...

Epilepsie a očkování proti covid-19


Potvrzení o způsobilosti řízení vozidla


Pseudocysta pankreatu a těhotenství

Dobrý den, v 1 roce mi byla zjištěna pseudocysta pankreatu, kterou mám doteď....

Žlutá stolice nevadí


Otok je veliký, hodně tvrdý, ale nebolí.

Dobrý den, Jsem po operaci, vyndani cysty pod čelistí. Vše proběhlo v pořádku,...

Těhotenství ?


Reklama