Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nf1

tomas . 19.5.2015 redakce uLékaře

CHtel bych se zeptat kamarad ma nf1 a chce uzivat steroidy moze to mit nejaky vaznejsi vliv na jeho nemoc

Odpovídá:

prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace) Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

Dobrý den, pacienti s neurofibromatosou mají tendenci k různým projevům, včetně je zde vyšší riziko nádorových onemocnění. Nevím za jakým účelem chce streroidy užívat a jaký specialista je doporučil. Vždy bych medikaci steroidy nechala v rukou lékařů.

Související dotazy

Nf1
Kamarad ma nf1 a chce uzivat sustanon jakej vliv to...
Progresivní polyneuropatie
Dobrý večer ! Ráda bych věděla, co by mohlo pro mou...
Neurofibromatóza
Dobrý den, syn má potvrzenou neurofibromatosu NF1,...
Piercing, fibrom na bříšku
Dobrý den, mam nf1 a jeden fibrom ( nezhoubný) mam...
Neurofibromatóza a tetování
Dobrý den, už od malička trpím nerofibromatózou NF1....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nežádoucí učínky u glukokortikoidů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lék budesonid, který užívám na astma...

Nežádoucí účinky u sertralinu po navýšení dávky z 50 mg na 100 mg

Dobrý den, užívám sertralin 50 mg už několik let na úzkostně depresivní stavy....

Nežádoucí účinky vakcíny Tetanol

Vážená paní doktorko, V pátek jsem byla po úrazu přeočkována vakcínou Tetanol....

Nežid

Dobrý den, chtěl bych poprosit o pomoc. V tříslech i za šourkem jakoby skoro...

Nežid u piercingu

Dobrý den,mám piercing 2 měsíce a včera se mi udělal přesně pod horní kuličou...

Nežit

Dobrý den, prosím velice o radu. Před 6 dny mi praskl nežid v pravé vnitřní...

Nežit nebo hluboký vřed?

Dobrý den paní doktorko, rád bych věděl co se mi v poslední době děje. V oblasti...

Nežit?

Dobrý den, na vnitřní straně malých stydkých pysků se mi udělal malý vřídek....

Nežit?

Dobrý den. Poslední dobou se mi začalo výrazně objevovat akné. V pubertě jsem...

Neživá tkáň dolních končetin

Dobrý den, moje matka je hospitalizována na Chirurgickém oddělení v jedné...

Nf1

Kamarad ma nf1 a chce uzivat sustanon jakej vliv to muze mit na jeho onemocneni

Nic me nabavi, na nic se nedokazu soustredit

Dobrý den, ani nevím jak začít. Vůbec mě nic nebaví, k ničemu se nedokaži dokopat,...

Nic mě nebaví


Nic mě nebaví

Dobrý večer, mám pocit jakoby že jsem Stratil radost ze života. Nic mě nebaví,...

Nic me nevzrusuje

Dřív mě vzrušoval každý dotyk přítele a asi pred 3 měsíci nic. Nic me nebavi....

Nic necítím

Dobrý den, mám takový intimní dotaz. Je to asi týden, co jsem si všimla úplné...

Nic necítím !!

Dobrý den Když mi kluk prstí nebo si sama prstím tak nic necítím! žádný vzrůšo. Nemám...

Nic si nepamatuji

Dobrý den pane Dr. Šigute chtěla bych se vás zeptat čím to může být způsobeno...

Nic studeného!

Můj bratr už několik let nemůže jíst a pít nic studeného (vlažného) jinak téměř...

Nicotinové žvýkačky

Dobrý večer paní doktorko, mám dotaz,už 4roky nekouřím/ani nemám chuť na cigarety/,ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×