Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Očkování kojence před operací

Péče o dítě Vlaďka 15.5.2011

Dobrý den,

můj syn má jít ve čtyřech měsících na operaci. Naše lékařka ho chce 5 dní před nástupem k hospitalizaci očkovat (hexa+prevenar). Tvrdí, že pokud by byly pooperační komplikace, nestihlo by se po měsíci další očkování. Chtěli bychom, aby šel do nemocnice očkovaný, ale bojíme se, aby nám operaci kvůli možným komplikacím neodložili. Jaký je Váš názor?
Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, osobně bych byla pro větší časový odstup mezi očkováním a operací, pokud to v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Očkování proti pneumokokům u nedonošeného kojence
Dobrý den, mám dotaz ohledně očkování proti pneumokokovým...
Cesta do Chorvatska a očkování u kojence
Dobrý den, ráda bych se informovala. Máme doma malou...
Očkování proti pneumokokům u kojence
Dobrý den, zajímalo by mě, zda po naočkování vakcínou...
Očkování kojence
Dobrý den, mám doma 9 týdenní dítě a čeká nás v pondělí...
Očkování ve vyšších venkovních teplotách
Dobrý den, mám dotaz, zda je vhodne očkovat kojence...
Negativní rekace na očkování
Dobrý večer, mohla bych se prosím zeptat na očkování...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování hrazené ZP

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,která všechna očkování jsou hrazená zdravotnickými...

Očkování chřipka

Dobrý den, každý rok si nechám (nejméně 6 let zpátky) aplikovat vakcínu proti...

Očkování chřipka


Očkování klíšť. encefalitis

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování proti klíšťové encefalitidě. V...

Očkování klíštová encefalitida - dospělá osoba

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda užívání léku Trittico + občas Hypnogen...

Očkování Klíštovou encefalitidou a kojení

Dobrý den, před dvěma dny jsem se nechala očkovat proti klíšťové encefalitidě....

Očkování kojence

Dobrý den, mám doma 9 týdenní dítě a čeká nás v pondělí očkování hexavakcinou...

Očkováni kojence a homeopatika

Dobry den, ziji v Anglii, mam 3 mesicniho chlapecka. Bere hpmeopatika na prdiky....

Očkování kojence a využití homeopatik jako prevence či řešení negativních důsledků při očkování kojence

Dobrý den, mám 3-měsíční holčičku a chci se zeptat, kdy je nejvhodnější a asi...

Očkování kojence Prevenarem a ohrožení nenarozeného plodu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může očkování mojí 6-měsiční dcery...

Očkování kojící

Dobry den, Jsem ockovana proti klist.encefalitide a na podzim 2016 jsem mela...

Očkování kombinované

Očkování dítěte. Dobrý den, prosím o odborný názor na očkování Hexavakcinou...

Očkování koronavirus

Dobrý den moc se omlouvám že obtěžuji mám dotaz nevím jestli mi na něj budete...

Očkování koronavirus

Dobrý den, prosím o radu. Matce je 85 let. 2.3.2021 byla pozitivně testována...

Očkování koronavirus

Dobrý den, po autonehodě v r.1998 mi byla odstraněna slezina. Chtěla bych...

Očkování meningokok

Dobrý den, jsem studentkou na VŠ a chtěla bych se nechat očkovat proti meningokokovi.Poradíte...

Očkování meningokok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,uvažuji o očkování proti meningokokovi.Synovi...

Očkování meningokokem a dotaz na uzliny

Dobrý den, prosím vás je mi 18 let, očkování meningokokem typu B mi doporučila...

Očkování miminka

Dobrý den,nechala jsem se přesvědčit naočkovat mého nyní 9ti týdenní syna proti...

Očkování miminka s hypertrofickou kardiomyopatií

Dobrý den, dceři (7 týdnů) byla zjištěna hypertrofická kardiomyopatie. Chystáme...