Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Očkování proti HPV

Kožní obtíže Ivana . 26.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má vakcína proti karcinomu děložního čípku nějaký vliv na jiné než genitální bradavice, například na bradavice na chodidlech a podobně. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Ne, vakcína proti HPV chrání jen proti určitým typům papilomavirů, které vyvolávají karcinom děložního hrdla.

Související dotazy

Očkování proti hpv
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud...
Očkování proti HPV
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud...
Očkování hpv
Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat,jestli...
Očkování proti hpv
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Dosud...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...
Očkování proti HPV
Dobrý den, uvažuji o očkování proti rakovině děložního...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování proti encefalitidě

Před týdnem mne kouslo klíště, dodatečně jsem si uvědomila, že jsem se ještě...

Očkování proti encefalitidě

Dobrý den, přesně před rokem jsem utrpěla difuzní axonální poranění mozku,...

Očkování proti encefalitidě

Včera jsem odstranila zakousnuté klíště. Za jak dlouhou dobu se mohu dát očkovat...

Očkování proti encefalitidě - vyšetření protilátek

Zajímalo by mě, zda je možné abych měla protilátky proti klíštětové encefalitidě...

Očkování proti hepatitidě

Dobrý den, před 10 lety jsem se nechala naočkovat kombinovanou vakcínou Twinrix...

Očkování proti hepatitidě + encefalitidě

Dobrý den, lze očkovat současně proti encefalitidě a hepatitidě 5ti leté a 2...

Očkování proti hepatitidě A a B

Dobrý den, za 5 měsíců odjíždím na měsíc na výzkumnou stanici na Papuu Novou...

Očkování proti hepatitidě B

Dobrý den, mám příští rok ve škole možnost zúčastnit se praktika z klinické...

Očkování proti hepatitidě B a klíšťové encefal.

Dobrý den, mám dotaz ohledně očkování dcery (11,5 let), dětská lékařka nás vyzvala...

Očkování proti hepatitidě v těhotenství

Dobrý den, nedávno jsme s přítelem začali pracovat na miminku. Prozatím...

Očkování proti HPV

Dobrý den. Jak probíhá očkování proti rakovině děložního čípku. Můžu brát mezi...

Očkování proti HPV

Dobrý den, v srpnu (2013) se u mě objevily kondylomata, léčila jsem je nějakým...

Očkování proti HPV

Dobrý den, minulý týden jsem podstoupila konizaci děložního čípku pro cytologii...

Očkování proti HPV

Dobrý den, je mi 31 let. Našel jsem si partnerku, která trpí HPV viry (má...

Očkování proti HPV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda by očkování proti HPV bylo dobré když...

Očkování proti HPV

Je mi 32 let a mám jedno dítě.V budoucnu plánuju ještě jedno.Před 4 roky jsem...

Očkování proti HPV

Dobrý den, známého dcera (18) byla před rokem očkována proti rakovině děložního...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Dosud jsem neměla pohlavní...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud je žena již infikována...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud vím, že mohu mít viry...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×